Özrünü dilemişsin o da sorun olmadığını söylemiş. (Yine de kırıldı, alındı desende sen üzerine düşeni yapmışsın. Takılma bu kadar)
Onun yanında kendini de alaya al. Kendi kendini yer :) 4 Yıllık mühendislik okuyoruz da sanki garantisi var mı iş sahibi olacağımızın gibi.
Cidden onu bu konuda aşağılıyo olsanız dile getirmezdiniz bu bi tarafaYani normalde de şakalaşırız takmayız böyle şeyleri. Ama eğitim konusu onu çok geriyor. 2 sene geride bunun daha askerliği var iş bulması var hayallerimiz var o da bunların farkında ve çabalıyor. Hem ben hem ailesi üstüne gidiyoruz zaman zaman. Böylesine çabaladığı ve üzüldüğu bir konuda böyle ağır bir söz hoş olmadı.
Her ikinizin de önceden düşünüp söylediğiniz çok belli. Karşınızdaki kıskanıyor ve kıskandığı için böyle söylemiş olabilir. Ama siz küçümsüyorsunuz... Bu konular şaka kaldırabilecek konular değil bence. Eğer bu şekilde devam ederse saygınız kalmayacaktır
Evet 'pabucumun teknikeri' lafı bu sözlerinizi açıklıyor. Kesin yargı değil görünen köy diyelim...Karşı taraf belki kıskanıyor belki kıskanmıyor bunu bilemem. Fakat benim kimseyi küçümsediğim yok isterse ilkokul bile okumamış olsun ben onu yine de severim. Her insan zaman zaman istemeden patavatsızlık yapabilir düşünmeden konuşmuş olabilir 4.5 yıllık ilişkimizde ilk defa başıma gelen bir şey verdiğim tepki de arkadaşlara bu yüzden abartı gelmiş olabilir. Bu lafı isteyerek düşünerek söyleyecek bir insan olmadığımı belirtmiş olmama rağmen, kişiliğimi bilmeden böyle kesin yargılar kullanmanız çok yanlış.
e cok da anormal bir laf degil. sevgililer hatta eşler arasında bazen böyle denir güler gecersin... kompleksi yoksa sorun etmez. telefi edilecekl birşey yok ortada. özür de dilemişsin. senden cıkmış top onda :)Kızlar büyük bir pot kırdım ne yapacağım hiç bilmiyorumBen mühendislik okuyorum sevgilim ise başka bir mühendisliğin 2 yıllık bölümünü okuyor dgs ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyor. Az önce derslerle ilgili konuşuyorduk. Bu dönem mezun olabilirsem mühendis olacağım dedim, o da bu arada bana takılıyor mühendis olacakmışmış diye. O ara nasıl oldu anlamadım ağzımdan pabucumun teknikeri diye bi laf çıktı İnanın insanları eğitimine göre yargılayan küçümseyen biri hiç değilim nasıl böyle birsey dedim kendime inanamıyorum Bozuldu doğal olarak toparlamaya çalıştım özürler diledim Tamam biliyorum ben seni kırılmadım dedi ama kırıldı taktı kafasına biliyorum Bunu telafi etmek için ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum
Konuyu cok uzatmayin. Icten samimi bir ozur yeterliKızlar büyük bir pot kırdım ne yapacağım hiç bilmiyorumBen mühendislik okuyorum sevgilim ise başka bir mühendisliğin 2 yıllık bölümünü okuyor dgs ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyor. Az önce derslerle ilgili konuşuyorduk. Bu dönem mezun olabilirsem mühendis olacağım dedim, o da bu arada bana takılıyor mühendis olacakmışmış diye. O ara nasıl oldu anlamadım ağzımdan pabucumun teknikeri diye bi laf çıktı İnanın insanları eğitimine göre yargılayan küçümseyen biri hiç değilim nasıl böyle birsey dedim kendime inanamıyorum Bozuldu doğal olarak toparlamaya çalıştım özürler diledim Tamam biliyorum ben seni kırılmadım dedi ama kırıldı taktı kafasına biliyorum Bunu telafi etmek için ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum
Yani normalde de şakalaşırız takmayız böyle şeyleri. Ama eğitim konusu onu çok geriyor. 2 sene geride bunun daha askerliği var iş bulması var hayallerimiz var o da bunların farkında ve çabalıyor. Hem ben hem ailesi üstüne gidiyoruz zaman zaman. Böylesine çabaladığı ve üzüldüğu bir konuda böyle ağır bir söz hoş olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?