Doğuma Hazırlık Popüler 4 Erkek isminden sizce hangisi kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SEBU29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
6
0
36
İzmir
Son 1,5 ayımız ve oğluşumuz hala isimsiz.Teyzeleri yardımcı olurmusunuz.

Arda
Demir
Rüzgar
Çınar

sizce hangisi babamız Demir'e yakın

ayy 4 isim de çok güzelmiş:) ama arda ve rüzgar daha çok hoşuma gitti :)

Son 1,5 ayımız ve oğluşumuz hala isimsiz.Teyzeleri yardımcı olurmusunuz.

Arda
Demir
Rüzgar
Çınar

sizce hangisi babamız Demir'e yakın

soyadınızla uyuma da bakabilirsiniz,
rüzgar diyorum ben
demir de çok güzel
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin teşekkürler kızlar fikirleriniz için bende Rüzgara yakınım laf aramızda Arda çok güzel ama çok fazla şuan Çınarda çok güzel offf çok zor bu iş :)

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel 4 isim kalmış
haklısınız
bebek doğunca yüzüne bakıp ismini tam belirleyebilirsiniz
bebişi görünce oğluma bu isim yakışır dersiniz belki

gerçekten çok güzel 4 isim kalmış
haklısınız
bebek doğunca yüzüne bakıp ismini tam belirleyebilirsiniz
bebişi görünce oğluma bu isim yakışır dersiniz belki

İsimler ciddende çok güzel imkan olsa hepsini koysak :) ama doğumdan sonraya kalmasını istemiyorum çünkü süslemelerde ve şeker vs ismini yazmak istiyorum acelemden bu yüzden

bence demir olmalı ilerde insanın kişiliğini etkiliyor böyle isimler....çocugun okul ve kariyer hayatınında düşünelim isimlerini verirken rüzgar bey çınar bey ??

DEMİR:80:

ardAlar felaket yaramaz oluyor,rüzgarlarda rüzgar gibi eser:)
cınarlar sakın söz dınler oluyor demirlerde sağlam karakterli:))cevremde en az 1 tane var sakın es gecmeyın ınsan ısmıyle yaşıo
isimler karakterımızı yansıtıyor.ve ona göre şekilleniyor....ben kerem koydum dogduugundan beri aşık:))))))))))

Son düzenleme:
Çınar adını çok seviyodum ama komşumuz oğluna Çınar adını verdikten sonra biraz soğmaya başladım.
Söylenişi eğreti duruyo gibi geliyo,neden bilmem.Mesela balkondan oğullarına seslenecek,mustafaaa normal,çınaaar garip geliyo,bilmem anlatabildim mi:)
Tabiiki bu benim düşüncem..
4 isim de çok güzel,benim tercihim Rüzgar'dan yana...
Allah sağlıkla kucağınıza almayaı nasip etsin :)

öncelikle Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ve bir ömür boyu hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşaAllah. isim konusuna gelince, bence demir çok güzel diğer isimler de güzel ama sanırım sadece şirin, demir isminin bir asaleti var

Arda ismi çok yaygın kullanılmakta bence onu eleyin herkeste bir furya olmaya başladı.Çınar ismini ben de nişanlım da çok seviyoruz ama o da çabuk yaygınlaşacak gibi kime sorsam Çınar koyduk diyor.Rüzgar ismini seçiyorum ben Allah analı babalı büyütsün inş.

bence arda güzel.çınar da güzel ama şimdilerde dizi var ya herkes çınar koyar.o zamann da hoş olmuyor bence.

rüzgar güzel içlerinden...arda isminin manası yere yakın olan geride olan demek diye biliyorum ....

rüzgar güzel içlerinden...arda isminin manası yere yakın olan geride olan demek diye biliyorum ....

Teyzoşlar yorumlarınız için teşekkürler yorumlarda bizim düşüncemiz doğrultusunda ben Rüzgar düşünüyorum eşim ise gelip geçici bir isim ve ileri yaşlarda güzel durmayacak bir isim olacağını söylüyor ben ise onun istediği Demir güzel ama anlamsız buluyorum hoş rüzgar çok mu anlamlı diyeceksiniz ama Demirden daha iyi gibi bu iki isim dışındada öneriniz var ise paylaşırsanız sevinirim :)

ben çınar isminden kıl payı döndüm ama bu isimler arasında tercihim yine çınar dan yana olur

Rüzgar kibar kaçıyor bence erkeğe göre
Arda çok sıradan ve hoşluğu yok bence
Demir bir garip ironman gibi
Çınar güzel ama ç harfinden dolayı o da kadınsı geliyor düşününce

Ama yine de Çınar ismi güzel. Onu seçiyorum.

bu dört isim benim de listemde üst sıralarda olan isimler, ama hiç biri içime tam sinmedi ne yazık ki, bir de ilkokula falan başladığında herkes bu isimlerde
olacak diye korkuyorum. ama yine de benim gönlüm rüzgar dan yana. :26:

serenay sarıkaya nın çınar demesınden sora çınar ısmıne karşı bi antipatik oldum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…