kızlar ben gelmeye çalışıyorum ama bu sistem ne yavaş,zaten kaçamak yazı yazıyorum onuda yazamıyorum yavaşlıktan..sizi özledim
ahh kuzucumm inşallah hepimizin bebişleri gelsin bir an önce,ama bu yeni taktiğim sizde deneyin kızlar.
çağırın bebeğinizi...
evet canım 0,5 altı negatif ama inşallah seninki yüksek bi değer çıkar ben ilk yaptırdığımda 103 çıkmıştı 3.günümdü
kızlar çıkmam lazım toplantıya giriyorum,zaten doğru düzgün konuşamadık bugün(
yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi..
iyi akşamlar
geldimm tatlımm opuyorumnanaktan
evet canım baya zor oldu ama atlattım..
ist dayım şuan annemlerde..
sizleri çok özledim hep aklımdaydınızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmm hoşgeldin :)
doktor kontrollerini de yaptır, sakın ihmal etme.
özledim çok seni a.s.
akşamları burda birilerini görmek çok güzel.. :) sen yokken de bi kez böyle seni anmıştım
edaaammm nasılsın kız
geldimm tatlımm opuyorumnanaktan
evet canım baya zor oldu ama atlattım..
ist dayım şuan annemlerde..
sizleri çok özledim hep aklımdaydınızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada arkadaşlar bu ay eşimle yumurtlama günlerimde hiç çalışma yapamadık taşınmaya denk geldi kayınvalidem geldi bir de eşim bir kaç gün boyunca gece görevindeydi..bu ay hiç bir beklentim yok malesef..hastalansam öbür aya bakayım desem eşim yanımda yok ben ist da eşim siirtte
o yüzden 3. ve 4. denemeleri yok sayarak 2. denemede kaldım şekerler..agustos ve eylülü es geçerek ekime bakıcam hayırlısıylaa :)
kızlaarr yaa kan aldırcmya bekleyim dedim ama çok uykum varmirmirmirmir dayanamıycam
inşallah uyanambilirim 2-3saat sonra :1closedeyes:
günaydın pozitifler bayanssulusmile
kızlaarr yaa kan aldırcmya bekleyim dedim ama çok uykum varmirmirmirmir dayanamıycam
inşallah uyanambilirim 2-3saat sonra :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?