poyraz efemmmmmmmmmmmm benımmmm

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
hep buraya bunu yazmak ısterdım yuce mevlam cok sukur nasıp ettı

benım dogum hıkayem cok cabuk oldu geldı bana

sabha uyandım bır gaz sancısı ama farklı bır agrı alla alla dedım saate bakıyorum nerdeyse yarım saatte bır gelıyo bır ıkı sanıye surup gecıyordu bu sekılde aksam 6 kadar bekledım tabıkı zamanı 15 dakkaya dusmustu

bana kalsa ben hemen hastaneye gıtmezdım annem korkuttu ya boynuna dolanırsa kordunu ya bırsey olursa fılan neyse hastaneye gıtmeye karar verdık esım geldı hastaneye gıttıgımızde 5 santım acıklık varmıs cok sasırdım hemen yatıs yapıldı sunı sancı verıldı

saat aksam 6 da hastaneydım aksam 9:52 gece bebegım kucagımdaydı

sunı sancı ıgrenc zor bırsey sız sız olun sancınızı evde cekın 10 dakkaya fılan dustuyugunde gıdın kızlar o zaman daha kolay oluyor ben ıyıkı erkenden gıtmemısım

bebegım yarın 20 gunluk oluyor saka gıbı

sabha uyandım bır gaz sancısı ama farklı bır agrı alla alla dedım saate bakıyorum nerdeyse yarım saatte bır gelıyo bır ıkı sanıye surup gecıyordu bu sekılde aksam 6 kadar bekledım tabıkı zamanı 15 dakkaya dusmustu

bana kalsa ben hemen hastaneye gıtmezdım annem korkuttu ya boynuna dolanırsa kordunu ya bırsey olursa fılan neyse hastaneye gıtmeye karar verdık esım geldı hastaneye gıttıgımızde 5 santım acıklık varmıs cok sasırdım hemen yatıs yapıldı sunı sancı verıldı

sunı sancı ıgrenc zor bırsey sız sız olun sancınızı evde cekın 10 dakkaya fılan dustuyugunde gıdın kızlar o zaman daha kolay oluyor ben ıyıkı erkenden gıtmemısım

allah analı babalı buyutsun oğlunuuuuuuuuuuuuuuuuuu :emir_bebek:

canım bebeciğini Allah analı babalı büyütsün ne güzel kolay bir doğum olmuş senin için annesini çok üzmemiş poyraz efe:)):nazar:

:nazar::nazar:allah uzun ömür versin. mutlu huzurlu olsun herzaman. hayatına hep iyi insanlar girsin allah bizelerede sağlıklı sorunsuz doğum nasip etsin inşallah. ben 28 haftamın son günündeyim. daha 12 haftamız var çok heyecanlıyım çok korkuyorum:18:

:nazar::nazar:allah uzun ömür versin. mutlu huzurlu olsun herzaman. hayatına hep iyi insanlar girsin allah bizelerede sağlıklı sorunsuz doğum nasip etsin inşallah. ben 28 haftamın son günündeyim. daha 12 haftamız var çok heyecanlıyım çok korkuyorum:18:

ben senden öndeyim 31 hafta,ben daha çok tırsıyorum dermişim amma velakin yiğidin korkusu bebişi olsun:46:

gözün aydın maşallah size hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

:nazar:Allah anali babali saglicakla buyutsun insallah
yazilarindan okurdum hep bebek istedigin gunleri hatirliyorum
zaman ne cabuk geciyor olduda kollarinizda sukurler olsun
Allah butun istiyenlere iclerindede banada nasib etsin hayirla saglikla insallah

mız mız hayırlı uğurlu olsun canım.doğuramadım hala dediğin günleri hatırladım şimdi sonunda oğluna kavuşmuşsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin.düğün hazırlıkları zamanını hatırlıyorum 2009 gelinleri topiğinde de ey gidi yıllar anne bile oldun :8: öptüm seni

darısı bizim başımıza
inş. doğumumuz kolay olur
Allah güle güle büyütmek nasip etsin:31:

Allah analı babalı büyütsün. inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürler yaşar.tebrik ederim bizede dua et

Back
X