sonrasında nasıl bir işkence oluyor anlamadım ben,yani canın istemiyormu eşini beklemek bitsin bir an önce mi istiyorsun,yoksa acı verici bir durum mu yaşıyorsun?
canım zaten karşı tarafı rahatlatcam diye sıkıyom dişimi neden öyle oluyo bilmiyorum
ben rahatlayınca bu kez resmen acıdan çığlık atcam yaa çok canım yanıyoo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ilginç valla canım bi doktora görünüp anlat istersen yaşadıklarını
acı çekiyorum:sinifsinif:
yani ilk başlarda acı oluyordu bende de tabi,ama birkaç ayda geçti..
neden acıyor acaba kurulukmu oluyor?
ohaoldumsmile şeyimle başım beladaaa
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ay gidiyodum doktorumdanda gayet memnundum herşey normale dönünce gitmedim daha birde özele gidiyodum şikayetim olmayınca ağır geliyo tabi
ama biraz özel olacak ama öğrenmem lazım ilişkide ben rahatlayınca sonrası bana işkence oluyo aynı anda yakalamamız lazım:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: kusura bakmayın kızlar...
bugünde çok kasıldım ondan diye düşünüyorum
sizdede böyle oluyomuydu başlarda kızlar bu durum daha ne kadr sürerbilmiyorumkismile
kurulukmyok çok şükür
o olmasın bari yaaa sürekli kremler fln
iltihabı yeni bitirdik hiç önüne geçemezdim o zman kremlerden
doktor muayenede çok dar rahmin dedi
ama ilişkideki sıkıntıları 2-3aya kadr geçer demişti alışmaları lazımmış birbirlerineaklinialirimsmile
eskiye göre daha iyiyim ama bgn kan gelince korktum nedenini bilmiyorum ama sanırımyırtılma oldu diyorum:sinifsinif:
baya bi olmayınca benimki kapandı sanırım yaaa:gitme: :gitme: :gitme:
birde böyle bi durum var hep 4-5gün geçince zorlanıyorum zaten
geçmiş olsun cnm yeni evlimisin??
ay canım yaa geçicek sık dişini elbet genişleyecek kaydirigubbakcemile3 ,benim bile hala o kadar zaman üzerine bir süre ilişki olmayınca zor oluyor,kadınların derdi bitmiyor,olan hep bize oluyor heee :1no2:
ay canım yaa geçicek sık dişini elbet genişleyecek kaydirigubbakcemile3 ,benim bile hala o kadar zaman üzerine bir süre ilişki olmayınca zor oluyor,kadınların derdi bitmiyor,olan hep bize oluyor heee :1no2:
seninkinin kapanmaması için o zaman bol bol çalışın esneklik kazansın
seninkinin kapanmaması için o zaman bol bol çalışın esneklik kazansın
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 esnetiyoz oluyo bazen işte 4-5gün aksadığı yaa hemenmi kapanır deli oluyorum
birde sen tut yumurtlama günlerinde çalışma sonraları çalış oofffffffff:sinifsinif:
evet canım 4ay oldua.s
öyle canım benimki Allah razı olsun hep anlayışlıdır ama erkek sonuçta biyerden sonra surat yapıyoooo
dediğin gibi derdimiz bitmez ay bizim :teselli:
diyo bana kasacak ne var bende diyorum beni anlaman için sende bende olandan olması lazımmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın hatunlar
öyle canım benimki Allah razı olsun hep anlayışlıdır ama erkek sonuçta biyerden sonra surat yapıyoooo
dediğin gibi derdimiz bitmez ay bizim :teselli:
diyo bana kasacak ne var bende diyorum beni anlaman için sende bende olandan olması lazımmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın hatunlar
amanın ben yandım o zaman nerdeyse 2 aydır akıllı duruyoruz tehlikeli dönem geçince ben ne yapcam bendede öyle olduysa offf kadın olmak ne zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?