Öncelikle Hoşgeldin
Ellerine sağlık canımHarika bir çorba olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Allah kolaylık versin canımTeşekkür ederim hoşbuldum canım, onca yoğunluğun arasında yarışmaya da katıldım ya artık gözüm açık gitmez
Sana söz vermiştim katılacağım demiştim , katılmazsam uyuyamzdım Nevresteciğim... Söz ağızdan çıktı birkere:))
Aklımda çok farklı bir tarif vardı ama bu da iyi oldu gibi
Allah kolaylık versin canım
Çok teşekkür ederim beni kırmadığın için
Olmuş canım daha ne olsun farklı bir çorbaSayenizde farklı çorbalar öğreniyorum(z)
Sunumda çok güzel
Öyle canım yapmak değil resim çekmek zorluyor..Beğendiysen ne mutlu bana canım...
Aslında her gün yaptığımız şeyler, resimlemek konu açmak vs uğraştırıyor, eminim çok daha güzel yemek yapan arkadaşlarımız vardır burda, mutfaktan çıkamayanlar vardır benim gibi...eşim çok titizdir yemeklerim düzenli pişer, işten yorgunda gelsem hasta da olsam illede pişer yemeklerim.Aksi halde keyfimiz kaçar O SOFRA HAZIR OLACAK ARKADAŞ!!!
ellerine sağlık
yarısmada basarılar.
Cok merak ettim yaaa:)
Eline sağlık çok güzel görünüyor. Yarışmada Bol şans
Tarifine haksızlık etme. Çok beğendim gayet güzel duruyorÇok teşekkür ederim
Portakal aroması alttan alttan gelen sarımsağın iştah açıcılığıda eklenince yoğurtta ben de varım diyince ...aslında modern bir tarhana çorbası bu
Canım çok sağ ol senin tariflerinin yanında lafı olmaz
Öyle canım yapmak değil resim çekmek zorluyor..Sen de çok hamarat ve titizsin maşaallah
Ayrıca farklı bir tarifle aramızdasın eminim denemek isteyen çok olur.. Bol vitaminli güzel bir çorba
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın canım
Rabbim kimseyi aç,açıkta bırakmasınAMİİİİN, Rabbim her ocağın tütmesini sağlasın, bir çorbayı kaynatamayanlar var bu ülke de, biz tadı nasıl olmuş diye düşünürken beğenmeyip burun kıvırırken aç uyuyan yavrular var ....
Offf nerden geldim ki bu konuya çok duygusalım bu aralar dokunsalar ağlama modundayım...
Tekrar teşekkür ederim canım arkadaşım, inan sen çoook daha beceriklisin idolümsün
Teşekkür ederim hoşbuldum canım, onca yoğunluğun arasında yarışmaya da katıldım ya artık gözüm açık gitmez
Sana söz vermiştim katılacağım demiştim , katılmazsam uyuyamzdım Nevresteciğim... Söz ağızdan çıktı birkere:))
Aklımda çok farklı bir tarif vardı ama bu da iyi oldu gibi
benim icinde katilirmisinizyoksa nevos gebertcek beni
Basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?