Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar yaaaa yine yemek derdim başladı
neyse birazdan markete çıkarım knorun hazır çorbaları iyi oluyo evde yapmış gibii:jeyyar:
dayanamam belki sağlık ocağınada giderim sağlık ocağıda var yakınımda eyvahedigeldismile
hemen çıkarmıki kanda 1gün geciktim kızlar

gecikmese bile çıkar ki kanda.

kesin çıkar canım kantesti 10 gün önce çıkanın bile var...

alırsan çorbalık kesinlikle tutmaç çorbasından al çok güzel oluyo...

canım adet günüme 3 gün varken çıkmıştı benim.

ayyy kızlar namaz kılıp çıkıcam heyecan yaptım şimdieyvahedigeldismile
kaçta kapanırki sağlık ocakları

geç kalmışsın canım bu saatte sağlık ocağında kan almazlar sen sabah erkenden git yaptır testini

benimki bugün yağlama istedi. kayseriye özgü değişik bi hamurişi. yapmak baya zor. bende ilk defa deneyeceğim. ama işlerim var dedi çıktı gitti. benim o yemeği yapabilmem için saat en geç 17 de burdan çıkıp malzemelerimi alıp yavaş yavaş yapmam lazım. ama şimdi beni 18-19 arası gönderir. benden de süpermen gibi yapabilmemi bekler. o kadar geç kalıyorum ki bazen kan ter içinde yapıyorum yemekleri tam top atılıyo ben ocağın altını kapatıyorum o derece yani. eğer bu akşam yine beni geç bırakırsa bu akşam yine tartışma var anlamına geliyor. çok sıkıldım bu durumdan. zaten bebek olursa gelemem dükkana. valla seviniyorum artık resmen.

ay bu erkeklerde bi garip yani hem yemek istiyorsun hemde zamanında eve göndermiyosun ne bekliyosun eşinden mucizemi yada sihirle falanmı yapmasını birgün vericen ellerine hadi yapın kısacık zamanda şu kadar yemeğide görelim diyeceksin o zaman bakalım ne yapacaklar

bizim bu erkeklerimiz neden bu kadar tuhafff,hepsinin ayrı bir problemi var kaydirigubbakcemile3
sıraya dizip klava:
kaydirigubbakcemile3

ya koşuşturmaktan bütün kıyafetimin sırılsıklam olduğu günleri biliyorum. ya adama diyorum ki bu saatten sonra nasıl yetişecek diyorum. tabi sen oruç tutmuyon umrunda değil ki diyor. gelde tut kendini yani bu adama bişey yapmamak için.ama artık hiç yüz vermiyorum. vakit mi bıraktın ki yemek yapıcam diyorum. banane.

canım biliyorum o hamur işini mayalanacak hamur
bizimde kayserili komşumuz vardı ondan öğrenmiştik
baya zor bende yaptım burda 1kez ama çoookk zorlandım yalnız yapmak çok zor
bu kayserililer ağzının tadını biliyolar haa:1closedeyes:

canım o zaman alıyorlar galibada onun sonucunu diğer gün veriyorlar
sabah yaptırdığınıda öğleden sonra veriyorlar

tamam canım öyle yapıcam dayanabilirsem sahurdan sonra yatmam yoksa uyanamam 2ye kadr
ayy umudum yokken heyecanlandım yaaeyvahedigeldismile
neyse çıkıyom ben hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…