- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
İşte bu yorum çok hoşuma gittiSırt ve kalcadan nasil siz oldugunuzu dusunmisler pes!
Sanirsin dayi, tum mahalle, bu dedikoduyu cikaran kisi sizin sirtinizi kalcanizi ezbere biliyorlar.
Su an bana inanmaya bilirmisiniz ama bunların hepsi gerçek ikicocuğum var. Ve yeni bosandim bana bu idtirayi atan lar herkes anam olsun çezasıni çekecek ben geçen cumadan beri uyku uyuyamim sabahlara kadar ağlim benim yasadim yer küçük bi yer oldu içi herkesin diline düştüm herkes beni konuşi sokağa çıkamaz oldum resmen benim doğrulumu yada namusumu kimseye ispat etmek zorunda deilim benim temiz oldumu Allah biliyo ya o bana yetiyo... ama en çok beni üzen annemin benden şüphelenmesi bana inanmamasi benim yanimda arkanda durmaması size de hakverim normal bana inanmamaniz ben daha kendimi anneme inandiramadim ki o yüzden size alınmimm en çok da annemin beni iftirakara inanipta suçlaması benim içimi yarali... insanın annesi babasi bunlari yaparsa daha kime guvenir insan... bana ister inanin ister inanmayın ben size gerçekten derdiimi açtım. Annemin vermediği teselliyi siz verin diye siz de annem gibi bana inanmadînız şimdi daha iyi anlıyorum benim kaderim kalemle deil dertlerle yazılmış
Polis elinde delil olmadan hareekete geçme dedi
Polis elinde delil olmadan hareekete geçme dedi
Allah allah deli mi ne bunlar delili onlar toplayacak zaten. Neyse sen şimdi o zaman söyle yap, telefonun android ise call recorder diye bir program var. İndir onu önce anneni sonra dayina ara bu konuları tekrar konuş bu iftira yi kim atmış onu sakinca ogrenmeye çalış. Annenin kimden duyduğunu söylememesi ayrıca şüphe uyandırıyor. Hatta işte anneni de biraz korkut, polisin annen kimden duyduğunu soylemezse onun başına kalır bu iftira falan dedigini de. Sonrada bu konuşmaları savcıya anlat. İsterse delil olarak bu konuşmaları ver.
Çok geçmiş olsun
Artık umrumda deil kim görürse görsün korkmiyorum kimseden bana olan olmuş daha ne yapcaklarki zaten yaptılar yapacaniBen inandim size.
Ilk tavsiyem; profil resminizdeki cocuklariniz sanirim. O resmi kaldirin. Mahallede yada memlekette bu dedikoduyu bilmeyen sizi tanimayan yavrularinizin resmini su an gordukce artik taniycaklrdir. Yine sizin sayenizde mevzuya dahil olucak yan komsunun adanadaki teyzesinin kizi. Cunku yazin cocuklari mahallede oynarken gormusti. Cocklari resimden taniycaklar ve annelerinin mevzusunu annenin yani senin agzindan dinlemis olucak. O yuzden resmi kaldirin lutfen.
Bence es esin bi parmagi olabilir bu iste.
Allahından bulsunlar çok iyi bi avukat bul dava açBen otobüsten saat 8:40 da indim benim çocumlarimin ikiside hasta ben benim çocuklarımın hastalığı yetmiyomuş gibi saçma sapan iftiralarla uğraşim...
Çalışıyor musun ev hanımı mısınBen otobüsten saat 8:40 da indim benim çocumlarimin ikiside hasta ben benim çocuklarımın hastalığı yetmiyomuş gibi saçma sapan iftiralarla uğraşim...
Bunu onların yanına mı bırakıyorsun ya aferin sanaArtık umrumda deil kim görürse görsün korkmiyorum kimseden bana olan olmuş daha ne yapcaklarki zaten yaptılar yapacani
Annen o kadar namus namus diyormusta dayinlar o kadar namus meraklisiymista ne diye milletin ağzında dolanıyor bu konu o zaman?
Anneniz babamız dayiniz yengeniz birinden biri söylemiş ki yaşadığınız yere kadar yayılmış.
Yazık valla size o çocuklara yazık.
Siz kendinizi bildikten sonra üzülmeyin boşuna bu ailenizin s*refsizligi
Artık umrumda deil kim görürse görsün korkmiyorum kimseden bana olan olmuş daha ne yapcaklarki zaten yaptılar yapacani
Öncelikle fake iseniz tebrik ederim. Çünkü normalde fake konular hemen üye olunan gün açılıyor. Siz iki hafta sabretmişsiniz.
Eğer fake değilseniz ve gerçekten böyle bir şey yaşıyorsanız savcıya gidemezsiniz. Savcıya sadece fotoğraftaki kadın sizseniz gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Yoksa savcının kapısını çalıp "bu kadın bana benziyor ama ben değilim, nasıl yapalım " diyemezsiniz. Bunca yıllık aileniz size inanmıyorsa zaten geçmiş olsun. Kendinizi bir an önce ailenizden uzaklaştırıp daha düzgün insanlarla çevrelemeye çalışın.
İkinci olarak böyle sitelerde görüntüsü olan kadınları aşağılayamazsınız. Çünkü o kadınların çoğu kurban. Erkek arkadaşlarının hatta eşlerinin kurbanı. Yani namussuz olan o kadınlar değil, kadınların mahrem görüntülerini paylaşan erkekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?