Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

h.b kızlar biz iiyiz çok şükür ya sağlıklı değil ama napiim kızım istedi cips yiyorduk:utangac:
sizlerden nbr nasılsınız .
bende akşam yemeğinden sonra çıkarıyorum genelde biraz dinleniyorum o arada babamız iş için falan dışarıda olursa hemen babamızı arayıp cips istiyoruz tuzlu tuzlu çok iyi oluyo vallacokacimcoook

h.b kızlar biz iiyiz çok şükür ya sağlıklı değil ama napiim kızım istedi cips yiyorduk:utangac:
sizlerden nbr nasılsınız .

aaa yaramaz kızz kaydirigubbakcemile3 ara sıra olur canım ne olacak,canı istemiş iştee.

eda gelmedi hiç yine bizi bekletcek desene günlerce :)

evet akşam gelir belkii..

h.b hperi ee nasıl gidiyo varmı yeni hamş haberii..

iyiyiz bizde,bugün betüş19 dan aldık bir haber kanda pozitif çıkmış ama erken diye doktor biraz bekleyelim tekrarlayalım testi demiş :))
nimette kan testi yaptırdı bugün yarın sonucu alacak,heyecanla bekliyoruz..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
edammm|25.08.2010
karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
_dreamlike_|19.09.2010
makca|?
KUBI|?
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
trhn1677|14.08.2010
aysenik|21.08.2010
Nimett07|23.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
ua27|
babu|13 hafta|?
impaladeniz|12 hafta|?
darkangellove58|11 hafta|?
CNNYSR|10 hafta|?
ozpar|9 hafta|?
banu77|4 hafta|?
betus19|?
[/table]

bende akşam yemeğinden sonra çıkarıyorum genelde biraz dinleniyorum o arada babamız iş için falan dışarıda olursa hemen babamızı arayıp cips istiyoruz tuzlu tuzlu çok iyi oluyo vallacokacimcoook

of ya çok zor çıkartmak ben o dönemleri atlattım çok şükür allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
tatlım ama sağlıklı değil cnm çok çekti diye bu hamile kaldığım aydan beri 2 ci kez yiyorum cnm çok tüketmemeye çalış .ve tuzlu şeylerden ayrıca kaçın vücudun ödem yapar ve çok şişersin ileriki aylarda .

aaa yaramaz kızz kaydirigubbakcemile3 ara sıra olur canım ne olacak,canı istemiş iştee.

evet çok yaramaz teyzesi evde kıpır kıpır maşş dktr gidince kımıldamıyo tabi dktr da hem muayene edemiyo hemde cinsiyetini öğrenemiyo çok inatçı dktr naparsa yapsın kımıldamıyo :roflol:ama evde gece 2 lere 3 lere kadar kıpır kıpır maşş sabah ta erkenden kalkıyo:roflol:evet cnm rasıra zaten sağlıksız olduğu için bu 2 ci kez di ben normalde de cipsi fazla tüketen bi insan değilim cnm hakkımızda hayırlısı bakalım...

iyiyiz bizde,bugün betüş19 dan aldık bir haber kanda pozitif çıkmış ama erken diye doktor biraz bekleyelim tekrarlayalım testi demiş :))
nimette kan testi yaptırdı bugün yarın sonucu alacak,heyecanla bekliyoruz..

aaaaa evet betüş bizim diğer topiğede gellmişti yazmıştı çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı tüm arkadaşların başına inşş:Saruboceq:
inşş nimet arkadaşımızın da meleği gelmiştir sıkıca tıutunmuştur :Saruboceq:

Back
X