Pot kırdım

arkadasa katılıyorum :)

Cidden onu bu
Cidden onu bu konuda aşağılıyo olsanız dile getirmezdiniz bu bi tarafa
Bence böyle şeyler özürle telafi edilmez
Onda güzel bulduğunuz şeyleri bu konudan bağımsız birşekilde takdir iltifat tarzında söyleyin hem motive olur hem dengelemiş olursunuz bu durumu
Eşim beni böyle hor görürcesine birşey söylese iltifatlar bende sevdiği özellikler duymak isterim demek ki sevdiği yönüm daha fazla ddwri
Bu konunun k sini bile anmayın unutun gitsin

O size takılıyormuş, siz de ona takılmışsınız ama sevgiliniz demek ki kendini sizden aşağı seviyede görüyor, buna yönelik bir kompleksi var ki daha çok alınmış. Avrupa Yakası dizisini seviyorsa "Avrupa Yakası'nda Burhan karakteri pabucumun rock'çısı derdi hayatım, ben de ona benzer bir şey söyleyeyim dedim seni güldürmek için ama beceremedim, özür dilerim" deyin, bir de öpüverin affeder herhalde. :) O kadar büyütülecek bir şey yok.

bilinç altı olarak her şakanın altında bir gerçeklik yattıgını düşünürüm. :) dıkkatlı olmak lazım

iki ihtimal var;bir sevgilin aşağılık kompleksi yaşıyor
ikinci ihtimal ilişkiniz samimi değil eğer samimi olsanız o şaka yapıtğını nlar ve güler geçerdi...ilişkini gözden geçir derim

Her ikinizin de önceden düşünüp söylediğiniz çok belli. Karşınızdaki kıskanıyor ve kıskandığı için böyle söylemiş olabilir. Ama siz küçümsüyorsunuz... Bu konular şaka kaldırabilecek konular değil bence. Eğer bu şekilde devam ederse saygınız kalmayacaktır

Oluyor bazen öyle potlar istemeden hepimiz yapabiliyoruz insanlık hali ama kötü sözün şakası olmaz derler ya biraz agir bir şaka olmuş bence...Ben olsam nisanlinin yerinde hayatım boyunca unutmayabilirdim ama erkekler biz kadinlar gibi çok belleklerinde tutmuyorlar böyle seyleri unutur inş. canınızı sıkmayın..

Karşı taraf belki kıskanıyor belki kıskanmıyor bunu bilemem. Fakat benim kimseyi küçümsediğim yok isterse ilkokul bile okumamış olsun ben onu yine de severim. Her insan zaman zaman istemeden patavatsızlık yapabilir düşünmeden konuşmuş olabilir 4.5 yıllık ilişkimizde ilk defa başıma gelen bir şey verdiğim tepki de arkadaşlara bu yüzden abartı gelmiş olabilir. Bu lafı isteyerek düşünerek söyleyecek bir insan olmadığımı belirtmiş olmama rağmen, kişiliğimi bilmeden böyle kesin yargılar kullanmanız çok yanlış.

Evet 'pabucumun teknikeri' lafı bu sözlerinizi açıklıyor. Kesin yargı değil görünen köy diyelim...

e cok da anormal bir laf degil. sevgililer hatta eşler arasında bazen böyle denir güler gecersin... kompleksi yoksa sorun etmez. telefi edilecekl birşey yok ortada. özür de dilemişsin. senden cıkmış top onda :)

Konuyu cok uzatmayin. Icten samimi bir ozur yeterli

buna benzerini bende sevgililik dönemimizde yapmıştım.
kendi bölümümüzün en iyi üniversitesinde okuyordum, nişanlım da aynı bölümün baya düşük puanlı bir üniversitesinde okuyordu. birini eleştirirken dandik bir üniversite okuyormuş havası bize mi demiştim... laf ona gitmiş gibi olmuştu.
özür diledim tatlı tatlı. sonraki süreçte de sen kendini böyle geliştirmeye çalışıyorsun şöyle böyle deyince telafi ettiğimi düşünüyordum ama hala arada lafını sokar ben dandik bir üniversiteden mezun olunca diye...:)

Ben seni suçlu bulmadım açıkçadı, ilk taşı o atmış, sen de cevabını vermişsin doğal olarak, bu konuyu asıl sorun eden kişi belli ki kendisi. Bu şekilde yüz üstüne çıkmış, neyse daha fazla yorum yapmayayım ama erkek arkadaşın masum değil. O yoruma bu cevap cuk oturmuş.
Erkekler takıyor bu konuları, kadının eğitim, kazanç olarak ilerde olmasını. Eğer ilişkiniz devam ederse kendini kolla derim, yarın öbür gün bu taşların devamı seni kariyerinde geriye çekmeye çalışıp , ilerlemeni çeşitli bahanelerle durdurmaya çalışarak (evlilik, çoluk çocuk) gelebilir, bu arada kendisi için bunlar asla bahane olmaz, kendisi atı alır Üsküdar'ı geçer, sana üstünlük taslar, ezer. Demedi deme, örneği çok.
Ben olsam biraz daha dikkatli gözlemlerim bu saatten sonra. eğer senin kaldıramıyor kompleks yapıyorsa, iyice düşün geleceğini, beraberliğini. Alttan falan alıp gidip de özür dileme, o senin mühendisliğini beğenmezse senin de onun teknikerliğini beğenmeme hakkın var. Vah vah diyemeyeceğim beyefendiye.

Çoğu zaman teknikerler daha kolay iş buluyor mühendislerden bence hiç uzatılacak bir durum yok, şaka maksadıyla söylediğini anlamıştır zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…