Pot kırdım

LastStark

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
76
50
18
Kızlar büyük bir pot kırdım ne yapacağım hiç bilmiyorum Ben mühendislik okuyorum sevgilim ise başka bir mühendisliğin 2 yıllık bölümünü okuyor dgs ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyor. Az önce derslerle ilgili konuşuyorduk. Bu dönem mezun olabilirsem mühendis olacağım dedim, o da bu arada bana takılıyor mühendis olacakmışmış diye. O ara nasıl oldu anlamadım ağzımdan pabucumun teknikeri diye bi laf çıktı İnanın insanları eğitimine göre yargılayan küçümseyen biri hiç değilim nasıl böyle birsey dedim kendime inanamıyorum Bozuldu doğal olarak toparlamaya çalıştım özürler diledim Tamam biliyorum ben seni kırılmadım dedi ama kırıldı taktı kafasına biliyorum Bunu telafi etmek için ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum

Bence Özür dileyin kısa yoldan ama bunu yan yana iken yapın .

Birde hediye alırsınız olur biter bence ... Ama kendi üzüntünüzü de göstermeniz lazım :)

Of kötü olmuş bende sakalasirken bazen yanlış kelime kullandığım olur eşimden özür dilerim oda benim niyetimi bildiği için üstüne dusmez

yani bilemedim… böyle okuyunca bana çok ufak bir mevzu gibi geldi, alınacak pek bir şey yok sanki.
esprisine takıldığınızı söyleyip özür dilemeniz ve sarılıp öpmeniz yeterli olmaz mı?

pabucumun teknikeri ... baya kötü olmuş ya
ne kadar özür dileseniz de benim hakkımda böyle düşünüyo demekki dicek artık

Ayy çok feci pot olmuş gerçekten. Erkeklere çiçek alınmaz diye düşünenlerden değilim bence bir çiçek bir içten özür durumu halleder.

bana aşağılama değil sakasina takılmak gibi geldi.ben olsam alinmazdim .ama aranizdaki ilişkinin durumuna bağlı tabi.
herkes kaldiramayabilir yada yanlış anlayabilir.
art niyeti olmadığına emin olduğunuz kişiler arasında çok büyütülecek bir pot degil bana göre..
sevgiliymiysiniz içten bir özür yeterli olur heralde:)

Pabucumun teknikeri, "mühendis olacakmışmış"ın bir tık serti bence. Onun söylediğinde de şakayla karışık bir geçirme var. Bence çok büyütme. Özür dile, istemedim de yeter. Milyarlarca özür dilemelik bir durum yok.

Sen mezun olacakken sana mühendis olacakmışmış demesi daha kötü bence.Sevgilin tekniker çünkü mühendisliklerin 2 yıllık bi bölümü yok malum.Takma yani kısasa kısas olmuş gayet yerinde

Çol kotu olmis gercekten hele ki erkege yani gonlunu alamya calis onu bolumu icin meslegi icin sevmedigini onu o oldugu icin sevdigini anlat

O size muhendis olacakmis mis dediğinde siz kirilmiyorsaniz onun da kirilacagini sanmiyorum. Tavir ayni tavir çünkü. O yüzden hic uzatmayin. Geçmiş gitmiş. Ekstra bir ozre gwrek yok.

Pot diye buna denmez bence. Yani bildiğin sinirlenmiş bel altından vurmuşsun çünkü bilinçsizce çıkacak bir laf değil :)

Yani normalde de şakalaşırız takmayız böyle şeyleri. Ama eğitim konusu onu çok geriyor. 2 sene geride bunun daha askerliği var iş bulması var hayallerimiz var o da bunların farkında ve çabalıyor. Hem ben hem ailesi üstüne gidiyoruz zaman zaman. Böylesine çabaladığı ve üzüldüğu bir konuda böyle ağır bir söz hoş olmadı.

E oda sana takılmış sende ona nolcakkı
Bence ozur dılenecek bırsey yok ozur dıleyerek sakayı cıddılestırmıssınız
Karsılıklı sakayı kaldırmayan ılıskınız varsa epey zor valla

ben alınacak bir durum göremedim, hiç özür dilemeseniz de olurmuş aslında çünkü şakalaşmışsınız altı üstü. aranızdaki eğitim farkını kafasında sorun yapıyor demekki bozulduğuna göre.

benim de eğitim sürem eşimden fazla, okuduğum bölümün üni puanı da eşiminkini 2 ye katlayacak bir puan. o benle dalga geçer sen o kadar çalıştın da noldu bak ikimizin evine de aynı para giriyor diye

ben sevgilinden kompleks kokuları aldım, eğitimin maaşın ondan fazla olması sorun olmaz ama onun bunları kompleks yapması sorun olabilir... yarın bir gün "bu evin reisi benim" pozlarına girebilir kompleksinden. sen bu kısmı biraz gözlemlemeye çalış işler ciddileşmeden.

Özrünü dilemişsin o da sorun olmadığını söylemiş. (Yine de kırıldı, alındı desende sen üzerine düşeni yapmışsın. Takılma bu kadar)

Onun yanında kendini de alaya al. Kendi kendini yer :) 4 Yıllık mühendislik okuyoruz da sanki garantisi var mı iş sahibi olacağımızın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…