Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam canım
öyle bir geçer zamanki nin tekrarı var ben onu seyrediyorum,bitsin dışarı çıkıcam gezmeyeee hihoyyyt
sen napıyosun?

bende bendedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama bu diziyi izlerken kafayı yiycem ya o karolin salağını ve adamın ismini unuttum o salağı işte parçalamak istiyorum öle sinir yapıyo ki o diziden sonra sırf erkek diye eşime sarıcam kendimi zor tutuyorum:roflol::roflol::roflol:
çok kötü bi durum yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
ama ben olsam elimi vurmuşken ikisinide temizlerdim yada elimi hiç vurmazdım :roflol::roflol::roflol::roflol:

ama normalde hep 20 dkka sonra çift oluyodu bu hemen oldu anlamadım kikaydirigubbakcemile3

iyiym handancım napiim kahvaltı hazırlıyrdum hamurum mayalanana kadar size bakim dedim bu gün hamaratlığım tuttu kocama elde açma börek yapıyorum:roflol::roflol:

hoşgeldin tuğbacım nasılsın cnm ?

iyiyim cnm.öev yapıyorumm.
yrn okula gidicem ama erken çıkıcamm.
ödevlerim ve sınavım var.onlara hazırlanıyrm

yaptım cnm ama benim testler hep silik çıkar buda silik çıktı:roflol:

yani sonuç ne sevinelim mi şimdi ?
kullandığın bi ilaç varmı neden hep silik çıkıyo?akannehirakannehirakannehir

off kıs daha kahvaltı bile yapmadan aç karna kafamı karıştırdın -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

cnm bende ne seviniyom ne üzülüyom ortasını buldum :roflol: cnm kafan karışmasın sen güzel güzel ye böreklerini:roflol:

iyiym handancım napiim kahvaltı hazırlıyrdum hamurum mayalanana kadar size bakim dedim bu gün hamaratlığım tuttu kocama elde açma börek yapıyorum:roflol::roflol:
oooo maşallah şekerim ellerine sağlık..
yaa sorma çok fena bende o caroline e gıcığım,seyrederken hep bunlar gerçek değil bu bir dizi bunlar oyuncu diyorumki fazla kaptırmiim kendimi kaydirigubbakcemile3
slm kızlar opuyorumnanaktan
selam hoşgeldin

cnm bende ne seviniyom ne üzülüyom ortasını buldum :roflol: cnm kafan karışmasın sen güzel güzel ye böreklerini:roflol:

ya ne bilim ama içimden sanki hamilesin gibi geliyo inşş doğru çıkar:Saruboceq:
imkanın varsa kan versene hemen kıs meraktan çıldırıcaz burdadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kubiiii kaç günün geçio kız.
hemen git bacım bi kan tahlili olda bize güzel haberler verr:teytey:

yok daha geçmedi günüm yarın adet günüm ama bu ay gögüslerimin kurbanıyım bakalım yine yanıltcak heralde sadece dedim eşimi yapım mı acaba test dedim gitmiş almış sanki doğru çıkıyo Çok üzgünüm çoook

hoş buldum cnm opuyorumnanaktan

ya ne bilim ama içimden sanki hamilesin gibi geliyo inşş doğru çıkar:Saruboceq:
imkanın varsa kan versene hemen kıs meraktan çıldırıcaz burdadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yok cnm her ay 2 defa kan aldırıyorum bu sefer böle yapmıcam günüm geçsin öle ama sen dua et yeterkiyerimseniben

neyse kızlar ben çıktım yine gelirim işlerimi halledeyim

kızlar bana müsade,size hoş sohbetler
iyi pazarlar
yarın görüşürüz
öpüyorum hepinizi
opuyorumnanaktan

yok cnm her ay 2 defa kan aldırıyorum bu sefer böle yapmıcam günüm geçsin öle ama sen dua et yeterkiyerimseniben

etmezmiyim cnm hiç inan şu an o kadar içten istiyorum ki anlatamam :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen nasıl istersen cnm öle yap bize haber verirsin hakkında hayırlısı cnm :Saruboceq:
ama bak bu kez silik çizgi hemen çıktı demişsin belkide doğrudur testin varsa bi tane daha yap ama bu kez bi kaç saatlik idrar olmasın ki gene silik çıkacakmı diye denesene test bozuksa gene silik çıkar ama doğruysa çıkmaz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…