Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

neyse kızlar ben çıktım yine gelirim işlerimi halledeyim

kızlar bana müsade,size hoş sohbetler
iyi pazarlar
yarın görüşürüz
öpüyorum hepinizi
opuyorumnanaktan

güle güle kızlar ii pazarlar bende çıkiim işlerime bakiim artık Allaha emanet olun kendinizi çok cici kaliteli bakın öpüyorum byee..

kızlar idrar testimi yollıyayım bakın bilmiyorumkismile

ama neden olmuyo yaaa koyamıyorum testi Çok üzgünüm çoook

kubi bizim bi tanışın testi aynen seninki gibi olmuştu.adet gününden önce yaptı silik çizgi çıktı.adet gününü geçirdi yaptı 2.ci çizgi tam çıktıı.
bence gebe gibime geliosun inşşş

hoş geldin cnm testi koyum bakın ama nasıl olcak biliyomusun ,

biz iyiyis cnm sen nasılsın sositososito
saol canım ya iyiyim bende. hava öyle güzel ki güneşli tam piknik havası ama benimki tutturdu dükkan açcam diye. bende sıkıldım uğradım yanına. belki birazdan deniz kenarına götürür beni. yoksa ben eve giderim ay hiç çekemem pazar pazar dükkanı.

ay kıyamam sana cnm götürür götürür sen torpillisin cnm :roflol: sen biliyomusun resim koymayı :umursamaz:

mesajı yazdığımız yerde gelişmiş cevabı seçiyorsun altta diğer seçenekler yazan yerde eklenti ekle diye bi düğme var oraya basıp resmin bilgisayardaki yerini tarif edip yükle diyorsun bikaç saniye bekleyip yüklenince pencereyi kapat diyorsun. daha sonra normal msj gibi cevapla diyorsun resimle mesaj beraber çıkıyor canım.

kıs çabuk ekle hadi eşim dükkanı kapatıyo deniz kenarına gidelim diyooo.

neyse kızlar. hadi ben kaçtım. öptüm hepinizi.yarın görüşürüz inşallah.

bu da benim idrar testim

Eklentiler

• $17.10.2010.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…