arkadaşlar bu gece sahurda bize dua ettim kuşum sana da
Allah kabul etsin canım:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk arkadaşlar bu ay beraber 6. denememiz olcak 5. denemede hamile kaldım ama geçen hafta kimyasal olarak sonlandı halbuki değerlerim başda çok yüksekti ama kısmet olmadı rabbim bilir, hemen başlayın çalışmalara dedi doktor ama malum ramazan elimizi bile kaldıramıyoruz kaydirigubbakcemile3
bende yaşadığımın bu olaydan sonra iyi düşün iyi olsun diyenlerden oldum çünkü ben hep bi sıkıntı olacak diye düşünordum ve oldu kötüyü çağırdım, biraz gergin bi yapım var ve işyerim oldukça stresli hamile olduğumu öğrendiğim hafta resemen stresde sinirden sıkıntıdan kasıldım ve anında kasık ağrılarım başladı bu 2. hafta ve ben gayet sakinim artık kendimi sinirleneceğim zaman frenliyorum kendimi hamile gibi düşünüyorum falan filan.
Kısaca artık pozitif düşünüyorum ne zaman gelir bebişim?
Allah kabul etsin canım:Saruboceq:
amin canım eğer kabul ederse allahım bu aralar hamişiz inş.:dance:
kız bunee kolum koptu :))
kızlar ben çıkıyorum..dörtte gelirim yine..görüşürüzopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum..dörtte gelirim yine..görüşürüzopuyorumnanaktan
melabaaaa. aa filiz erkenden uyanmış bugün. sağlıkocağına mı gittin kız yoksameyvahedigeldismile
melabaaaa. aa filiz erkenden uyanmış bugün. sağlıkocağına mı gittin kız yoksameyvahedigeldismile
ay hadi bakalım hayırlısı. inşallah bu ay en az iki üçünüzde vardır bebiş.Evet gitti 4te sonuç alıcak
ay hadi bakalım hayırlısı. inşallah bu ay en az iki üçünüzde vardır bebiş.
saat 17 oldu ya baktım ses yok aradım hemen. yemek istemesini biliyosun ben gidiyorum eve dedim. hemen geliyom dedi. gönderdi öylece.h.g canım nasılsın ...dün ne yaptın yemek işini :)