slm kızlar ben geldim. bugün yine doktora gittim doktor bugün için yine kan testi istemişti carşam ba günü ilk testimde değerim 93.16 idi bugünkü değerim 358.4 çıktı doktor herşey yolunda gidiyo dedi cuma günü gel dedi ultrasyonda bakalım dedi.
kız sultann bana hiç yüz vermiyorsunn :sinifsinif:
yok gülüm unuturmuyu hiç...
üşüdüm sanırım...
tv de bişey yok zaten müzik dinliyom...
1 haftadan beri gögüslerim bomba gibi bu gün az daha ağlıcakdımm yaa ben adet olduğum gün acımaya başlar dı bu ayy acayip oldu damarlar çıktı sanki içi suyla dolu kaydirigubbakcemile3 çok canım yanıyo :1no2:
slm kızlar ben geldim. bugün yine doktora gittim doktor bugün için yine kan testi istemişti carşam ba günü ilk testimde değerim 93.16 idi bugünkü değerim 358.4 çıktı doktor herşey yolunda gidiyo dedi cuma günü gel dedi ultrasyonda bakalım dedi.
tek sana değil cnm kimseye yüz vermiyo boşver onu sen bize takıl hayatını yaşa gıcık sultan ne olucak :dilcikar: :dilcikar:
ohh maşallah ne güzel yükseliyorr
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canımm alkisalkisalkis
maşallah canmmm
inşallah bebeğinide görürsün...
sağol canım bende çok mutlu oldum bugünalkisalkisalkis
cnm benim idrar testlerim hep çift çizgi çıkıyo bu yüzden pek güvenemiyorum beklemek en doğrusu diye düşünüyorum ama belli omaz bakmışın yapmışım yerimseniben
kader arkadaşıyız yani benim eşimde görevdee..
valla bugün ev temizliyeyim dedim ama her tarafım agrıyor gibi elim kolum kalkmıyor..
yok canım gezmeye fırsatıımolmuyor genelde misafir alıyorum ama bugün yok pazartesi günüm var bende 10 bayan kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ohh maşallah ne güzel yükseliyorr
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canımm alkisalkisalkis
tek sana değil cnm kimseye yüz vermiyo boşver onu sen bize takıl hayatını yaşa gıcık sultan ne olucak :dilcikar: :dilcikar:
dreamlike cnm ben seni merak ettim yavvvvv kaydirigubbakcemile3 sen ne zamandan beri bebiş düşünüyodun biraz kendinden bahsetsene o mutalu ana ne sebep oldu çok merak ediyorum cnm geçen aya özel bişey denedin mi hiç çabuk söle gizli gizli iş çevirme heee :roflol: :roflol:
cnm ya çok sevindim senin adına değerin süper cnm yeniden hayırlı uğurlu olsun cnm:Saruboceq:a.s.
sağol canım inşallah hep böğle devam eder:Saruboceq:
hmm demek sende yanlızsın evet cnm tam anlamıyla kader arkadaşıyız hem yanlzılık hem iş konusunda:roflol:
şimdiden kolay gelsin cnm 10 kadın mıakannehirakannehirakannehir
neyse bu gün de bizlerle olursun boşver işleri bak ben öle yaptım :roflol::roflol:
çarşamba gittiğimizde bakmıştı ultrasyondan daha çok erken bebek gözükmez ama keseye bakalım dedi sonra baktı kese gözüküyo dedi.
KUBI cim benimde öyle olmuştu adetime 7 gn kala göğüşlerim çok açımaya başlamıştı benim normalde bu gündü yani ayın 16 sıydı adet günüm ama ben ayın 13 ünde çarşamba günü evde yaptım çift çizgi çıktı aynı gün kan testi yaptım deper 93.16 çıktı hamile olduğumu öğrendim. inşallah hamilesindir canım:Saruboceq:
aşk olsun canm nie öyle dioonn....Şeniz
anaaaam lafa bak nie öyle dion beeee
bide boşver onu dioooo:mymeka:
aşk olsun canm nie öyle dioonn....Şeniz
anaaaam lafa bak nie öyle dion beeee
bide boşver onu dioooo:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?