Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşgeldin badescim,baktın bu kız gelmiyor tutup kolundan bizim topiğe götürim bari mi dedin kaydirigubbakcemile3
iyiyim sen nasılsın?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiyim canım. topiğinin konusuna bayıldım. şöle bi dolanayım meraba deyim dedim:).görüşürüz yine kocişim çağırıo.çok öptümopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiyim canım. topiğinin konusuna bayıldım. şöle bi dolanayım meraba deyim dedim:).görüşürüz yine kocişim çağırıo.çok öptümopuyorumnanaktan

çok iyi ettin her zaman bekleriz,tamam iyi geceler görüşürüz

Edacım herkes yattı sıra bende :))
Sana sıhhatler olsun..
Zaten seninde kocişin gelicek giremezsin sanırım..
İyi geceler tatlı rüyalar
Yarın görüşürüz
opuyorumnanaktan

Edacım herkes yattı sıra bende :))
Sana sıhhatler olsun..
Zaten seninde kocişin gelicek giremezsin sanırım..
İyi geceler tatlı rüyalar
Yarın görüşürüz
opuyorumnanaktan

iyi geceler kuşummm..
tatlı rüyalarrr..
öpüyorumm senii..

daha gitmemişsinn??

günaydın kızlarr az önce idrar testi yaptım silik çıktı ama adet günümü bekliyim en iyisi kendinize cici bakın opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr az önce idrar testi yaptım silik çıktı ama adet günümü bekliyim en iyisi kendinize cici bakın opuyorumnanaktan

senin idrar testlerin hep silik çıkıyor kendinde söylüyorsun,bencede günün geçince kan testi yaptır canım
hadi hayırlısı inşallah gelmiştir bebeğin bu ay..

Günaydın şekerler,ben erkenciyim bugün :)) saat 7 de kalktım..,

Kimse yoktur diye tahmin etmiştim zaten,pazar pazar sabahın köründe ne işiniz var burda..
kaydirigubbakcemile3
Gece hep gökgürültüsü şimşekler yağmur uyuyamadım doğru düzgün,ama şu an güneş var hava ılık muhteşeeemm bir gün!!!
Bugün evde oturacağımı hiç sanmıyorum,kendimi sokaklara atacağımmm sositososito sositososito

Son düzenleme:
teşekkür ederim iyiyim.Bende erken uyandım bugün.Aslında sıkıcı bir gün.HAva kapalı.Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…