neee kürtajmı olduu nedenn nerde ua27 girmiyo zatenn inanmıyorum mafoldumben
off off silemiyorumkiii,kürtaj olucam dedi oldum demedi,belki doktor yanlış görmüştür diye daha kürtaj oldum demeden silmek istemedim..
napıcammmm mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neee kürtajmı olduu nedenn nerde ua27 girmiyo zatenn inanmıyorum mafoldumben
ya yok kızlar ya haberim valla çok üzüldümmm yaaaa inanmıyorum yıkıldım inanmıyorum allah sabrını versin inşş inş hemen hamıle kalır tekrar sağlıklı
mafoldumben
allah sağlıklı hayırlı gebelik versin herkese :sinifsinif:
olur cnm nasıl istersen bu Arada listeniz kaçıncı sayfada..24 yazsam olur o zaman :)
maşallah maşallah![]()
![]()
![]()
ya yok kızlar ya haberim valla çok üzüldümmm yaaaa inanmıyorum yıkıldım inanmıyorum allah sabrını versin inşş inş hemen hamıle kalır tekrar sağlıklı
mafoldumben
allah sağlıklı hayırlı gebelik versin herkese :sinifsinif:
amin cnm aminnnnn inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin inşallah canım
off off silemiyorumkiii,kürtaj olucam dedi oldum demedi,belki doktor yanlış görmüştür diye daha kürtaj oldum demeden silmek istemedim..
napıcammmm mafoldumben
napıcammmm mafoldumben
eşim yanıma gelmişti ne oldu nasıl oldu anlamadım 2 dakikada yine isim kavgası çıktı. bir an önce cinsiyeti belli olsa da ya kavga etmemize gerek kalmasa yada bir kere etsek tam etsek. ihtimaller üzerine konuşmak zor oluyor yaaaa.
tatlım kürtaj oldu 2 hafta olucak annesindeydi ondan haber veremedi .
off ya çok üzüldüm ben yaaa handannn şimdi duydumm :sinifsinif:
sen sil görmesinnn
dr hatasıdır umarım söyler gelince yazarsın
eğer aldırmışsa görmesi daha kötü yazmak kolay cnmcım:sinifsinif:
slm kızlar nasılsınızben hala adet olmadım ay kubi kadar gecikmesem bariisempatiksalakcinni
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıllllllllllllllllllllllll
slm kızlar nasılsınızben hala adet olmadım ay kubi kadar gecikmesem bariisempatiksalakcinni
hayır hiç ismi olmazsa daha kötü olur bence.offf
sildim mafoldumben peki müstakbel hamile listesine yazdım ama oradanda mı silim napim hiç ismi olmasınmı bilemedim
maşallah canım bu saate kadar uyudun mu yoksa....
nimette bugün kan verdi yarın alacak bakalım
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıllllllllllllllllllllllll
hoşgeldiniz kızlar bizler iyiyiz umarım sizlerde iyisinizdir
offf
sildim mafoldumben peki müstakbel hamile listesine yazdım ama oradanda mı silim napim hiç ismi olmasınmı bilemedim