Evli deilim bosandim ayrıca ben giresunluyum doğulu deilim bu arada doğuda yaşayanları ve devletimin her köşesini seviyorm.bide evlisin cocugun var annende dayinda hakikaten allah korkusu yok mu gene allah bilirde bunlarin amaci senin yuvanimi yikmak ya nasil anne anlamis degilim
Ben otobüsten saat 8:40 da indim benim çocumlarimin ikiside hasta ben benim çocuklarımın hastalığı yetmiyomuş gibi saçma sapan iftiralarla uğraşim...
Özür dilerim ama aileniz manyak mı ? Hatta kafayı mı yemiş.Bir an önce savcılığa gidin şikayette bulunun.
O aileninde yüzüne bile bakmayın.
İğrençlik ya
Yarın savcıĺıga gittikten sonra bi iş gorüşmem var inşaallah hayırlısi ise olsun diyorum hayırsızsa hayırlısı neyse ona razıyım ne yapimki her şey Allah' tancanim tek basina nasil hayatini idare ediyorsun peki?
neden bu asagilik insanlar sana boyle iftira atiyor?
cocuklarinin neyi var?
ya neye uzulecegimi sasirdim gercekten.
Ayyynen katılıyorum. Bende aynı fikirdeyim. Küçük yerlerde dedikodu,yalan,iftira,saçmalıklar vs. Çok olası şeylerdir. Herhangi birinin bi çamur atmasına bakar,sonrasında olaylar katlanarak çoğalır.Olayın anlatımında bir sorun var ama benim anladığım kadarıyla yaşanması muhtemel bir olaydır.
Nasıl derseniz? Köy veya kasaba gibi küçük bir yerde yaşıyor belli ki konu sahibi. Demiş zaten küçük bir yer diye de. Hah! Köy gibi yerde olmamış bir şeyi olmuş gibi de yaparlar! Olaylar alır yürür de. Bire bin katarlar. Bizim memleket de bir köy... Orada da benim köydeki bir arkadaş hakkında, işte filancının adamıyla bilmem ne yapıyormuş dediler..Kocası da güya filancının karısıyla yatıyormuş... Swinger olayı işin basiti! Attılar tuttular da hala evliliği sürüyor kızın yani... ben en başında inanmamıştım açıkçası! Neyse, bu bir örnek. Oluyor.. Hatta bundan daha fenası da olduğunu biliyorum.
Yani köyse eğer aşırı normal geldi! Olayın yaşanma ihtimali yani.. Hemen zıplamayın böyle saçma şey mi olur diye lütfen... Eğer gerçekse epey hassas bir konu çünkü.
Allah yardımcınız olsun.
Her konuya fake demek de baymadi mi hanimlar ya
Yarın savcıĺıga gittikten sonra bi iş gorüşmem var inşaallah hayırlısi ise olsun diyorum hayırsızsa hayırlısı neyse ona razıyım ne yapimki her şey Allah' tan
Sadece adamın şeyi kadinin sırtı ve kalçası
As
Aslinda ben pazartesi gitcektim de ama çocum kemik hastası olduğu için dün ve bugün fakülteye kontrole götürdüm için savçılık işi yarına kaldi gerçi polise gittim ama yarında savcılığa gitcem...
Polis elinde delil olmadan hareekete geçme dediPolis ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?