Bisküvi - Kurabiye Tarifi Porsiyonluk Kurabiye-Dorbi Pasta Kreması Sponsorluğunda

WunderLost

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Mart 2020
10.017
36.222
598
32

Herkese merhabalar güzel hanımlaaar
Malzemesi az lezzeti çok bir kurabiye tarifiyle geldimmm
Hemenn başlayımm malzemeler:
1 çay bardağı pudra şekeri
150 Gr margarin
1 yumurta
2 su bardağı un
1 çay bardağı fındık tozu(badem, ceviz, Antep fıstığı da olur)
1 paket vanilya
1 paket Dorbi Pasta Kreması
Krema için 1,5 su bardağı süt
Süslemek için dilediğiniz malzemeler

Önce margarinle pudra şekerini yoğuralım, üzerine fındık tozu yumurta vanilya ekleyip yoğurmaya devam edelim.

Ardından kontrollü şekilde unu ilave edip yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edelim.

Hamuru tezgahta açalım (çok ince olmasın kabarma olmayacak çünkü) ve kalıp ya da bardak yardımı ile yuvarlak şekil verelim(başka şekil de verilebilir)

Şimdi pasta kremasını hazırlayalım sütle toz kremayı çırpalım dolaba kaldıralım.

170 derecede kurabiyelerimizi 15 dk kadar pişirelim rengi çok dönmesin. Sıcaklığı geçince üzerine sıkma torbası yardımı ile pasta kremamızdan sıkalım üst üste koyalım. Sonra dilediğimiz şekilde süsleyip servise sunalım.

Veeeeee sunummmm vaktiiiiii

Wundercan allahtan yoğunum özenmeyeceğim dediydin bu özenmemiş halinse özenlisini hayal edemedim yine ateş ediyorsun beybiharika olmuş ellerine sağlık

Ellerine sağlık canım cok guzel olmus yarışmada başarılar diliyorum

Ellerine saglık wundercim basarılar

Oy oy neguzel kurbisler onlar yemeye kıyamaz ki insann ellerine sağlık canım

Wundercan allahtan yoğunum özenmeyeceğim dediydin bu özenmemiş halinse özenlisini hayal edemedim yine ateş ediyorsun beybiharika olmuş ellerine sağlık
Bak inan dışarı çıkacaktık acele acele yapıp çektim beğenmene sevindim canım çok teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım cok guzel olmus yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımm
Canım ellerine sağlık,küçük pastalar gibi ,cok tatli olmuşlar Yarismada bol şanslar
Teşekkür ederim güzelciğimm❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…