Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
evet değilmi ne komik bende pozitifi görünce sevindirik oluyorum,ama buda güzel birşey en azından yumurtluyoruz çok şükür..
iş şimdi nazlı yarini kovalamaya kaldı kaydirigubbakcemile
bencede btç süper bir karışım,inşalla vesile olacak bizlere

ewt cnm sağolun inş vesilemiz olurr opuyorumnanaktan

selam canım nasılsın?nedir durumlar?

kızlar maydonoz süt buharında tereddütlerim var buhara oturuyosunya yumurtalarıma zarar verirmi acaba yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bence vermez ama.. o konuyla ilgili topiği okudunmu?

kubi uğradımı bugün. bilginiz varmı ondan. adeti sökülmüşmü kızlarr

selam hg
hayır uğramadı 2 gündür..

kan testi neden yaptırmıyosun canım ben 4aylık evliyim ve hiç korunmadım
ama duymuştum 3-4ay sonra düzene girdiğini ve 3-4ay hamilelik olmamasıda normalmişa.s

canım geçen ay çok belirtim vardı. hemen idrar+kan testi yaptırdım. sonuç negatifti. hevesim kaçtı. her ay her gecikmede kan aldırmak istemiyorum..

canım geçen ay çok belirtim vardı. hemen idrar+kan testi yaptırdım. sonuç negatifti. hevesim kaçtı. her ay her gecikmede kan aldırmak istemiyorum..

ama Allah korusun ak dış gebelik çogaldı erkenden tedbirini almak en doğrusu bence ama sen bilirsin tabi:1closedeyes:

kızlar ya akşama kaynanamlarla eşimin şarkışladaki ablasıgil geliyorlarmış bu saattemi haber verilir ya 6da eve gidiyorum 7,30 da top atıyor ben ne yemek yapacam şimdi ne kadar lüzumsuz insanlar ya offf kötükedihüso :oklava: :oklava:

kızlar ya akşama kaynanamlarla eşimin şarkışladaki ablasıgil geliyorlarmış bu saattemi haber verilir ya 6da eve gidiyorum 7,30 da top atıyor ben ne yemek yapacam şimdi ne kadar lüzumsuz insanlar ya offf kötükedihüso :oklava: :oklava:
şarkışla neresi ki? kayseri değilmi?

çok düşüncesiz davranmışlar. hem çalışıyorsun hemde hamilesin.. son saatlerde haber ediyorlar..boşver dert etme. erken haberim olsaydı yapardım bişiler dersin:)

çok saçma. evin temiz olur olmaz, başkasına söz vermiş olabilirsin, malzemen olur olmaz, çok büyük bi sorumsuzluk emrivaki ve bencillik bence:umursamaz::olmaz:

geçen günde söyledim hata ediyorsun,kan testi yaptır ve ona göre önlemini al,allah korusun dış gebelik falansa geç tedavi yüzünden tüplerinden olursun..

ayy canım yaa bende hiç hoşlanmam böyle emrivaki işlerden.
Neyse sıkıntı yapma olan olmuş,bence hiç abartmada sen hamilesin ve herkes çalıştığını biliyor kimse kusura bakmasın.
hazır çorba al paket onu yaparsın
kahvaltılık çıkarırsın biraz
bi salata
bi pilav
bide hazır tavuk köfte al yap işte daha ne olsun
yada hiç uğraşma çorba mantı turşu menüsü yap mesela
sıkma üzme kendini bunun için boşver..

kızlar ben çıkıyrum bi gelişme olursa yazarım görüşürüz

görüşürüz canımm

çok düşüncesiz davranmışlar. hem çalışıyorsun hemde hamilesin.. son saatlerde haber ediyorlar..boşver dert etme. erken haberim olsaydı yapardım bişiler dersin:)

çok saçma. evin temiz olur olmaz, başkasına söz vermiş olabilirsin, malzemen olur olmaz, çok büyük bi sorumsuzluk emrivaki ve bencillik bence:umursamaz::olmaz:

hep böyle yapıyorlar ya ailecek saygısızlar yani

:teselli:

hiç sıkıntıya girme canım eşin hazır bşyler yaptırsın etli pide fln önceden haber verselerdi yapardın
çalışan insansın hoş karşılarlara.s

ayy canım yaa bende hiç hoşlanmam böyle emrivaki işlerden.
Neyse sıkıntı yapma olan olmuş,bence hiç abartmada sen hamilesin ve herkes çalıştığını biliyor kimse kusura bakmasın.
hazır çorba al paket onu yaparsın
kahvaltılık çıkarırsın biraz
bi salata
bi pilav
bide hazır tavuk köfte al yap işte daha ne olsun
yada hiç uğraşma çorba mantı turşu menüsü yap mesela
sıkma üzme kendini bunun için boşver..

ya canım benim zoruma giden kendi ailemde hiç böyle şeyler görmemiş olmam benim ailem birkaçgün önceden haber verir hatta gideceğimiz yerde hasta falan varsa yemeğide yapar götürür zahmet vermeyelim hep birlikte yiyelim diye bu kadar anlayışlı bi aileden böyle bi aileye gelin oldumya ben ona üzülüyorum

Back
X