bencede :lepi:
pozitif düşünmeye geç başladım ben ne yazık ki,ama olsun herşeyin bir zamanı var,hayırlısı olsun inşallah herkes için..
maonyaaa, AskMelegi+, edammm+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, minikkuzucum
baş belanız geldiiiii:dance:
şöyleee kocama benzeyen bir yakışıklı gelir umarım :)
doğumkontrol hapları mesela. hormonel bir dengesizlik oluyormuş ha deyincede hamile kalınamıyormuşhangi ilaçlar zararlı diyorlar canımm??
ayy hoşgelmişşş
bende şimdi seni sormuştum
nerelerdeydin bakim?
Allah gönlünüze göre versin inşallah
doğumkontrol hapları mesela. hormonel bir dengesizlik oluyormuş ha deyincede hamile kalınamıyormuş
vallahi zaman su gibi geçiyor 2 sene düşünsene ömrümden 2 sene bu işle uğraşarak geçti,o kadar kızıyorumki kendime aslında,ama o zaman böyle düşünemiyorsun tabi ha bu ay,ha önümüzdeki ay diye diye neredeyse 2 yıl olacak..herşeyi hep erteledim..yazık giden günlere..
yok cnm tekme atıp duruyo ayun oynuyo sanki benle pek uykusu gelmiş gibi değil :roflol:
ben buna inanmıyorum çünkü ben 7 ay kullandım bıraktıgım hafta hamile kaldımm..
ve hiç bir hormon bozukluğu olmadı..kilo aldırıyor diyorlar yaa ben aksine kilo verdim..
anammm ciddimisin artık kilo verirsem bu haplardan dolayı buharlaşıp uçarım :) denemek istiyorum ileride inşallah
hoş bulduk kızlar sizleri çok özledim alışkanlık oldu galibaa.düşünüyrm bugün acaba kızlar napıoo sohbet konuları ney falan diee.salı günü hastanede 1 gece kalacam napacamki sizsizzz:sinifsinif:
biliyormusun hiç korunmadım hep geri çekilme yöntemi bizde :)zayıfsın heraldee kaydirigubbakcemile3
valla canım böyle sorunlar olsa dr tavsiye etmez..
o yüzden ben katılmıyorum bu konulara..
sen 1.5 senedir hiç mi korunmadın?*
doğumkontrol hapları mesela. hormonel bir dengesizlik oluyormuş ha deyincede hamile kalınamıyormuş
edammm, AskMelegi+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, maonyaaa+, minikkuzucum
hoş bulduk kızlar sizleri çok özledim alışkanlık oldu galibaa.düşünüyrm bugün acaba kızlar napıoo sohbet konuları ney falan diee.salı günü hastanede 1 gece kalacam napacamki sizsizzz:sinifsinif:
biliyormusun hiç korunmadım hep geri çekilme yöntemi bizde :)
yanlış şekilde yönlendiriliyrm demekki bu konuda teşekkürler kızlarbence doğru değil, doğum kontrol hapları hem hormonal dengemizi sağlıyor hem de meme kanserinden rahim kanserine bir çok rahatsızlığa karşı bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor.
benim de başımdan bir dış gebelik geçti, yani sağlıklı bir gebelik de olabilirdi sonuçta döllenme oldu ve bu ben ilacı bıraktıktan bir kaç ay sonra oldu.
hamilemisin sen
biliyormusun hiç korunmadım hep geri çekilme yöntemi bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?