sos hazırlarken bir şey keşfettim.
1 kaşık yoğurt
1 kaşık sıvı yağ
yarım çay bardağı su
1 adet yumurta
iyice çırpın, yüzünüze ellerinize veya vücudunuzun her yerine masaj yaparak yedirin...
bir süre sonra teninizin kadife gibi yumuşacak ve pürüzsüz olduğunu farkedeceksiniz.
ayrıca yıkayıp durulamaya gerek yok, hemen emiliyor. özellikle yüzünüzde parmaklarınızla yukarıya doğru, burun bölgesinden kulaklara doğru yaparsanız masajınızı, yüzünüzdeki yumuşaklıkla birlikte, toparlanmayı da farkedeceksiniz..
komik ama gerçek... risk yok
arkadaşlar benim arkadaşım saçlarını gürleştirmek için maya kullanıyo ve güzel sonuç alıyo bunu yüzümüze sürersek tüyler kuvvetlenmez mi?
kızlar hangi konuda okumuştum hatırlayamadım şimdi belki de bu konu altındaydı hatırlayamadım ama, bi arkadaş 4 gün yapıp bi gün ara verin sonra yine 4 gün yapın diyodu. ben de öyle yapmaya başladım, haftada bi de aspirin maskesi yapıyorum, inanın senelerdir yüzüm ilk defa kaymak gibi oldu. izler mizler de açılıyo bilginize..
canım aspirin maskesini nasıl yapıtorsun???
canım 4-5 tane aspirini hafif sıcak suda iyicene eritiyorum karıştıra karıştıra, zaten hemen unufak oluveriyolar suyu yiyince. çok su koymamak lazım 2-3 çorba kaşığı yeterli bi miktar.sonra kremsi olsun yüzden akmasın diye biraz pudra katıyorum içine. sonra bunu temiz cilde sürüyorum, batma hissi iğnelenme gibi bişe yapıyo ama hiç endişelenme. 15 dakka bekle yıka.sonra ardından bi de maya maskesi yap onu da 15 dkka beklet kurusun iyice yüzünde sonra yıka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?