- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çaldım bile kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi yaptım grafik için yeni mail evet hahaha gösteriyo şimdi yarın son gün çeker çizgiyi kaydirigubbakcemile3
Evet verdi canım saat 4te sonuç alacakh.bulduk canım...makca dan haber varmı bugün kan vercekdii..
slm kızlar.nasılsınız?
Bir Kadın İçin En Güzel Cümle ...
Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözlerini açarak, yatağından doğrularak... şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş..
"sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum."
kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" Oğlu;
Dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?
Çocuk:
onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında;
Bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin.
Vay bee çok etkilendim kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar,
Bende bebiş istiyorum bu ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı, kısmetse önümüzdeki ay. Ama bende pozitif düşünmek istiyorum hadi banada anlatın nasıl düşünecem bilmiyorumkismile
h.bulduk canım...makca dan haber varmı bugün kan vercekdii..
slm kızlar.nasılsınız?
Evet verdi canım saat 4te sonuç alacak
Selam kızlaarr..
hihoyyytalkisalkisalkissırnaşık şey
Hoşgeldin canım..a.s.anlatılmaz yaşanır diyeyim ben :))
:lepi:
hoşgeldin nimetçim şekerim nasılsın???
Hoşbulduk arkadaşlar bu ay beraber 6. denememiz olcak 5. denemede hamile kaldım ama geçen hafta kimyasal olarak sonlandı halbuki değerlerim başda çok yüksekti ama kısmet olmadı rabbim bilir, hemen başlayın çalışmalara dedi doktor ama malum ramazan elimizi bile kaldıramıyoruz kaydirigubbakcemile3
bende yaşadığımın bu olaydan sonra iyi düşün iyi olsun diyenlerden oldum çünkü ben hep bi sıkıntı olacak diye düşünordum ve oldu kötüyü çağırdım, biraz gergin bi yapım var ve işyerim oldukça stresli hamile olduğumu öğrendiğim hafta resemen stresde sinirden sıkıntıdan kasıldım ve anında kasık ağrılarım başladı bu 2. hafta ve ben gayet sakinim artık kendimi sinirleneceğim zaman frenliyorum kendimi hamile gibi düşünüyorum falan filan.
Kısaca artık pozitif düşünüyorum ne zaman gelir bebişim?
Hoşbulduk arkadaşlar bu ay beraber 6. denememiz olcak 5. denemede hamile kaldım ama geçen hafta kimyasal olarak sonlandı halbuki değerlerim başda çok yüksekti ama kısmet olmadı rabbim bilir, hemen başlayın çalışmalara dedi doktor ama malum ramazan elimizi bile kaldıramıyoruz kaydirigubbakcemile3
bende yaşadığımın bu olaydan sonra iyi düşün iyi olsun diyenlerden oldum çünkü ben hep bi sıkıntı olacak diye düşünordum ve oldu kötüyü çağırdım, biraz gergin bi yapım var ve işyerim oldukça stresli hamile olduğumu öğrendiğim hafta resemen stresde sinirden sıkıntıdan kasıldım ve anında kasık ağrılarım başladı bu 2. hafta ve ben gayet sakinim artık kendimi sinirleneceğim zaman frenliyorum kendimi hamile gibi düşünüyorum falan filan.
kızlar gelicem bekleyinnn beni
hoşbuldum canım..opuyorumnanaktaniyiyim,seni sormalı? özledim valla seni hiç göremiyorum :))
evet canım bu aralar performansım düşük,hergün giriyorum ama sık sık yazamıyorum,işler yoğun ne yazıkki..bende çok özlüyorum yaa,eksiklik hissediyorum vallahi..