Arkadaşım ben de bu maskeyi duyup uygulayanlardanım...Ama bana iyi gelmedi cildim tariş oldu, kırmızılıklar oluştu.:1no2:Galiba her cilt tipine uygun değil.benneyaptımkiBir de göz altları için mayalı tarif vardı o da göz altımı kıpkırmız yaptı-tatlicadiarzu-Diyeceğim o ki herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor.ben artık mayalı tariflere yanaşamıyorum:1no2:
Selam kızlar
ben de az önce bu maskeyi denemiş bulunmaktayım. evde yaş maya yoktu kuru maya ile yaptım. cildim resmen parlıyorr su anda evet cok yaniyor ve hafif hafif kızarmalar oldu ama annem güzellik uzmanıdır ona sordum kan dolaşımı hızlandıgı için ilk zamanlarda kızarmalar olur yaotıkça cilt alışır dedi. ve eger cildiniz hassas bir ciltse sakın hergün uygulamayın maskeyi haftada bir uygulayın.
maya maskesini 15te bir kil maskesini her hafta yapıyorum ben
internetten bunu buldum, işe yarayacak gibi duruyor. 3. gün oldu, sivilcelerim kurudu :)
1 çorba kaşığı maya u 1 çorba kaşığı süt
[FONT="]maya ile sütü karıştırıp yüzünüzü kapatacak şekilde yayın, 20 dakika bekletin. Maya sertleşeceği için önce ıslak bir havluyla kompres yapıp yumuşatın. Maskeyi çıkartın. Önce sıcak, sonra soğuk suyla yıkayın. Bunu göz etrafı dahil tüm yüzünüze uygulayın.[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?