Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çayı demledim bilee..kantinden kek büsküvi falanda aldım hadi 5 çayına bana gelinn...

çayı demledim bilee..kantinden kek büsküvi falanda aldım hadi 5 çayına bana gelinn...

offfffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
keşke öle bi imkanımız olsaydı eda içim iice karardı şimdi allahtan net var yoksa napardık iice kafayı aklinialirimsmilelaelaelaelaelaesempatiksalakcinniaklinialirimsmilekafamçokkarıştılaelaelaelaelae-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

aynen gülcüm sorma yaa kesin oynatmıştıkk delikafadulden delikafadulden

hehhh sende bizi yanlız bırakıp gittttttt :çok üzgünüm:

ay kıyamam tmm tmm gitmiyrum eadcım :1hug:

ama sizde benle ilgilenin azıcık şımartın kocam yok nöbette ailem çk uzakta yanlızım amasenağlamasenağlamasenağlama

nasıl ama duygu sömürüsü her zaman işe yarıyo lülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol:

ama bende öyleyim kocam yok görevde..
ailem 25 saatlik uzak yolda..
ve ben zorunlu görev olarak doğuda yaşıyorumm..
bak senden daha kötü durumda olanlarda varr :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ne çabul 1buçuk sayfa yazdınız maşallah...
gül hanım komşuya gitmek yok otur yerine...
bizimle konuş...:umursamaz:

kendim eştiğim kuyuya kendim düştüm tmm tmm gel .......:roflol::roflol:
aman da aman edacım sen üzülme geçicek bu günler inşş doğu göreviniz bi bisin birde ailene yakın bi yere tayininiz çıkarsa süper birde oraya bebişlerinle gittiğini düşün ohhhhhhh inşş bak şimdide bizler varız eşinde görevden çıkınca yanına gelicek çok şükür gene ii bi evliliğimiz sevdiğimiz eşlerimiz var ya onlarda olmasaydı hiç çekilmez di eyvahedigeldismile:1hug:

ne çabul 1buçuk sayfa yazdınız maşallah...
gül hanım komşuya gitmek yok otur yerine...
bizimle konuş...:umursamaz:

sen tv ye dal sultan hanım snrada ne çabuk 1 buçuk sayfa yazdınız de:mymeka::mymeka:

tmm tmm bi yere gittiğim yok ne bağırıyon yaaaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilesenağlama

sen tv ye dal sultan hanım snrada ne çabuk 1 buçuk sayfa yazdınız de:mymeka::mymeka:

tmm tmm bi yere gittiğim yok ne bağırıyon yaaaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilesenağlama

yok gııı tv daldığım yok müzik dinliyom da
havlumu işlemeye çalışıyom bi yerde yanlışlık var ma yine işlemeye çalışıyom

şaka bir yana öyle valla gülcüm..
Allahtan mutlu bir evliliğim var da zorlanmıyoruzz
Allah kimsenin mutlu yuvasını bozmasın gerisi zamanı gelince yoluna girecek zaten..

yok gııı tv daldığım yok müzik dinliyom da
havlumu işlemeye çalışıyom bi yerde yanlışlık var ma yine işlemeye çalışıyom

ama bizde senden cvp bekliyoruzsenağlama

kıs şunun resmini çekte eklesene görelim çok merak ettim bak kızımın bi yerinde çıkarsa teyzesi:roflol:

ama bizde senden cvp bekliyoruzsenağlama

kıs şunun resmini çekte eklesene görelim çok merak ettim bak kızımın bi yerinde çıkarsa teyzesi:roflol:

yok gıı bişeye benzediği yok bakalım hoca simli ipler alın dedi onları da yapınca bişeye benzer sanırım ..
şimdi bile bakınca canım sıkılıyo:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…