hoşgeldin tatlım bu saatte hayırdır nasıl uyandın
sende hoşgeldin şeker
günaydın şekerlerr opuyorumnanaktan
uyumadım daha canım
birazdan uyurum heralde diycmde hiç uykum yok:hulya:
sendemi burdasın gel burayaasempatiksalakcinni Şeniz Şeniz
yataktamısın yine,bence birazdan hop diye bayılırsın bizle konuşurken..
yatakta değilim ama yatıyorum ccim:jeyyar:
sendemi burdasın gel burayaasempatiksalakcinni Şeniz Şeniz
bak bak ona gelince şapır şupur bana gelince yarabbi şükür öyle olsun bakalım :dilcikar: :dilcikar:
bak bak ona gelince şapır şupur bana gelince yarabbi şükür öyle olsun bakalım :dilcikar: :dilcikar:
yok canım hastalanmadım daha yaa
kıskandı cicimmm yerim seni :1hug: Şeniz
ee kan geldi diyosun bence hastalanmaya başladın,ondandır yoksa niye gelsin durup dururken..
evet naz yapıyorumay yerim bn seniii gel bebişim:1hug:
amanda nazmı yaparmış bana buuu:teselli:
canım hastalnsam şimdiye kadar gelmezmi tekrar
bence bende yine yırtılma oldu ilk gün olmuştu dar diyorumya:sinifsinif: :sinifsinif:
ooofff şeyimden ne çekiyom bi bilseniz:gitme: mafoldumben
canım hastalnsam şimdiye kadar gelmezmi tekrar
bence bende yine yırtılma oldu ilk gün olmuştu dar diyorumya:sinifsinif: :sinifsinif:
ooofff şeyimden ne çekiyom bi bilseniz:gitme: mafoldumben
evet naz yapıyorum
evet olabilir sonuçta yeni evlisin
ayy kıyamam sana, şeyimden ne çekiyom diyo yaaa alemsin kaydirigubbakcemile3
o zman iyi bir doktora sık sık gitmen lazımki şeyinle ilgili problemleri bir an önce halletsin,böyle olmazki..tedavisi var elbet herşeyin..
ohaoldumsmile şeyimle başım beladaaa
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ay gidiyodum doktorumdanda gayet memnundum herşey normale dönünce gitmedim daha birde özele gidiyodum şikayetim olmayınca ağır geliyo tabi
ama biraz özel olacak ama öğrenmem lazım ilişkide ben rahatlayınca sonrası bana işkence oluyo aynı anda yakalamamız lazım:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: kusura bakmayın kızlar...
bugünde çok kasıldım ondan diye düşünüyorum
sizdede böyle oluyomuydu başlarda kızlar bu durum daha ne kadr sürerbilmiyorumkismile
kasma kendini canım herşeyi oluruna bırak rahat ol zevkini çıkarmaya bak ben rahatladım gerisi beni ilgilendirmez gibi düşünme karşı tarafıda rahatlatki herşey güzel olsun
ohaoldumsmile şeyimle başım beladaaa
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ay gidiyodum doktorumdanda gayet memnundum herşey normale dönünce gitmedim daha birde özele gidiyodum şikayetim olmayınca ağır geliyo tabi
ama biraz özel olacak ama öğrenmem lazım ilişkide ben rahatlayınca sonrası bana işkence oluyo aynı anda yakalamamız lazım:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: kusura bakmayın kızlar...
bugünde çok kasıldım ondan diye düşünüyorum
sizdede böyle oluyomuydu başlarda kızlar bu durum daha ne kadr sürerbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?