Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Yine geldik sıranın başına sultancım bakalım bu ay halimiz ne olacak,yeni listeye transfer mi yoksa bu listenin en dibine mi....
hangisi bizim için hayırlısıysa o olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar yaa bu gece benden kan geldi bildiğimiz duru kan ilişkiden sonra neden olmuş olabilirkibilmiyorumkismile

kıskandı cicimmm yerim seni :1hug: Şeniz

ee kan geldi diyosun bence hastalanmaya başladın,ondandır yoksa niye gelsin durup dururken..

canım hastalnsam şimdiye kadar gelmezmi tekrar
bence bende yine yırtılma oldu ilk gün olmuştu dar diyorumya:sinifsinif: :sinifsinif:
ooofff şeyimden ne çekiyom bi bilseniz:gitme: mafoldumben

ay yerim bn seniii gel bebişim:1hug:
amanda nazmı yaparmış bana buuu:teselli:
evet naz yapıyorum
bence bende yine yırtılma oldu ilk gün olmuştu dar diyorumya:sinifsinif: :sinifsinif:

evet olabilir sonuçta yeni evlisin

ayy kıyamam sana, şeyimden ne çekiyom diyo yaaa alemsin kaydirigubbakcemile3
o zman iyi bir doktora sık sık gitmen lazımki şeyinle ilgili problemleri bir an önce halletsin,böyle olmazki..tedavisi var elbet herşeyin..

ayy kıyamam sana, şeyimden ne çekiyom diyo yaaa alemsin kaydirigubbakcemile3
o zman iyi bir doktora sık sık gitmen lazımki şeyinle ilgili problemleri bir an önce halletsin,böyle olmazki..tedavisi var elbet herşeyin..

ohaoldumsmile şeyimle başım beladaaa
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ay gidiyodum doktorumdanda gayet memnundum herşey normale dönünce gitmedim daha birde özele gidiyodum şikayetim olmayınca ağır geliyo tabi
ama biraz özel olacak ama öğrenmem lazım ilişkide ben rahatlayınca sonrası bana işkence oluyo aynı anda yakalamamız lazım:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: kusura bakmayın kızlar...
bugünde çok kasıldım ondan diye düşünüyorum
sizdede böyle oluyomuydu başlarda kızlar bu durum daha ne kadr sürerbilmiyorumkismile

kasma kendini canım herşeyi oluruna bırak rahat ol zevkini çıkarmaya bak ben rahatladım gerisi beni ilgilendirmez gibi düşünme karşı tarafıda rahatlatki herşey güzel olsun

kasma kendini canım herşeyi oluruna bırak rahat ol zevkini çıkarmaya bak ben rahatladım gerisi beni ilgilendirmez gibi düşünme karşı tarafıda rahatlatki herşey güzel olsun

canım zaten karşı tarafı rahatlatcam diye sıkıyom dişimi neden öyle oluyo bilmiyorum
ben rahatlayınca bu kez resmen acıdan çığlık atcam yaa çok canım yanıyoo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

sonrasında nasıl bir işkence oluyor anlamadım ben,yani canın istemiyormu eşini beklemek bitsin bir an önce mi istiyorsun,yoksa acı verici bir durum mu yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…