yazmışlar ya kıs. bende yazdım.kızlar ben tüp kapalılığıyla ilgili topik açtım.kk da güncel tüp tıkanıklıyla ilgili hiç konu yoktu bari açım dedim.ama yazı yazan yokkaydirigubbakcemile3
gecikmese bile çıkar ki kanda.kızlar yaaaa yine yemek derdim başladı
neyse birazdan markete çıkarım knorun hazır çorbaları iyi oluyo evde yapmış gibii:jeyyar:
dayanamam belki sağlık ocağınada giderim sağlık ocağıda var yakınımda eyvahedigeldismile
hemen çıkarmıki kanda 1gün geciktim kızlar
kızlar yaaaa yine yemek derdim başladı
neyse birazdan markete çıkarım knorun hazır çorbaları iyi oluyo evde yapmış gibii:jeyyar:
dayanamam belki sağlık ocağınada giderim sağlık ocağıda var yakınımda eyvahedigeldismile
benimki bugün yağlama istedi. kayseriye özgü değişik bi hamurişi. yapmak baya zor. bende ilk defa deneyeceğim. ama işlerim var dedi çıktı gitti. benim o yemeği yapabilmem için saat en geç 17 de burdan çıkıp malzemelerimi alıp yavaş yavaş yapmam lazım. ama şimdi beni 18-19 arası gönderir. benden de süpermen gibi yapabilmemi bekler. o kadar geç kalıyorum ki bazen kan ter içinde yapıyorum yemekleri tam top atılıyo ben ocağın altını kapatıyorum o derece yani. eğer bu akşam yine beni geç bırakırsa bu akşam yine tartışma var anlamına geliyor. çok sıkıldım bu durumdan. zaten bebek olursa gelemem dükkana. valla seviniyorum artık resmen.
benimki bugün yağlama istedi. kayseriye özgü değişik bi hamurişi. yapmak baya zor. bende ilk defa deneyeceğim. ama işlerim var dedi çıktı gitti. benim o yemeği yapabilmem için saat en geç 17 de burdan çıkıp malzemelerimi alıp yavaş yavaş yapmam lazım. ama şimdi beni 18-19 arası gönderir. benden de süpermen gibi yapabilmemi bekler. o kadar geç kalıyorum ki bazen kan ter içinde yapıyorum yemekleri tam top atılıyo ben ocağın altını kapatıyorum o derece yani. eğer bu akşam yine beni geç bırakırsa bu akşam yine tartışma var anlamına geliyor. çok sıkıldım bu durumdan. zaten bebek olursa gelemem dükkana. valla seviniyorum artık resmen.
geç kalmışsın canım bu saatte sağlık ocağında kan almazlar sen sabah erkenden git yaptır testini
almzlarmı:çok üzgünüm:
ilk defa cesaretimi toplamıştım tüüühh
öğleden sonra alıyolarmı peki canım 1-2gibi
filiz yarın sabah yaptır öğleden sonra al bence.
canım o zaman alıyorlar galibada onun sonucunu diğer gün veriyorlar
sabah yaptırdığınıda öğleden sonra veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?