Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun dur bakalım biraz daha bekle. inşallah vardır bebişin:Saruboceq:slm kızlar. bugün adeditim geçikeli3 gün oldu sabah tes yaptım negatif çıktı. daha adette olamadım![]()
hayırlısı olsun dur bakalım biraz daha bekle. inşallah vardır bebişin:Saruboceq:
slm kızlar sıze bısı sorcam.ben 25 gunde adet oluyorum ama yumurtam gec catlıyor yanı 18. gunde .bu hamıle kalmamı engeller mı
çok bilgim yok ama sanmıyorum bi alakası olduğunu.slm kızlar sıze bısı sorcam.ben 25 gunde adet oluyorum ama yumurtam gec catlıyor yanı 18. gunde .bu hamıle kalmamı engeller mı
iyiyim saol. dün geceden beri sağ kasığımda bi ağrı var ama panik yapmak istemiyorum. ağrı her zaman olur di mi nolcak?iyidir deniz senden naber
bayanssulusmile
iyiyim saol. dün geceden beri sağ kasığımda bi ağrı var ama panik yapmak istemiyorum. ağrı her zaman olur di mi nolcak?
uykucu daha yeni kalktın di mi:1closedeyes:
slm kızlar. bugün adeditim geçikeli3 gün oldu sabah tes yaptım negatif çıktı. daha adette olamadım![]()
adet günüme daha var ama olabilir ya üşütmüşte olabilirim heralde. allah korusun kan leke bişey olmadıktan sonra panik yapmaya gerek yoktur heralde.bende genelde 10-11 arası kalkıyorum ramazan sebebiyle eşim oruç tuttuğu için kahvaltı hazırlamıyorum ya. bu sabah 10 da kalktım. ramazan bitince yine saat 8 dedi mi deniz ayaktamafoldumben
sagolun kızlar
yok dükkana gitmiyorum. kalkıp ona kahvaltı hazırlıyorum. bi dahada uykum açılıyo uyuyamıyorum. kalkıp ev işi yapıyorum öğlene kadar. öğleden sonra geliyorum ki eşimde dışarıda yapılacak işleri yapabiliyo.bende gittin sandım
ah kuzuuummm senin dükkana gitmen şartmı canımbilmiyorumkismile