GecKaç saat olmuş cevap vermemiş konu sahibi. Bombayı attı ve gitti.
Gecmis sayfalara bi bak kiz yaziyorKaç saat olmuş cevap vermemiş konu sahibi. Bombayı attı ve gitti.
Daha yeni cevap verdi kadin her seyeKaç saat olmuş cevap vermemiş konu sahibi. Bombayı attı ve gitti.
ne kadar saçma,yani sadece kadının sırtına ve kalçasına bakarakmı size benzetmişlerSadece adamın şeyi kadinin sırtı ve kalçası
Bütün sayfalara hızlı hızlı baktım görmemiştim.Gec
Gecmis sayfalara bi bak kiz yaziyor
Gözümden kaçtıysa demekkiDaha yeni cevap verdi kadin her seye
Ailen nasıl bi aile iftira atacak kadar körler mi Allah korkusu yok mu iftira adam öldürmek günahı aynı namus dil uzatmak bu kadar kolay mı ben konuyu hala anlamadım o fotoyu ilk kim bulmuş ve sen olduğuna nasıl bu kadar eminler hani şüphe değil de kesin diyorlar bu nasıl işBagirdim. Çağirdim ben yapmadim dedim hatta pollise bile gittim gerekenleri yaptım
Malesef gerçekBu konunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Daha neler ya.
Nedir bomba eski eşi komplo kurnuşKaç saat olmuş cevap vermemiş konu sahibi. Bombayı attı ve gitti.
Eski eşinden şüpheleniyor kadın boşanmışGözümden kaçtıysa demekki
Aslinda ben pazartesi gitcektim de ama çocum kemik hastası olduğu için dün ve bugün fakülteye kontrole götürdüm için savçılık işi yarına kaldi gerçi polise gittim ama yarında savcılığa gitcem...Annen dayin ifade vermek istemezse yada inkar ederse gidip ses kayıtlarına baktirirsin hemen savciliga git bence
Sevgili kardeşim....Ben 29 yaşindayim kimseylede eğlenmek gibi bi niyetim yok ben kimseye bu zmana kadar yalan söylemedim bi gün başına inandırıci biolay geçtiğinde anlarsin ama inşaallah geçmez yani Allah geçirmesin
sizin başınıza kimseyi inandıramadınız bi olay yaşamadınız mı mutlaka içinizden biri yada birileri kimseyi inandıramadığı bi olay yaşamıştır...
Boşanmışsen evlimisin bide annenle dayinin ruh sagligi yerindemi
bide evlisin cocugun var annende dayinda hakikaten allah korkusu yok mu gene allah bilirde bunlarin amaci senin yuvanimi yikmak ya nasil anne anlamis degilimAs
Aslinda ben pazartesi gitcektim de ama çocum kemik hastası olduğu için dün ve bugün fakülteye kontrole götürdüm için savçılık işi yarına kaldi gerçi polise gittim ama yarında savcılığa gitcem...
Ben otobüsten saat 8:40 da indim benim çocumlarimin ikiside hasta ben benim çocuklarımın hastalığı yetmiyomuş gibi saçma sapan iftiralarla uğraşim...Nedir bomba eski eşi komplo kurnuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?