Of kötü olmuş bende sakalasirken bazen yanlış kelime kullandığım olur eşimden özür dilerim oda benim niyetimi bildiği için üstüne dusmezKızlar büyük bir pot kırdım ne yapacağım hiç bilmiyorumBen mühendislik okuyorum sevgilim ise başka bir mühendisliğin 2 yıllık bölümünü okuyor dgs ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyor. Az önce derslerle ilgili konuşuyorduk. Bu dönem mezun olabilirsem mühendis olacağım dedim, o da bu arada bana takılıyor mühendis olacakmışmış diye. O ara nasıl oldu anlamadım ağzımdan pabucumun teknikeri diye bi laf çıktı İnanın insanları eğitimine göre yargılayan küçümseyen biri hiç değilim nasıl böyle birsey dedim kendime inanamıyorum Bozuldu doğal olarak toparlamaya çalıştım özürler diledim Tamam biliyorum ben seni kırılmadım dedi ama kırıldı taktı kafasına biliyorum Bunu telafi etmek için ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum
Kızlar büyük bir pot kırdım ne yapacağım hiç bilmiyorumBen mühendislik okuyorum sevgilim ise başka bir mühendisliğin 2 yıllık bölümünü okuyor dgs ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyor. Az önce derslerle ilgili konuşuyorduk. Bu dönem mezun olabilirsem mühendis olacağım dedim, o da bu arada bana takılıyor mühendis olacakmışmış diye. O ara nasıl oldu anlamadım ağzımdan pabucumun teknikeri diye bi laf çıktı İnanın insanları eğitimine göre yargılayan küçümseyen biri hiç değilim nasıl böyle birsey dedim kendime inanamıyorum Bozuldu doğal olarak toparlamaya çalıştım özürler diledim Tamam biliyorum ben seni kırılmadım dedi ama kırıldı taktı kafasına biliyorum Bunu telafi etmek için ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum
Çol kotu olmis gercekten hele ki erkege yani gonlunu alamya calis onu bolumu icin meslegi icin sevmedigini onu o oldugu icin sevdigini anlatKızlar büyük bir pot kırdım ne yapacağım hiç bilmiyorumBen mühendislik okuyorum sevgilim ise başka bir mühendisliğin 2 yıllık bölümünü okuyor dgs ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyor. Az önce derslerle ilgili konuşuyorduk. Bu dönem mezun olabilirsem mühendis olacağım dedim, o da bu arada bana takılıyor mühendis olacakmışmış diye. O ara nasıl oldu anlamadım ağzımdan pabucumun teknikeri diye bi laf çıktı İnanın insanları eğitimine göre yargılayan küçümseyen biri hiç değilim nasıl böyle birsey dedim kendime inanamıyorum Bozuldu doğal olarak toparlamaya çalıştım özürler diledim Tamam biliyorum ben seni kırılmadım dedi ama kırıldı taktı kafasına biliyorum Bunu telafi etmek için ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum
O size muhendis olacakmis mis dediğinde siz kirilmiyorsaniz onun da kirilacagini sanmiyorum. Tavir ayni tavir çünkü. O yüzden hic uzatmayin. Geçmiş gitmiş. Ekstra bir ozre gwrek yok.Kızlar büyük bir pot kırdım ne yapacağım hiç bilmiyorumBen mühendislik okuyorum sevgilim ise başka bir mühendisliğin 2 yıllık bölümünü okuyor dgs ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyor. Az önce derslerle ilgili konuşuyorduk. Bu dönem mezun olabilirsem mühendis olacağım dedim, o da bu arada bana takılıyor mühendis olacakmışmış diye. O ara nasıl oldu anlamadım ağzımdan pabucumun teknikeri diye bi laf çıktı İnanın insanları eğitimine göre yargılayan küçümseyen biri hiç değilim nasıl böyle birsey dedim kendime inanamıyorum Bozuldu doğal olarak toparlamaya çalıştım özürler diledim Tamam biliyorum ben seni kırılmadım dedi ama kırıldı taktı kafasına biliyorum Bunu telafi etmek için ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum
Sen benim nickime mi laf atiyorsunpabucumun teknikeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?