Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

opuyorumnanaktan kızlar ben ayın 19 da adet oldum yani tam 9opuyorumnanaktan gün gecikti olsun demekki havalardan canlarım ama üzülmüyorum çok mutluyum inş.başka zamana bu arada topige gelemedim annemle babam yanımdaydım 2 gün onlarla hasret giderdim buarada yarın köye gidiyorum hakkınızı helal edin dualarım sizinle olucak allaha emanet olun sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan hepinizi kocaman öpüyorum ve sizleri çoooooooooooooooook seviyorum hperi oklava falan gösterdin bana ama ben üzülmüyorum elimde olmadan neğatif görünce kötü oldum okadar ama her zaman pozitifim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nihayet senden bi haber alabildik canım neyse adet olmuş olmanda güzel canım sende bi sorun olmadığını gösteriyor o kadar iş yaptın ağır ağır onlar geciktirdi demekki.
sana köy tatilinde keyifli günler diliyorum bol bol dinlen eğlen enerji topla doğal ortamda ok opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu hafta nasıl geçti anlamadım :/ sol kolum ve belim çok ağrıyor.
ya konu şu ki, biz ev değiştiriyoruz, :nazar: hayırlısı ile kendi evimize geçiyoruz da ondan bu yokluğum aslında yoksa sizi çok özledim.
çabucak bitsin şu hafta sonu, bi an evvel kavuşayım size opuyorumnanaktan

bu topiğe başladığım 2 ay öncesinde falan bu kadar bağımlılık yapacağınızı söyleseler inanmazdım a.s.

hepinizi çok seviyorum! :asigim:

yeni evin hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun a.s.

iyiyim bende canım. evde oturuyodum eşimi aradım napıyon ne var ne yok diye elimi kestim dedi ay giyinmemle paldır küldür gelmem bir oldu. fazla bişey yok allahtan. çerçeve kestiği bi makina vardı tırnağını biraz kaptırmış. sardık bantladık falan iyi şimdi. çok korkuyorum yaaaa. ilk evlendiğimizde de iki parmağını yarıya kadar kesmişti. ne çok ağlamıştımmafoldumbenmafoldumben

iyiyim bende canım. evde oturuyodum eşimi aradım napıyon ne var ne yok diye elimi kestim dedi ay giyinmemle paldır küldür gelmem bir oldu. fazla bişey yok allahtan. çerçeve kestiği bi makina vardı tırnağını biraz kaptırmış. sardık bantladık falan iyi şimdi. çok korkuyorum yaaaa. ilk evlendiğimizde de iki parmağını yarıya kadar kesmişti. ne çok ağlamıştımmafoldumbenmafoldumben

ay geçmiş olsun canım allahtan çok birşeyi yokmuş yinede dikkatli olsun canım şakaya gelmez alimallah tehlikeli makinalar kullanıyorlar allah beterinden korusun

Back
X