Çorbalar Portakallı Patates Çorbası...(Farklı Lezzetler derneği sponsorluğunda:))

Kakuuu ellerine sağlık , çok lezzetli duruyor bi tabak kargolarsan karar vericiğim Başarılar dilerim , sunum da çok şık

Ellerinize emeğinize sağlık, başarılar dilerim Sunum da çok hoş görünüyor

Değişik ve merak uyandırıcı bir tarif olmuş ellerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim

Teşekkür ederim, özellikle değişik olmasını istedim, bol acılı tüketilmesini tavsiye ederim farklı ama ağızda kalıcı bir lezzet
Kakuuu ellerine sağlık , çok lezzetli duruyor bi tabak kargolarsan karar vericiğim Başarılar dilerim , sunum da çok şık

Canım dilaram yeter ki iste seve seve yollarım sunumu hoş olmayacak ama ,bidona doldurup yollarım ancak
Aslında sunumunda önemli bir eksiklik var mumları yakmamışım

sanırım akşam denicem

Deneyin tavsiye ederim benim gibi yeni lezzetler arayan biriyseniz mutlaka deneyin, ama herkez beğenmeybilir

Mumları farketmiştim ama çaktırmadım Ben bidonla da içerim

Eline sağlık canımmm yarışmada başarılar dilerim
Portakal çorbada nasıl olur acaba, denemek lazım

Eline sağlık canımmm yarışmada başarılar dilerim
Portakal çorbada nasıl olur acaba, denemek lazım

Sağol canım benim...portakal çorbada nasıl olur ? sorusunun yanıtını sadece içince anlarsın anlatılmaz yaşanır

Çok belli olmuyor zaten alttan alttan sinsice bir aroma

Ha buarada kızlar bu tarifi sütle sarımsaksız limon ve portakalsız yaparsanız bebekler için muhteşem oluyor , oğluşuma çok yapardım

valla 10 numara 500 yıldız bir çorba olmuş ellerinize sağlık

Elinize, emeğinize sağlık, çok değişik bir tarif ve çokda lezzetlidir eminim. Yarışmada başarılar dilerim.

teşekkür ederim evet son derece farklı ve bana göre bir o kadar lezzetli bir tarif lezzet kısmı kişiden kişiye değişebilir

bencede farklı tarifler daha da çoğalmalı .. tarfinizi deniyeceğim bende çok merak ettim :) başarılar dilerim bu arada

bencede farklı tarifler daha da çoğalmalı .. tarfinizi deniyeceğim bende çok merak ettim :) başarılar dilerim bu arada

teşekkür ederim beğendiğinize sevindim

Kesinlikle iddialı değilim, tek sahip olduğum inovatif düşünebilen bir beyin ayrıca da ağız tadımada güvenirim, bu ikisi birarada olunca birşeyler çıkıyor ortaya, farklılığı kabul eden dinamik bir mutfak severim ne zaman misafir ağırlasam mutlaka tarif veririm püf noktalarını detaylı anlatır hatta evlerinde uygulamalı anlatırım , bilgiyi paylaşmak misafir ağırlamakdan daha keyifli gelir bana gerçi bilgi akışı olmayan sohbetlere pek girmem, karşımdakinden de ille de birşeyler kapmalıyım asıl keyif orda, hem lezzeti hem bilgiyi paylaşmakta

yine cenem düştü ve yine abarttım zannımca

sırf başlık için bile oy verilir:)
başlı,ı okurken göörücektin beni :)
sunumun haarikaaç..nerden oy vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…