evet tatlım bende aynısını düşünüyorumm..
ama en son misafir geldiği gün 6 kişilik yemek takımımın yemek tabagı ve kasesi kırıldı hemde kendi kendine tezgahtan lavabonun içine düştü :çok üzgünüm:
bende iyiyim tşk. ben silivrideyim. yeni katıldım siteye. sizleri tanımaya çalışıyorum :)
1.5 yıllık evliyim bebek istiiyoruz kısmetse yakın zamnda pozitif düşünüp pozitif hamilelik yaşıcam umarım :)
sular kesikti sabahtan beri, sanırım geldi :)
bi bulaşıklarımı yıkayıp geliyorum hemen.
ay işte o çok fena birşey..
bencede çok üzüldüm çünkü bulmam imkansızz..
böyle misafirden sonra birşey kırıldıgında bende nazara bağlıyorum canımm..
inşallah olur canım. umarım kötü bir şey yokturbenneyaptımkiinş canımm..
ben 1 kere hamile kaldım ama hamileliğim sonlandı..
5 aydır istiyoruz yanlız 3. denememiz inş en yakın zamanda olacak..
inşallah olur canım. umarım kötü bir şey yokturbenneyaptımki
ay işte o çok fena birşey..
inşallah hakkında hayırlısı olsun canım,Allah isteyen herkese nasip etsin..
bende iyiyim tşk. ben silivrideyim. yeni katıldım siteye. sizleri tanımaya çalışıyorum :)
1.5 yıllık evliyim bebek istiiyoruz kısmetse yakın zamnda pozitif düşünüp pozitif hamilelik yaşıcam umarım :)
kolayyy gelsinn şekerrrrrr...
tamam canım kolay gelsin
yok çok şükür herşey yolundaa :lepi:
aminnnnnnnnnnnn
daha çalışmalar yok ama düşüncesi var yanlızca :)
herşey gönlünce güzel olsun :) aramıza hoşgeldin.
sinir oldum yaaa kötükedihüso gelmemiş sular. dünden beri hidrofor bozuk diye arada yarım saat su akıyor, yakalayabilirsem şanslıyım yani, ama bu kez yakalayamadım kafamçokkarıştı
desene düşünme yolu ile hamie kalamayacağıma göre opuyorumnanaktançalışmalarda başlar o zaman yakında..
çünkü düşünmeye başladıktan sonra ister istemez çalışmalarda başlıyor kaydirigubbakcemile3
sinir oldum yaaa kötükedihüso gelmemiş sular. dünden beri hidrofor bozuk diye arada yarım saat su akıyor, yakalayabilirsem şanslıyım yani, ama bu kez yakalayamadım kafamçokkarıştı
işte bu güzel bir haber :):lepi:
gül nereye kayboldu interneti mi gitti
bide tuğba yok bu akşam o nerde kii
aslında geçen hafta gittim ve rahimde yara çıktı sonra bana ilaç verdi onları kullanıyrum ama hamilelik için pek önemsemiyorum yaranı dedi. ilaçla geçecek dedi. bir nevi mantarmış yani...evetttt alkisalkisalkis
bu arada dr a falan göründünüz mü bebekten önce??
aminnnnnnnnnnnn
daha çalışmalar yok ama düşüncesi var yanlızca :)
desene düşünme yolu ile hamie kalamayacağıma göre opuyorumnanaktan
gül nereye kayboldu interneti mi gitti
bide tuğba yok bu akşam o nerde kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?