olsun o da bişey,bende önce düşündüm sonra çalışmalara başladım yılmadan 2 yıldır devam ediyorum ne gelen var ne giden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olsun olsun pozitif düşüneceği zve olacak allahın izni ile
aslında geçen hafta gittim ve rahimde yara çıktı sonra bana ilaç verdi onları kullanıyrum ama hamilelik için pek önemsemiyorum yaranı dedi. ilaçla geçecek dedi. bir nevi mantarmış yani...
canım tek kişinin bulaşığından ne olacak sorun etme bu kadar..
bu arada diyene bakkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım tek kişinin bulaşığından ne olacak sorun etme bu kadar..
bu arada diyene bakkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olsun o da bişey,bende önce düşündüm sonra çalışmalara başladım yılmadan 2 yıldır devam ediyorum ne gelen var ne giden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy tüh canım yaaa 2 gündür yapamadılarmı bi hidroforu çok büyük bi arızamı olmuşki
Allah susuz bırakmasın..
hahaa diyene bak hakkatenn,çok güldümm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
burdayım cnm uykum geldi bu saatte yooruldum heralde pc başında :roflol:
geçmiş olsun canım sorun değilse hamile kalmanı zorlaştırmazz..
yakında da bebişiniz gelir hayırlısıylaa..
:teytey:
ilahi eda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla bende kendime şaşırdım bu cümleyi kurabildiğimee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maonyaaa, AskMelegi+, edammm+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, minikkuzucum
baş belanız geldiiiii:dance:
şöyleee kocama benzeyen bir yakışıklı gelir umarım :)
burdayım cnm uykum geldi bu saatte yooruldum heralde pc başında :roflol:
maonyaaa, AskMelegi+, edammm+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, minikkuzucum
baş belanız geldiiiii:dance:
hadi yat o zaman canım yorma kendini
vallahi zaman su gibi geçiyor 2 sene düşünsene ömrümden 2 sene bu işle uğraşarak geçti,o kadar kızıyorumki kendime aslında,ama o zaman böyle düşünemiyorsun tabi ha bu ay,ha önümüzdeki ay diye diye neredeyse 2 yıl olacak..herşeyi hep erteledim..yazık giden günlere..bizim de bu ay 13 ay bitti :) hey maşallah, zaman nasıl geçiyor yahu
arıza büyük mü bilmiyorum da tamir decek olan adamlar yeteri kadar ilgilenmiyor sanırım. susuz kalmak fena bi dert, sabahtan beri su buldukça depoluyorum
ben hala gülüyorum görünce kaydirigubbakcemile3ben de yazarken çok güldümm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
içimden de diyene bak geçti hemencecikk kaydirigubbakcemile3
allah n zaman kararladıysa artık ben bu arada korunmuyordum ilaçlar biraz zararlı diyorlar kokrtum bilginiz varmı bu konuda kızlar ?erkek istiyorsunuz yaniiii????
inş canımm çok bekletmeden gelsin yakışıklınızz :Saruboceq:
yorma kendini, uyu sen, kuzucuğun da uykuus gelmiş olabilir
yok cnm tekme atıp duruyo ayun oynuyo sanki benle pek uykusu gelmiş gibi değil :roflol:
hoşgeldin tuğbacım .........
ben hala gülüyorum görünce kaydirigubbakcemile3
olsun olsun pozitif düşüneceği zve olacak allahın izni ile
allah n zaman kararladıysa artık ben bu arada korunmuyordum ilaçlar biraz zararlı diyorlar kokrtum bilginiz varmı bu konuda kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?