selam hoşgeldin canım
selam nabersin?
h.b kızlar biz iiyiz çok şükür ya sağlıklı değil ama napiim kızım istedi cips yiyorduk

sizlerden nbr nasılsınız .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hoşgeldin canım
selam nabersin?
bende akşam yemeğinden sonra çıkarıyorum genelde biraz dinleniyorum o arada babamız iş için falan dışarıda olursa hemen babamızı arayıp cips istiyoruz tuzlu tuzlu çok iyi oluyo vallacokacimcoookh.b kızlar biz iiyiz çok şükür ya sağlıklı değil ama napiim kızım istedi cips yiyorduk
vermezmiyim kuşum ........ha sen ha ben :roflol::roflol:
kız niye öyle dyosun belki seninde ikizin olur ne belli
h.b kızlar biz iiyiz çok şükür ya sağlıklı değil ama napiim kızım istedi cips yiyorduk
eda gelmedi hiç yine bizi bekletcek desene günlerce :)
h.b hperi ee nasıl gidiyo varmı yeni hamş haberii..
yediniz btç leri ikişer üçer doğurursunuz belki![]()
bende akşam yemeğinden sonra çıkarıyorum genelde biraz dinleniyorum o arada babamız iş için falan dışarıda olursa hemen babamızı arayıp cips istiyoruz tuzlu tuzlu çok iyi oluyo vallacokacimcoook
cinsiyet kısmını görünce çok heyecan yapıyorum ya ben
aynen. sağlıklı olsun ama gönlüm hep kız diyor inşallah yarabbim:Saruboceq:cinsiyet kısmını görünce çok heyecan yapıyorum ya ben
cinsiyet kısmını görünce çok heyecan yapıyorum ya ben
aynen. sağlıklı olsun ama gönlüm hep kız diyor inşallah yarabbim:Saruboceq:
aaa yaramaz kızz kaydirigubbakcemile3 ara sıra olur canım ne olacak,canı istemiş iştee.
evet çok yaramaz teyzesi evde kıpır kıpır maşş dktr gidince kımıldamıyo tabi dktr da hem muayene edemiyo hemde cinsiyetini öğrenemiyo çok inatçı dktr naparsa yapsın kımıldamıyo :roflol:ama evde gece 2 lere 3 lere kadar kıpır kıpır maşş sabah ta erkenden kalkıyo:roflol:evet cnm rasıra zaten sağlıksız olduğu için bu 2 ci kez di ben normalde de cipsi fazla tüketen bi insan değilim cnm hakkımızda hayırlısı bakalım...
iyiyiz bizde,bugün betüş19 dan aldık bir haber kanda pozitif çıkmış ama erken diye doktor biraz bekleyelim tekrarlayalım testi demiş :))
nimette kan testi yaptırdı bugün yarın sonucu alacak,heyecanla bekliyoruz..
neeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 neye göre bulundun böle bi tahminde yavhandana göre senin oğlun benim kızım olacakmış canım sabah tahminde bulundu
canım benim cips yemeyin bence
Hamilelikte cipsten uzak durun | Hamilelik | Sağlık ve Güzellik Rehberi
ben özellikle içinde koruyucu madde çok bulunan besinlerden uzak duruyorum bu aralar. mesela hazır çorbalar, fastfood yiyecekler.