Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay işte o çok fena birşey..

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım,Allah isteyen herkese nasip etsin..

edammm, fatmaerozkan, hperi+, karats+, minikkuzucum

sultan hanım hoşgeldinnn klava:

herşey gönlünce güzel olsun :) aramıza hoşgeldin.

kolayyy gelsinn şekerrrrrr...

tamam canım kolay gelsin

sinir oldum yaaa kötükedihüso gelmemiş sular. dünden beri hidrofor bozuk diye arada yarım saat su akıyor, yakalayabilirsem şanslıyım yani, ama bu kez yakalayamadım kafamçokkarıştı

allah herkesin gönlüne göre versin canım....

sinir oldum yaaa kötükedihüso gelmemiş sular. dünden beri hidrofor bozuk diye arada yarım saat su akıyor, yakalayabilirsem şanslıyım yani, ama bu kez yakalayamadım kafamçokkarıştı

canım tek kişinin bulaşığından ne olacak sorun etme bu kadar..
bu arada diyene bakkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evetttt alkisalkisalkis
bu arada dr a falan göründünüz mü bebekten önce??
aslında geçen hafta gittim ve rahimde yara çıktı sonra bana ilaç verdi onları kullanıyrum ama hamilelik için pek önemsemiyorum yaranı dedi. ilaçla geçecek dedi. bir nevi mantarmış yani...

aminnnnnnnnnnnn
daha çalışmalar yok ama düşüncesi var yanlızca :)

olsun o da bişey,bende önce düşündüm sonra çalışmalara başladım yılmadan 2 yıldır devam ediyorum ne gelen var ne giden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy tüh canım yaaa 2 gündür yapamadılarmı bi hidroforu çok büyük bi arızamı olmuşki
Allah susuz bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…