Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bence kız salaklık yaptı madem evlendin oğlann durumunu bile bile
hiç değilse ...bi eli balda olurdu ...kızın durumu o kadar da iyi değil belli

kızın amacı altınlara konmaktı bence elindende alınınca kendini kullandırmak istemedi diye düşünüyorum..

gülcüm sana bişi sorucam daha önce sordum mu bilmiyorum. sen özel hast. mi gidiyorsun devlet hast. mi? normal doğum sezaryen fiyatları nasılmış araştırmışsındır artık mutlaka.

kızın amacı altınlara konmaktı bence elindende alınınca kendini kullandırmak istemedi diye düşünüyorum..
kız sadece altın olsa iyi. mala mülkede konacaktı ama bakmış herşey safiyeyle faikin üstüne eyvah dedi tabi ben ne diye evlendim sırf karın tokluğuna değer mi çekeceğim sıkıntılara çark etti tabi.

bebek için:
1 adet hastane çıkışı
2 tane takım
3 tane zıbın takımı (eldiven şapka önlük tam takım )
2 tane yedek patikli pijama
4 adet iç çamaşırı
2 tane çattan çıtçıtlı atlet
3 tane çorap
2 kundaklık
1 tane kadife battaniye
1 yün battaniye
bebek çantası
pişik kremi pudrası
1 tane bebek sabunu
yeni doğan bez
ıslak mendil
küçük biberon (hemen annein sütü gelmezse mama için)
havlu

anne için:
lohusa pijama takımı
yedek iç çamaşırı
çorap terlik
yedek pijama
hasta ara bezi ve orkid
küçük havlu

tuvalet kağıdı
kaıt havlu
kaşık,tabak,bardak

kızlar aklıma gelenler bunlar ama unuttuğum bişey olursa hemen ekliycem ....

bi dr. buldum. cd ye kaydedip veriyor, bekletmiyormuş önceki gibi yarım saat falan. randevuya sadık kalıyormuş her gelenle en az yarım saat 45 dakika ilgileniyormuş ama muayene 70 tl ve her ay verilecek. benim önceki 80 tl idi bi gittiğinde alıyordu birinde almıyordu ayda 40 tl ye geliyordu yani. ama buda devlet hast. doktoru değil. ööööööfffffff çok sıkıldım napcam ben yaaaa.:1no2:

kız kullandırıp da ne yapıyo kii adamla yatmıyodur bile adamın bakımını evde ki bakıcılar yapıyomuş..
evde hizmetçi var yemek temizlik de onlar yapıyo
faik dio ya her akşam yemeğe çıkartıyom die
1 sene geçsin zaten onun üstüne yapcam bişey
adamlarda salak mı 10 günlük geline mal versin

kız ben şimdiden bunun 3 katını falan aldımkaydirigubbakcemile3 almıcam zaten artık bişeylmaz:

bende her hamiş olsaydım burdaki hast.de çalışıyo muyaneside vardı bende
ona gitcekdim
onun da aylık 100 mil.du

yok haklısında şöyle olmuş oluyo o adamın karısı olduğu sürece belki sevebileceği aşık olabileceği mutlu olabileceği biriyle yapabileceği evlilik ihtimalini sıfıra düşürmüş oluyo. sonuçta onunla evliyken bir başkasına şans veremez. geçen zamanında telafisi yok. ben o bakımdan dedim böcüküm.

aynen öyle oldu bir de röportajda diyor ev araba safiye hanımın üstüneymiş..
bunları ögrenince bıraktı işte adamı..

tamam canım not alıcamm..

gülcüm sana bişi sorucam daha önce sordum mu bilmiyorum. sen özel hast. mi gidiyorsun devlet hast. mi? normal doğum sezaryen fiyatları nasılmış araştırmışsındır artık mutlaka.

cnm ben gataya askeri hastaneye gidiyorum orda hiç ücret ödemiycez.
ama diğer hastanelerd fiyatlar çok farklı denizcim ya sana ne desem 500 tl ye de var 2 buçuk ğa da yani hastanesine göre sana ne desem yalan olur o yüzden fiyatlar çok değişiyo bazıları öle bi fiyat söyledi ki sanki çocuğu kendileri yapıp vericek bize guclubacismile

tabi canım kolay kazanılmıyor her geline bir araba bir ev verseler yandılarr..

benim arkadaşda ist..doğum sezeryan yaptı ..ohaoldumsmileohaoldumsmilesanırım özel
2 milyardı bi daha hamiş olursam yine orda yaparım diodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…