sırf başlık için bile oy verilir:)
başlı,ı okurken göörücektin beni :)
sunumun haarikaaç..nerden oy vericem
anketi görmezsem bana haber ver ...valla şımardım azcık ilk oyumu anket açılmadan aldım yaçook teşekkür ederim...henüz oy kullanamıyorsunuz, anket açılınca ama unutma sözünü ben seni unutmuycam işin zor öpüldün kocaman
sırf başlık için bile oy verilir:)
başlı,ı okurken göörücektin beni :)
sunumun haarikaaç..nerden oy vericem
anketi görmezsem bana haber ver ...
Ellerinize emeğinize sağlık harika görünüyoryarışmada başarılar dilerim
Ellerinize sağlık. Portakal, tam kış çorbası çağrışımı yapıyor :) İki günde bir farklı çorba deneyen ben bu çorbayı da denemeye aday :)
Yarışmada başarılar..
Ellerinize sağlık, severek yediğim patates çorbasının farklı bir versiyonu, birde böyle denemek isterim, yarışmada başarılar diliyorum
elınıze saglık yarısmada basarılar
çok teşekkür ederimAnnem aklıma geldi :)
Onun meşhur çorbalarının Arasında olan bir tarif ..
Ellerine emeğine sağlık kakuleta :)
Bol şanslar.
denedim tarifi haftasonu..güzel oldu..tşkler
Sunum hoş olmuş.Elinize sağlık.Başarılar..
tavan bile tutamadı eminim o an sizi. Babadan böyle iltifatlar almak hele ki annenin yanında insanın nasıl hoşuna gider amaafiyet olsun
beğendiğinize sevindim teşekkür ederim
dün misafirlerim vardı babam ekşi sevmediği için bu tarifi portakal ve limon suyu koymadan yaptım, bayıldı, anneme de sitem ederek bu çorbadan sen niye yapmıyorsun dedi, annemde ee boynuz kulağı geçti dedi ustadan bu sözleri duymak pek bi hoşuma gitti
eşim mercimekli sandı önce..ya bu mercimek çorbası değilmi dedi..ama farklı lezzetler var içinde diyor....:)afiyet olsun
beğendiğinize sevindim teşekkür ederim
dün misafirlerim vardı babam ekşi sevmediği için bu tarifi portakal ve limon suyu koymadan yaptım, bayıldı, anneme de sitem ederek bu çorbadan sen niye yapmıyorsun dedi, annemde ee boynuz kulağı geçti dedi ustadan bu sözleri duymak pek bi hoşuma gitti
eşim mercimekli sandı önce..ya bu mercimek çorbası değilmi dedi..ama farklı lezzetler var içinde diyor....:)
tavan bile tutamadı eminim o an sizi. Babadan böyle iltifatlar almak hele ki annenin yanında insanın nasıl hoşuna gider ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?