Portakal konusu diyelim

İyi ki senin getirdiğin bana nasip olmadı ya, x'in portakalları baya iyi çok memnun kaldım. Ay bu arada xi neden pek sevmiyorsunuz benle çok ilgilendi frekanslarımız tuttu falan deyip biraz da o yönden kanırtırdım ben olsam.

Bir daha övdüklerinde ben de çok memnunum x kişiden aldım diyebilirsiniz.

Portakal çok komik bir örnek olmuş yalnız. Keşke sabun deseydiniz

Bir daha övdüklerinde ben de çok memnunum x kişiden aldım diyebilirsiniz.

Portakal çok komik bir örnek olmuş yalnız. Keşke sabun deseydiniz
Yemin ediyorum siz yazana kadar asla sabun aklımın ucuna gelmedi çok daha mantıklı keşke öyle yazsaydım portakal yüzünden konuya odaklanamıyorum ben de

Safran mı acaba

Konudaki nesneyi ve ne ise yaradigini cok merak ettim ben, iyiyse bize de tavsiye et, o sevmedikleri kisiden alalim.

Yine diyecekler, ne değişti anlamadım.

Neyse benim aklım ermiyor böyle şeylere sanırım.

Bir evlat annesini niye azarlar ki? Sizin kendi aranızdaki mesele. Size verilen değeri gördünüz, mesafenizi koyun. Böyle entrikalara kafa yormak yerine hayatınızı yaşayın.

Bir evlat annesini niye azarlar ki? Sizin kendi aranızdaki mesele. Size verilen değeri gördünüz, mesafenizi koyun. Böyle entrikalara kafa yormak yerine hayatınızı yaşayın.
Aaa hayatımı yaşamıyordum yıllardır kayınvalideme ne entrikalar çevirsem diye düşünüyordum siz söyleyince aydınlandım teşekkür ederim artık entrikalara kafa yormak yok

O zaman da beklemeye vaktim yok, sağlığım için bir an önce kullanmaya başlamak istiyorum deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…