canım bizim 4. denememizdi bu ay. ayın 24 dede evliliğimizi1. yılı oluyo. bu ay özel bişey ypmadımma hergün 3-4 tane karanfil çiğnedim sonradan öğrendimki hamile klmayı kolaylaştırıyormuş intrenette raştırıp öğrendimkaydirigubbakcemile3 sadece çok faya takmamak gereyor herşeyi akışına bırakacaksın herşeyin başı sağlam psikoloji canımyerimseniben
tabii canm daha çook erken..yattığım yerden yazınca yarım oldu...
sağlıklı bi şekilde bebğide görürsün inşallah.!!:))
cnm benim vakit ayırdığın için sağol evt bu ay böle oldu ama bakalım önceki aylarda olmuştu ama eskiden bu ay ilk defa oluyo hadi hayırlısı dualarını üstümüzden eksik etme cnm bilirsin hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş ismim kübra cnm senin :uhm:
slm verdim yazdım hiç birşey yazmadın ama kuş :çok üzgünüm:
evt cnm haklısın piskoloji :roflol: allah gönlüne göre verir bebişini inş. içine kız mı doğuyo erkek mi :teytey:
ama ben slm verdiğini görmedim kiii(
özür dilerim....Şeniz
kızlar akşama misafirim gelecek tiramisu yaptım ama sanki iç harçı güzel olmadu ufff labnedenmi kaynaklandı acababilmiyorumkismile
yok canım yaa güzel olmuştur..
kendini toplasın pasta...dolaba koysaydın...biraz
sultan herkes gitmiş bi ikimiz kalmışız kıs
evt canım ama şuan sende gözükmüyosun kiii
burdayım cnm burda olmasam nasıl mesaj yazıcam :roflol::roflol:
ben anlamm biraz önce ismin yoktu canım...
ama şimdi gelmişsin işde :umursamaz:
kızlar akşama misafirim gelecek tiramisu yaptım ama sanki iç harçı güzel olmadu ufff labnedenmi kaynaklandı acababilmiyorumkismile
labne daha da güzelleştirir canımm..
eda da dönmüş aramıza kızlar biriniz çay demleyinde içelim birinizde kek pasta börek yapın işte bişeyler illa söylemek mi lazım :roflol:
benden beklemeyin kelin melhemi olsa kendi başına sürermiş evdeki yapılması gereken işler bile bi türlü bitemedi :roflol:
eee bende burdayımmm boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?