• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen çaydanlık

Farklı farklı sistemi olanlar var. Benimki kaynayınca duruyor ısısı düşünce tekrar kendi kendine çalışıp kaynayıp duruyor. Üst taraf buharla demleniyor. Bazıları da kaynayınca buhar moduna geçiyor. Sadece ısısını sabit tutuyor
Ben çay makinelerini seviyorum. Misafir geldiğinde kurtarıcı
Anladim canim.. Şimdilik benim için çok gerekli değil :) porselen de gözüm var

Cuma günü bime gelecek diyorsun bir bakayım o zaman :) ben burada küçük boy porseleni 40 tl gördüm iyi mi sence? Küçük boy ama.

Ama kalabalık misafire çıkarılır mı bilmiyorum. Herkes bizim gibi nazik davranmaz o güzel porselene :) hop indirip hop kaldırabilirler.. Ay malım da ne kıymetli :KK70:

Çıkarılır ya birşey olmaz. Bimdeki de emin değilim ama altı emaye üstü porselen olabilir onlar ucuz oluyor. Eğer alt üst ikisi de porselense fiyatı iyi. Çünkü genelde orta boyları falan 150-200 oluyor.

Misafire çıkarılır hatta şık olduğu için sadece misafire bile kullanılabilir :)))

Gel sende porselen al :KK70:
Korkmaz mia aldım yeni daha çaydanlık sevmiyorum ben iki çaydanlık takımım var caycim bozukken mecbur kullandım ısıtma derdi var onunda tüp olmuş 85 lira bizde doğal gaz yok elektrik herşey dahil 80 lira geliyor bana tüpten daha cazip geliyor cayci

Çıkarılır ya birşey olmaz. Bimdeki de emin değilim ama altı emaye üstü porselen olabilir onlar ucuz oluyor. Eğer alt üst ikisi de porselense fiyatı iyi. Çünkü genelde orta boyları falan 150-200 oluyor.

Misafire çıkarılır hatta şık olduğu için sadece misafire bile kullanılabilir :)))
150 200 diyorsun :s oooov nettin sen yaa veremem ki o kadar ben :s ben mi yanlış gördüm acaba 40 tl

Back
X