anaaaaa kız doğrucuyum dedin yaa bende onayladım nie dövüyon
yalan mı dion deseydim:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
ŞenizŞenizŞeniz
kızlar iice sıkıldım eşimle bi tatil planı var dua edin inşş olur :Saruboceq:
doğum öncesi son kez baş başa tatil yapıcaz doğum çantasıyla birlikte :roflol::roflol::roflol:
yollarda doğurmazsam tabii:roflol::roflol:
Allah seni gül var yaa gülmekten karnım agrıdı dogum çantasıyla gezmekte güzel olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nereye tatile gideceksiniz bacım??
cnm işte daha düşünüyoruz ama gidersek yalovayı ve bursayı gezicez ama inşş kesinleşir :Saruboceq::Saruboceq:
kıs valla doğum için hazırladığımız valizi alıcaz yanımıza hemde gidersek 35 ci hafta da gidicez :roflol:
inşallh canm...
sizede değişiklik olur
doğum çantasıyla.!!:))))
oooooooooo doğuma 1 ay kala zorlanmaz mısın canımm??
ayy şu doğum valizini hazırlamak çok zor olmalı..ne eksik diye devamlı düşünür insan..
melabaaaa. nasılsınız?
melabaaaa. nasılsınız?
melabaaaa. nasılsınız?
evet ama cnm ayarladık onuda ordu evinde kalıcaz hastane de çok yakın orduevine .....
tatlım doğum valizinede gelince deneyimli hatunlarla yani annemlerle birlikte hazırladık hiç zor olmadı netteki listeler çok abartı ........
evet ya hatırlamışken valizdekileri liste yapıcam burda bi arkadaş için unutmadan yapiim ..
ben hayyatta o şekilde çıkmazdım tatile ....
yatması kalkması oturması çok zor olur havalarda soğuk
ben bu halde bile çıkmamm bide doğuma 1 kala off
ben kışın evden çıkmayı sevmemde sanırım ondan
cnm aslında haklısın ama hastene yakın olucak diye içimiz rahat ama çok bunaldım strese girdim en azından doğum öncesi kafamı dağıtırım stresimizi atarız :çok üzgünüm:
cnm aslında haklısın ama hastene yakın olucak diye içimiz rahat ama çok bunaldım strese girdim en azından doğum öncesi kafamı dağıtırım stresimizi atarız :çok üzgünüm:
hoşbulduk arkadaşlar. sizin orada hava durumu ney? bizim burda parçalı bulutlukaydirigubbakcemile3 sabah nasıl fırtına vardı görseniz. ay faik çıkmış bu işin dönüşü yok olan çocuğa oldu diyodu sabahkaydirigubbakcemile3
ay öle deme böyle bişeyle gündeme gelmesini istemesdim ben faiki çok seferdim yaşlanınca öle şen şakrak bi kocam olsa derdim:sinifsinif:burda da bardaktan boşalırcasına yagmur yagıyor ama şuan durdu..
ayy kız sende şu faike iyi kafayı taktın..
bence en şanslıları safiye çünkü bu işsizlikte iyi altın sahibi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?