Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy hoşgelmişşş
bende şimdi seni sormuştum
nerelerdeydin bakim?

cnmm okuldu evdiii hastaneydi derken nevrim döndü.kuzenim doğum yapmıştı 2hafta önce hastanedeyken gitmiştim bidaha telaştan gidemedim yanına bugün ona gittimm

doğumkontrol hapları mesela. hormonel bir dengesizlik oluyormuş ha deyincede hamile kalınamıyormuş

ben buna inanmıyorum çünkü ben 7 ay kullandım bıraktıgım hafta hamile kaldımm..
ve hiç bir hormon bozukluğu olmadı..kilo aldırıyor diyorlar yaa ben aksine kilo verdim..

edammm, AskMelegi+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, maonyaaa+, minikkuzucum

tüm saatimizi regl döngümüze göre ayarlayınca hiç farketmiyoruz zamanın nasıl geçtiğini, zaten ben de yılbaşına kadar bekleyeceğim, eğer senin teorin gerçekleşir de bu sene için de hepimiz hamile kalırssak bi sorun yok ama hala bir gelişme olmamışsa doktora gideceğim. artık ne gerekiyorsa yapmak için.
zaten rahim filminden sonra da böyle pazarlık yapmıştım doktorla kaydirigubbakcemile3
dilerim senin çiçeğin bu ay açar annesi :Saruboceq:

yok cnm tekme atıp duruyo ayun oynuyo sanki benle pek uykusu gelmiş gibi değil :roflol:

çok eğlenceli kaydirigubbakcemile3

ben buna inanmıyorum çünkü ben 7 ay kullandım bıraktıgım hafta hamile kaldımm..
ve hiç bir hormon bozukluğu olmadı..kilo aldırıyor diyorlar yaa ben aksine kilo verdim..

anammm ciddimisin artık kilo verirsem bu haplardan dolayı buharlaşıp uçarım :) denemek istiyorum ileride inşallah

hoş bulduk kızlar sizleri çok özledim alışkanlık oldu galibaa.düşünüyrm bugün acaba kızlar napıoo sohbet konuları ney falan diee.salı günü hastanede 1 gece kalacam napacamki sizsizzz:sinifsinif:

anammm ciddimisin artık kilo verirsem bu haplardan dolayı buharlaşıp uçarım :) denemek istiyorum ileride inşallah

zayıfsın heraldee kaydirigubbakcemile3
valla canım böyle sorunlar olsa dr tavsiye etmez..
o yüzden ben katılmıyorum bu konulara..
sen 1.5 senedir hiç mi korunmadın?*

doğumkontrol hapları mesela. hormonel bir dengesizlik oluyormuş ha deyincede hamile kalınamıyormuş

bence doğru değil, doğum kontrol hapları hem hormonal dengemizi sağlıyor hem de meme kanserinden rahim kanserine bir çok rahatsızlığa karşı bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor.
benim de başımdan bir dış gebelik geçti, yani sağlıklı bir gebelik de olabilirdi sonuçta döllenme oldu ve bu ben ilacı bıraktıktan bir kaç ay sonra oldu.

edammm, AskMelegi+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, maonyaaa+, minikkuzucum

hoş bulduk kızlar sizleri çok özledim alışkanlık oldu galibaa.düşünüyrm bugün acaba kızlar napıoo sohbet konuları ney falan diee.salı günü hastanede 1 gece kalacam napacamki sizsizzz:sinifsinif:

ayyy canım yaa bizimde gözümüz seni arıyorr..
evet bizde hep merak edicez senii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yanlış şekilde yönlendiriliyrm demekki bu konuda teşekkürler kızlar

1 gece hemen geçiverir kuzum ya, sonuçta herşey güzel olacak ama değil mi?
daha sakin düşün, biz de seni çok özlüyoruz.

biliyormusun hiç korunmadım hep geri çekilme yöntemi bizde :)

kaç yaşındasın fatma?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…