- 20 Kasım 2018
- 15.531
- 58.655
- 598
- 35
Gelmemis valla bildirim. Simdi sen deyince geldim baktim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmemis valla bildirim. Simdi sen deyince geldim baktim.
Bana da hiç bildirim gelmedi. Neyse hepimiz hoş geldikkk. Gazlı kadın dedim sana ama 1 saat önce mercimek çorbası içtim gülme komşuna gelir başına misali
Yaaa ama ama Jacobum orda kaldıBana da hiç bildirim gelmedi. Neyse hepimiz hoş geldikkk. Gazlı kadın dedim sana ama 1 saat önce mercimek çorbası içtim gülme komşuna gelir başına misaliAddige
Jacob Elordi pek tatlıymış emme güccük 28 yaşında dahaYaaa ama ama Jacobum orda kaldı![]()
Olsun banane hem kendinden küçük erkekle evlenen kadın zengin oluyomuş hem de belkim onda da ünlü şimarıklığı vardır yaşlı seviyodurJacob Elordi pek tatlıymış emme güccük 28 yaşında dahaAddige site çok yavaşladı dondu. Sende de aynı mı
Arada hata veriyor. Ya da bizi istemiyorlarJacob Elordi pek tatlıymış emme güccük 28 yaşında dahaAddige site çok yavaşladı dondu. Sende de aynı mı
SEN NEREDE GORDUN. Bu arada güccük diyon ama çükibiği de su şişesi kadar naaabeerrrr![]()
Bence her yere akan silimizi siliyolar nükleer atık misali. Geçen hopiye yüklendim ağzının silini sil diye ama unutmuşum çoğu senindi onların. Hatırlıyomusun omzundan eğilen küçük bi zerrin peçete uzatıyodu sana bi zamanlarArada hata veriyor. Ya da bizi istemiyorlar![]()
Dizide gördüm, çük dublörü tutacak değil ya, eğer öyleyse de ben onun diye aldım, kabul ettim, 777,SEN NEREDE GORDUN
Ben bunca zaman kendimden küçük erkekleri reddettim. Subliminal mesaj mı veriyon banaOlsun banane hem kendinden küçük erkekle evlenen kadın zengin oluyomuş hem de belkim onda da ünlü şimarıklığı vardır yaşlı seviyodurİşte Jacobun ahı tuttu sevenleri ayırmıycaktınız bende de yavaş. Bu arada güccük diyon ama çükibiği de su şişesi kadar naaabeerrrr
![]()
Ahshd bence mantikli ya. Şanı yuruyor işte.Dizide gördüm, çük dublörü tutacak değil ya, eğer öyleyse de ben onun diye aldım, kabul ettim, 777,,
![]()
Bence sitenin özellikle de bu konunun iyice 10 kova su ve detarjanla temizlenmesi lazım normal hâle dönmesi içinBence her yere akan silimizi siliyolar nükleer atık misali. Geçen hopiye yüklendim ağzının silini sil diye ama unutmuşum çoğu senindi onların. Hatırlıyomusun omzundan eğilen küçük bi zerrin peçete uzatıyodu sana
Dizide gördüm, çük dublörü tutacak değil ya, eğer öyleyse de ben onun diye aldım, kabul ettim, 777,,
![]()
Kanka ilerisi çok boklu bi yola çıkıyor öyle böyle değil, sanırsın 60 yaşındalar. Ben aralığı biraz düşürdüm, bence yeterince olgunlaşmışlardırBen bunca zaman kendimden küçük erkekleri reddettim. Subliminal mesaj mı veriyon banakabul mu etsem bundan sonra
![]()
Hiç denemediğim için bilemicem. 30 üzeri olup olgun olamayan erkek de var. Bundan sonra yaşa bakmicam ya. Hep büyük konuştum. Kendimden küçük erkek istemem dedim ,şimdiye kadar 3-5 yaş benden büyük erkek arkadaşlarım oldu. Ama artık hoşlantı olursa yaşına değil de başka şeylere bakicamKanka ilerisi çok boklu bi yola çıkıyor öyle böyle değil, sanırsın 60 yaşındalar. Ben aralığı biraz düşürdüm, bence yeterince olgunlaşmışlardır
AynenHiç denemediğim için bilemicem. 30 üzeri olup olgun olamayan erkek de var. Bundan sonra yaşa bakmicam ya. Hep büyük konuştum. Kendimden küçük erkek istemem dedim ,şimdiye kadar 3-5 yaş benden büyük erkek arkadaşlarım oldu. Ama artık hoşlantı olursa yaşına değil de başka şeylere bakicam
Kk okuyup evlenen bordo berelidir bence. Tekrar evlenecek cesareti göremiyorum kendimdeAynenBence kadının büyük olması ilişkiyi daha iyi, sağlıklı, oturmuş hale getiriyor hem de evlilik garantili bak
Ay bide bunların leyi nabayım oluyor yaşlanınca
Kız niye mesajımı düzeltmeden alıntılıyonuzKk okuyup evlenen bordo berelidir bence. Tekrar evlenecek cesareti göremiyorum kendimde![]()
Diğer cümleyi sonradan ekledin herhalde görmemişimKız niye mesajımı düzeltmeden alıntılıyonuzBurdaki olumsuzluklara bakma, ya biz nöörek daha birini bulamadık hem de daha büyüğüz senden ölek mi yani. Annemin hiç evlenmeyen bekar arkadaşları var, hala genç kız edasıyla beyaz atlı
prenslerini bekliyolar, bayılıyorum onlara
Gul gibi haftasonunu kacirdin, kalir tabii aklin.Aklım exime takılı hâlâ. Aslında bu hafta onunla görüşmek istiyordum ama kuzenlerim gelecek bir gün ona aniden sürpriz yapmak istiyorum.![]()
Addige