Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım zaten karşı tarafı rahatlatcam diye sıkıyom dişimi neden öyle oluyo bilmiyorum
ben rahatlayınca bu kez resmen acıdan çığlık atcam yaa çok canım yanıyoo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ilginç valla canım bi doktora görünüp anlat istersen yaşadıklarını

ilginç valla canım bi doktora görünüp anlat istersen yaşadıklarını

doktor muayenede çok dar rahmin dedi
ama ilişkideki sıkıntıları 2-3aya kadr geçer demişti alışmaları lazımmış birbirlerineaklinialirimsmile
eskiye göre daha iyiyim ama bgn kan gelince korktum nedenini bilmiyorum ama sanırımyırtılma oldu diyorum:sinifsinif:
baya bi olmayınca benimki kapandı sanırım yaaa:gitme: :gitme: :gitme:
birde böyle bi durum var hep 4-5gün geçince zorlanıyorum zaten

yani ilk başlarda acı oluyordu bende de tabi,ama birkaç ayda geçti..
neden acıyor acaba kurulukmu oluyor?

kurulukmyok çok şükür
o olmasın bari yaaa sürekli kremler fln
iltihabı yeni bitirdik hiç önüne geçemezdim o zman kremlerden

geçmiş olsun cnm yeni evlimisin??

kurulukmyok çok şükür
o olmasın bari yaaa sürekli kremler fln
iltihabı yeni bitirdik hiç önüne geçemezdim o zman kremlerden

ay canım yaa geçicek sık dişini elbet genişleyecek kaydirigubbakcemile3 ,benim bile hala o kadar zaman üzerine bir süre ilişki olmayınca zor oluyor,kadınların derdi bitmiyor,olan hep bize oluyor heee :1no2:

seninkinin kapanmaması için o zaman bol bol çalışın esneklik kazansın

ay canım yaa geçicek sık dişini elbet genişleyecek kaydirigubbakcemile3 ,benim bile hala o kadar zaman üzerine bir süre ilişki olmayınca zor oluyor,kadınların derdi bitmiyor,olan hep bize oluyor heee :1no2:

amanın ben yandım o zaman nerdeyse 2 aydır akıllı duruyoruz tehlikeli dönem geçince ben ne yapcam bendede öyle olduysa offf kadın olmak ne zor ya

öyle canım benimki Allah razı olsun hep anlayışlıdır ama erkek sonuçta biyerden sonra surat yapıyoooo
dediğin gibi derdimiz bitmez ay bizim :teselli:
diyo bana kasacak ne var bende diyorum beni anlaman için sende bende olandan olması lazımmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seninkinin kapanmaması için o zaman bol bol çalışın esneklik kazansın

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 esnetiyoz oluyo bazen işte 4-5gün aksadığı yaa hemenmi kapanır deli oluyorum
birde sen tut yumurtlama günlerinde çalışma sonraları çalış oofffffffff:sinifsinif:

yumurtlamada çalışma sonrada bebek niye olmuyor diye derde düş birdaha sakın atlamayın o günleri bol bol çalışın esnetin genişletin kaydirigubbakcemile3

evet canım 4ay oldua.s

çok yenisin evet açılır hayatım bende 19 aydır evliyim yapmadığımızda zor oluyo bazen olur yanı ama yumurtlama ve bereketli günlerde daha açık rahat olması lazım
sen bi dr görünsen sana fikir verebilir daha net

ay alemsin :roflol::roflol::roflol:

makça canım rahim doğumdan sonra açılır.benim görümcemde sen gibiydi.doğuma kadar acı çekti.doğumdan sonra sıkıntı bitti

sonuçta rahat olman lazım kasıcak ne var hakkaten yanii,kafanı rahatlatki orasıda rahatlasın..

günaydın hatunlar

selam şekercim hoşgeldin ne var ne yok

amanın ben yandım o zaman nerdeyse 2 aydır akıllı duruyoruz tehlikeli dönem geçince ben ne yapcam bendede öyle olduysa offf kadın olmak ne zor ya

slm kızlara.s.
konuya birden dalıyorum ama kusura bakmayın bende aynı dertten muzdarip olunca:sinifsinif::sinifsinif:

tatlım sana nolucanı söliiyim yasak bitince büyük an gelip çattığı zaman bi gün boyunca oturamıycaksın kimseye de bişey diyemediğinden tüm gün kıvranıcaksın:roflol:
çok kötü bi durum ama :sinifsinif::sinifsinif:

ya ben nerdeyse 2 yılımızı bitiricez evlilikte yeni de sayılmayız ama aynı sorun bende de var hele de uzun süre olmayınca :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…