pozitif çıktı testim hamilemiyim 2 yıldır bekliyorduk

gulcankaya01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
75
52
38
30
pozitif çıktı testim hamilemiyim 2 yıldır bekliyorduk

Eklentiler

• 2.webp
    2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 110
Tebrik ederim, kırmayı hiç istemem lakin testin fotoğrafi yok, doktor ya da bir sağlık çalışanı pozitif demis. Biz nasil bilelim hamile misiniz degil misiniz?

Biraz daha beklersiniz doğuma bile gidebilirsiniz 🤭 kaç gün gecikmeniz var

hahaha keşkee kızzz 3 gün ama ben bir hafta önce falan gene yaptım test negatifti bu sabah yapıncaa şoka girdim halaa gerçek olduna inanamıyorum :):):)
Gözünüz aydın . Hamileyim yazsanız bu kadar tuhaf durmazdi koyu çift çizgi paylasip hamilemiyim demeniz biraz tuhaf olmuş kesinlikle niyetim sizi kırmak değil . Şimdi sıra yaptıklarınızı yazmak olsun neler denediniz ?

Gözünüz aydın . Hamileyim yazsanız bu kadar tuhaf durmazdi koyu çift çizgi paylasip hamilemiyim demeniz biraz tuhaf olmuş kesinlikle niyetim sizi kırmak değil . Şimdi sıra yaptıklarınızı yazmak olsun neler denediniz ?
allah razı olsun canım rabbbim herkese nasip etsin artık umudumuzun tükendiği yerdi 30 geçik test yapmışımdır düşün o kadar şeyler aldık denedik hiçbirinde fayda vermedi inan kuzum önümüzde ay tedaviye başlıyacaktık demekki zaman buymuş rabbim nasip etmiş

allah razı olsun canım rabbbim herkese nasip etsin artık umudumuzun tükendiği yerdi 30 geçik test yapmışımdır düşün o kadar şeyler aldık denedik hiçbirinde fayda vermedi inan kuzum önümüzde ay tedaviye başlıyacaktık demekki zaman buymuş rabbim nasip etmiş
Burada bir çok kişi tedaviye başlayacakken hamile kalıyor demek ki o zaman gerçekten de stres çok etkiliyor sizde zaten önümüzdeki ay tedaviye başlayacaz diye kendinizi rahat bıraktınız rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏

Burada bir çok kişi tedaviye başlayacakken hamile kalıyor demek ki o zaman gerçekten de stres çok etkiliyor sizde zaten önümüzdeki ay tedaviye başlayacaz diye kendinizi rahat bıraktınız rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏
evet artık insanların piskolojik konuşmaları beni yıpratmıştı aminn canımm stresdende oluyor ben hiç rahat değildim

Back
X