Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız?
ya canım benim zoruma giden kendi ailemde hiç böyle şeyler görmemiş olmam benim ailem birkaçgün önceden haber verir hatta gideceğimiz yerde hasta falan varsa yemeğide yapar götürür zahmet vermeyelim hep birlikte yiyelim diye bu kadar anlayışlı bi aileden böyle bi aileye gelin oldumya ben ona üzülüyorum
ya canım benim zoruma giden kendi ailemde hiç böyle şeyler görmemiş olmam benim ailem birkaçgün önceden haber verir hatta gideceğimiz yerde hasta falan varsa yemeğide yapar götürür zahmet vermeyelim hep birlikte yiyelim diye bu kadar anlayışlı bi aileden böyle bi aileye gelin oldumya ben ona üzülüyorum
eee elle karşılaşmak böyle canım beni düşün sivas-ısparta bütün herşeyleri farklı konuşma sekillerinden tut giyime yeme içme herşeyde fark var
adapte olmak,alışmak zorundayız
tabiiiii kendi doğrularımızdan taviz vermedenopuyorumnanaktan
çok haklısın anlıyorum seni canım ama ne yapıcan başa gelen çekilir. eşine de iş düşüyor burda biraz.demesi lazım ki sevgiyle bir konuşayım,haber veririm.
sana sormadan hareket etmemesi lazım.
öyle pat diye olmazki en azından 1 gün önceden bir sorsalardı..
ben olsam bende sinirlenirim..
ama işte geliyorlarmı geliyorlar,sen sinir olduğunla kalıyorsun,bence eşinin kulağını çek sen önce. :mymeka:
selam kızlar nasılsınız?
haklısın canım ama işte bazen isyan edesim geliyor
çok haklısın anlıyorum seni canım ama ne yapıcan başa gelen çekilir. eşine de iş düşüyor burda biraz.demesi lazım ki sevgiyle bir konuşayım,haber veririm.
sana sormadan hareket etmemesi lazım.
öyle pat diye olmazki en azından 1 gün önceden bir sorsalardı..
ben olsam bende sinirlenirim..
ama işte geliyorlarmı geliyorlar,sen sinir olduğunla kalıyorsun,bence eşinin kulağını çek sen önce. :mymeka:
anlıyorum bebişim boşver sen benim dediğimi yap handanında dediği gibi önden hazır çorba koy eşinde etli pide yaptırsın birde salata yaparsın bütün bunlar yarım saatini alıryerimseniben
kaç kişilerki
kızlar bugün benim doğum günüm,hem yorguum hem hastayım...hemde evlilik yıldönümüm,eşimden uzaktayım ve o hala aramadı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar bugün benim doğum günüm,hem yorguum hem hastayım...hemde evlilik yıldönümüm,eşimden uzaktayım ve o hala aramadı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
6 kişilerde canım ama hiç yardım etme diye huyları yokturdur sofra kurulana kadar öyle otururlar sonra yemeğe geçer ordanda kalkar tekrar koltuğa otururlar
ya sivasın insanı yardımseverdir hiç tanımadığı birinin evine bile gitse yardım ederler bunların sivaslı olduklarındanda şüphe duyuyorum gerçi insanın karakterinde yapısında olmalı değilmi sivaslılıkla ne alaka benimkide iş olsun sinirlendimya saçmalıyorum galiba neyse sakin oluyum 10a kadar sayıyım
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
a.s.
doğum günün kutlu olsuuuuunnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende d.günümü evlilik yıldönümümüze denk getirdim ikisini bi arada kutlayalım diye bakalım bizimki hatırlyckmı
yengeç burcumusun canım
doğum günün kutlu olsun, allah ölene kadar mutlulukla bir yastıkta kocamayı nasip etsina.s.kızlar bugün benim doğum günüm,hem yorguum hem hastayım...hemde evlilik yıldönümüm,eşimden uzaktayım ve o hala aramadı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
doğum günün kutlu olsun cmm
evlilik yıldönümündee nice yıllaraa allah bir ömür boyu mutlu etsinn cnm opuyorumnanaktan