Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ohh maşallah ne güzel yükseliyorr
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canımm alkisalkisalkis

KUBI cim benimde öyle olmuştu adetime 7 gn kala göğüşlerim çok açımaya başlamıştı benim normalde bu gündü yani ayın 16 sıydı adet günüm ama ben ayın 13 ünde çarşamba günü evde yaptım çift çizgi çıktı aynı gün kan testi yaptım deper 93.16 çıktı hamile olduğumu öğrendim. inşallah hamilesindir canım:Saruboceq:

maşallah canmmm
inşallah bebeğinide görürsün...

Son düzenleme:
dreamlike cnm ben seni merak ettim yavvvvv kaydirigubbakcemile3 sen ne zamandan beri bebiş düşünüyodun biraz kendinden bahsetsene o mutalu ana ne sebep oldu çok merak ediyorum cnm geçen aya özel bişey denedin mi hiç çabuk söle gizli gizli iş çevirme heee :roflol: :roflol:

cnm ya çok sevindim senin adına değerin süper cnm yeniden hayırlı uğurlu olsun cnm:Saruboceq:a.s.

cnm benim idrar testlerim hep çift çizgi çıkıyo bu yüzden pek güvenemiyorum beklemek en doğrusu diye düşünüyorum ama belli omaz bakmışın yapmışım yerimseniben

hadi dene kıs merak ettim delikafaduldendelikafadulden
kübracım sen bana bakma sen kendini nasıl mutlu hissediceksen onu yap ama merak ediyoruz işte :roflol:

hmm demek sende yanlızsın evet cnm tam anlamıyla kader arkadaşıyız hem yanlzılık hem iş konusunda:roflol:
şimdiden kolay gelsin cnm 10 kadın mıakannehirakannehirakannehir
neyse bu gün de bizlerle olursun boşver işleri bak ben öle yaptım :roflol::roflol:

ohh maşallah ne güzel yükseliyorr
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canımm alkisalkisalkis

aşk olsun canm nie öyle dioonn....Şeniz

tek sana değil cnm kimseye yüz vermiyo boşver onu sen bize takıl hayatını yaşa gıcık sultan ne olucak :dilcikar: :dilcikar:

anaaaam lafa bak nie öyle dion beeee
bide boşver onu dioooo:mymeka:

canım bizim 4. denememizdi bu ay. ayın 24 dede evliliğimizi1. yılı oluyo. bu ay özel bişey ypmadımma hergün 3-4 tane karanfil çiğnedim sonradan öğrendimki hamile klmayı kolaylaştırıyormuş intrenette raştırıp öğrendimkaydirigubbakcemile3 sadece çok faya takmamak gereyor herşeyi akışına bırakacaksın herşeyin başı sağlam psikoloji canımyerimseniben

aynen öyle canımm..
sağol canımm kadınlar neysede çocuklar çok yoruyor kafamçokkarıştı
şuan bende öyle yapıyorum ama karnım çok acıktı daha hiç birşey yemedim dışarı çıkıp birşeyler söyliyeyim kendime bari..

çarşamba gittiğimizde bakmıştı ultrasyondan daha çok erken bebek gözükmez ama keseye bakalım dedi sonra baktı kese gözüküyo dedi.

tabii canm daha çook erken..yattığım yerden yazınca yarım oldu...
sağlıklı bi şekilde bebğide görürsün inşallah.!!:))

cnm benim vakit ayırdığın için sağol evt bu ay böle oldu ama bakalım önceki aylarda olmuştu ama eskiden bu ay ilk defa oluyo hadi hayırlısı dualarını üstümüzden eksik etme cnm bilirsin hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş ismim kübra cnm senin :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…