Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam canım hoşgeldin
yorgun ve uykusuz
kan sayımı yaptıracağım,sanırım kansızlığım arttı yine,saçlarım dökülüyor ve yorgun hissediyorum kendimi..demir hapı içicem sanırım yine kafamçokkarıştı
sen nasılsın?

canım benimde saçlarım çok dökülüyor yorgunum halsizim acaba bendedemi kansızlık var bendemi test yaptırsam

canım benimde saçlarım çok dökülüyor yorgunum halsizim acaba bendedemi kansızlık var bendemi test yaptırsam

sen zaten yaptırıcaksın canım,doktorunun istemesi lazım,eğer eksiklik varsa mutlaka takviye edilmeli..bebek için önemli çünkü.Annem bana hamileyken hep kan iğneleri olmuş mesela..

selam kızlarr ,,nasılsınız?dün giremedim misafirim gelicekti vaktim olmadı :))

var mı gelişme,kubi den falan haber var mı?

sen zaten yaptırıcaksın canım,doktorunun istemesi lazım,eğer eksiklik varsa mutlaka takviye edilmeli..bebek için önemli çünkü.Annem bana hamileyken hep kan iğneleri olmuş mesela..

anladım canım ay sonunda gidicem doktora o zaman yapar testleri yapmazsa söyler yaptırırım kaydirigubbakcemile3

anladım canım ay sonunda gidicem doktora o zaman yapar testleri yapmazsa söyler yaptırırım kaydirigubbakcemile3

canım sen sağlık ocağına kaydını yaptır onlar düzenli takip edecekler seni...her ay kan testi yapıp her türlü değerini kontrol ederler... ben tatil dönüşü yaptırcam artık kaydımı...gebeliği ilk öğrendiğimde bütün testleri yaptırmıstım bi sıkıntı yoktu...sadece kansızlık var biraz...değerlerim alt sınırda...su an için sorun olmuyo ama ileriki aylarda artması lazım...o yüzden kan ilacı falan verirler sanırım...

canım sen sağlık ocağına kaydını yaptır onlar düzenli takip edecekler seni...her ay kan testi yapıp her türlü değerini kontrol ederler... ben tatil dönüşü yaptırcam artık kaydımı...gebeliği ilk öğrendiğimde bütün testleri yaptırmıstım bi sıkıntı yoktu...sadece kansızlık var biraz...değerlerim alt sınırda...su an için sorun olmuyo ama ileriki aylarda artması lazım...o yüzden kan ilacı falan verirler sanırım...

anladım canım tamam yaptıracam zatende şu işlerim biraz azalsın diye bekliyorum

bende de sıksık tekrarlıyor canım, demir değerim 5 falan düşüyor, ben hap kullanıyordumi hamile kalınca doktorum şimdi bırak sonra yine başlarız dedi, zaten verdiği elevit ilacın içinde de demir var.

evet eğer anne hamileyken kansızlık olursa ilerde çocukta da kansızlık oluyormuş.

ben yaptırdım kaydımı, şimdilik arayan soran yok ama 3 ay dolunca gel demişti. benim 8 yaşında bi kardeşim var, doğumundan sonra sağlık ocağı aşılarını falan arayarak hatırlatıyordu, doğumdan sonra daha iyi takip ediyorlar sanırım.

selam kızlarr ,,nasılsınız?dün giremedim misafirim gelicekti vaktim olmadı :))

var mı gelişme,kubi den falan haber var mı?

selam şekerim..

bu kubi bir gelsin bence topluca dövelim..köye gidecekti gitti mi acaba?hiç allaha ısmarladık bile demedi ,kan testi negatif çıktı morali bozuldu ortadan kayboldu..
:olmaz:

evet hayatım sor mutlaka,doktorlar malumm :kızgın:

azaldığı oluyo mu ki canımmmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım,hoşgeldin naber?

slm sekerler nasılsınız keyifler nasılllllllllllllllllllllllllllllll

selam canım iyiyiz sen nasılsın?

Back
X