herşeyin başı porsiyon miktarları çünkü ne yediğimizden ziyade ne kadar yediğimiz önemli,diyet yaparkende porsiyonlar çok önemli herkes 1 porsiyon şu kadar gram diyor ama porsiyon nedir ve ne kadardır pek kimse emin olamıyor mesela 1 porsiyon çorba kaç kaşık,1 porsiyon pilav kaç kaşık bence çoğu insan 1 porsiyon çorba diye 2 ye yakın yiyordur :) bu konu hakkında bilgisi olanlar burdan yazarsa çok seviniriz bende detaylı bir araştırmaya girecem
Meraba canim. Ben Amerikada yasiyorum ve burdaki urunlerin hepsinde calorisi yaziyo. Restorantlarda bile yemeyin yaninda calorisi yaziyo cogu yerde. Bir insanin gunde almasi gereken 2000 kalori ve kilo vermek istiyosan 1500 kalori yemen lazim. Ben 1 hafta 4 ogun yiyerek ve sadece 1500 kalori alarak hic spor yapmadan hatta evden bile hic cikamamistim soguklardan 1 kilo verdim. Kalori olarak takip ettigimde hep kilo verdeim. Biraz kafayi kalorilerle siyiriyosun ama ise yariyo..
Meraba canim. Ben Amerikada yasiyorum ve burdaki urunlerin hepsinde calorisi yaziyo. Restorantlarda bile yemeyin yaninda calorisi yaziyo cogu yerde. Bir insanin gunde almasi gereken 2000 kalori ve kilo vermek istiyosan 1500 kalori yemen lazim. Ben 1 hafta 4 ogun yiyerek ve sadece 1500 kalori alarak hic spor yapmadan hatta evden bile hic cikamamistim soguklardan 1 kilo verdim. Kalori olarak takip ettigimde hep kilo verdeim. Biraz kafayi kalorilerle siyiriyosun ama ise yariyo..
Ağırlıklı olarak neler yediniz? Bende 1500i geçmiyorum ama kilo verme gibi bi durum söz konusu değil
ne süredir 1500 ü geçmiyorsunuz birde bazal metabolizma hızınıza baktınızmı?
1 porsiyon cacık 1 kepçe mi ediyor yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?