Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ana kız bunlar kardeşmi yoksa aynı ananesi de bunun öyle ölmeden göreyim buda olcak olcak diyo kaydirigubbakcemile3 allah bilir diyo
sen sistemli çalışma allaha bırak kaydirigubbakcemile3guclubacismileguclubacismile
kayınvalidem sormuyo zorlamıyoda

hakkaten çok komik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim kayınvaldemde karışmaz etmez melek gibidir.. :nazar:
ama anneannesi habire dua eder durur bizim için..canım çok severim onuda ben..

nasılsın sevgi? niye kimseler yok. dünde pek tadı yokmuş heralde geçmişe baktım da biraz.

iyiyim canım saol sen nasılsın?bu aralar kimse takılmıyor topiğe niyeyse anlamadım vardır mutlaka işleri diye düşünüyorum
havalardandır belkide insanın konuşası yazası bile gelmiyor bu sıcaklarda. bu arada ben bu kan sayımı ile ilgili sonuçları yanımda getirdim. neresine bakıcaz onun bi sürü şey yazıyor çok karışık.

iyiyim handancım. dün antalyadaydık yine. noter olayını hallettik nihayet. üzerime alabildik arabanın satışını. sen nasılsın görüşmeyeli?

aman gözünüz aydın canım,hayırlı uğurlu olsun..
iyiyim bende iş güç sıkıntım var bu aralar,dönem dönem gelirler bana böyle..ev hasreti çekiyorum,tembellik yapmak istiyorum..

iyiyim canım saol sen nasılsın?bu aralar kimse takılmıyor topiğe niyeyse anlamadım vardır mutlaka işleri diye düşünüyorum

evet pek sessiz 2 gündür..

havalardandır belkide insanın konuşası yazası bile gelmiyor bu sıcaklarda. bu arada ben bu kan sayımı ile ilgili sonuçları yanımda getirdim. neresine bakıcaz onun bi sürü şey yazıyor çok karışık.

yaz buraya bakalım canım beraber..

merhaba kızlar....sabah girdim sonra cıkmak zorunda kaldım bugun son iş günüm izne ayrılcam yaaa ska gbi yani görseniz canım cıkıyo...öyle olmadık işler oldu ki işyerimde anlatamam....şans işte...iki saat sonra cıkcam doktora gidicem, onun gerginliği de vardı bi de üstüne işler ölüyorum vallaa strestennn...tüm bu sebeplerle giremiyorum şekerler kusura bakmayın...doktor sonrası gireiblirsem yazarım sonucları size...umarım iyi haberler alırım...dua edin bize teyzeleriii...

sizler nasılsınızzz?? geçmişi de okuyamadım pek??

babu+, darkangellove58+, hperi+
mrb arkadaşlar bugün nasılsınsınız bakalım :))

selam canım hoşgeldin
yorgun ve uykusuz
kan sayımı yaptıracağım,sanırım kansızlığım arttı yine,saçlarım dökülüyor ve yorgun hissediyorum kendimi..demir hapı içicem sanırım yine kafamçokkarıştı
sen nasılsın?

ya kan sayımı sonucun kaç diolar bilmiyorum bana bişe sölemediler. bende kağıtları yanımda getirdim ki bakayım diye. ama hangi değerler olduğunu bilmiyorum öle bi sorun var. yanında ne yazacak onu bilmiyorum yani.

merhaba kızlar....sabah girdim sonra cıkmak zorunda kaldım bugun son iş günüm izne ayrılcam yaaa ska gbi yani görseniz canım cıkıyo...öyle olmadık işler oldu ki işyerimde anlatamam....şans işte...iki saat sonra cıkcam doktora gidicem, onun gerginliği de vardı bi de üstüne işler ölüyorum vallaa strestennn...tüm bu sebeplerle giremiyorum şekerler kusura bakmayın...doktor sonrası gireiblirsem yazarım sonucları size...umarım iyi haberler alırım...dua edin bize teyzeleriii...

inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canımcım. muhtemelen ense kalınlığına bakacaktır ve kan testi isteyecektir. umarım hepsi çok iyi geçer 1 hafta sonra falan da ben gidicem inşallah.

selam canım,kolay gelsin yaa giderayak yoruyorlarmı seni..
niye geriliyorsun doktora gidicem diye aşkolsun.ne güzel bebişinle buluşmaya gidiyorsun..merak etme herşey yolunda..
biz iyiyiz,sessiz sakiniz...

babu+, darkangellove58+, hperi+
mrb arkadaşlar bugün nasılsınsınız bakalım :))
saol canım iyiyiz sen nasılsın

dualarımız seninle ve yiğenimizle canım çokta yorma kendini dikkat et
ya kan sayımı sonucun kaç diolar bilmiyorum bana bişe sölemediler. bende kağıtları yanımda getirdim ki bakayım diye. ama hangi değerler olduğunu bilmiyorum öle bi sorun var. yanında ne yazacak onu bilmiyorum yani.
valla bende bilmiyorum onu canım
kızlar ben yemek yiyip geliyorum...
afiyet olsun tatlım

Back
X