Çorbalar Portakallı Patates Çorbası...(Farklı Lezzetler derneği sponsorluğunda:))

sırf başlık için bile oy verilir:)
başlı,ı okurken göörücektin beni :)
sunumun haarikaaç..nerden oy vericem

valla şımardım azcık ilk oyumu anket açılmadan aldım ya çook teşekkür ederim...henüz oy kullanamıyorsunuz, anket açılınca ama unutma sözünü ben seni unutmuycam işin zoröpüldün kocaman

sırf başlık için bile oy verilir:)
başlı,ı okurken göörücektin beni :)
sunumun haarikaaç..nerden oy vericem
valla şımardım azcık ilk oyumu anket açılmadan aldım ya çook teşekkür ederim...henüz oy kullanamıyorsunuz, anket açılınca ama unutma sözünü ben seni unutmuycam işin zoröpüldün kocaman
anketi görmezsem bana haber ver ...

Ellerinize sağlık. Portakal, tam kış çorbası çağrışımı yapıyor :) İki günde bir farklı çorba deneyen ben bu çorbayı da denemeye aday :)
Yarışmada başarılar..

Ellerinize emeğinize sağlık harika görünüyoryarışmada başarılar dilerim

çook teşekkür ederim desteklerinizle beni mutlu ettiğiniz için

Ellerinize sağlık. Portakal, tam kış çorbası çağrışımı yapıyor :) İki günde bir farklı çorba deneyen ben bu çorbayı da denemeye aday :)
Yarışmada başarılar..

teşekkür ederim , farklılığı sevenler için doğru adres Kaku'nun mutfağı
sofranızda tahinli hazır yufkayla yapılan kıtır baklavamı da şiddetle öneririm,şerbetsiz harika bir tatlı şu sıralar bol bol tarifini veriyorum yapanlar çook beğenerek tüketiyor bir ara onun tarifinide yazayım

Ellerinize sağlık, severek yediğim patates çorbasının farklı bir versiyonu, birde böyle denemek isterim, yarışmada başarılar diliyorum

Ellerinize sağlık, severek yediğim patates çorbasının farklı bir versiyonu, birde böyle denemek isterim, yarışmada başarılar diliyorum

teşekkür ederim sevgili Mune , kış için stokladığımız patatesleri tüketmenin keyifli yollarından biri , çoğunlukla sütlü yapardım ben yarışma için farklı olsun istedim

denedim tarifi haftasonu..güzel oldu..tşkler

afiyet olsun

Sunum hoş olmuş.Elinize sağlık.Başarılar..

beğendiğinize sevindim teşekkür ederim

dün misafirlerim vardı babam ekşi sevmediği için bu tarifi portakal ve limon suyu koymadan yaptım, bayıldı, anneme de sitem ederek bu çorbadan sen niye yapmıyorsun dedi, annemde ee boynuz kulağı geçti dedi ustadan bu sözleri duymak pek bi hoşuma gitti

tavan bile tutamadı eminim o an sizi. Babadan böyle iltifatlar almak hele ki annenin yanında insanın nasıl hoşuna gider ama

eşim mercimekli sandı önce..ya bu mercimek çorbası değilmi dedi..ama farklı lezzetler var içinde diyor....:)

tavan bile tutamadı eminim o an sizi. Babadan böyle iltifatlar almak hele ki annenin yanında insanın nasıl hoşuna gider ama

hoşuma gitti ama annemi motive etmek için senden öğrendim ama yine de senin yemeklerine uymuyor seni geçmem mümkün mü annem dedim malum yaşlılarımız daha kırılgan olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…