günaydın canım nasılsın?
selam canım
öyle bir geçer zamanki nin tekrarı var ben onu seyrediyorum,bitsin dışarı çıkıcam gezmeyeee hihoyyyt
sen napıyosun?
slm kızlar opuyorumnanaktan
slm kübracım hoşgeldin :1hug:
test yaptın mı ?
iyiym handancım napiim kahvaltı hazırlıyrdum hamurum mayalanana kadar size bakim dedim bu gün hamaratlığım tuttu kocama elde açma börek yapıyorum:roflol::roflol:
hoşgeldin tuğbacım nasılsın cnm ?
yaptım cnm ama benim testler hep silik çıkar buda silik çıktı:roflol:
ama normalde hep 20 dkka sonra çift oluyodu bu hemen oldu anlamadım kikaydirigubbakcemile3
ama normalde hep 20 dkka sonra çift oluyodu bu hemen oldu anlamadım kikaydirigubbakcemile3
iyiyim cnm.öev yapıyorumm.
yrn okula gidicem ama erken çıkıcamm.
ödevlerim ve sınavım var.onlara hazırlanıyrm
yani sonuç ne sevinelim mi şimdi ?
kullandığın bi ilaç varmı neden hep silik çıkıyo?akannehirakannehirakannehir
off kıs daha kahvaltı bile yapmadan aç karna kafamı karıştırdın -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oooo maşallah şekerim ellerine sağlık..iyiym handancım napiim kahvaltı hazırlıyrdum hamurum mayalanana kadar size bakim dedim bu gün hamaratlığım tuttu kocama elde açma börek yapıyorum:roflol::roflol:
yaa sorma çok fena bende o caroline e gıcığım,seyrederken hep bunlar gerçek değil bu bir dizi bunlar oyuncu diyorumki fazla kaptırmiim kendimi kaydirigubbakcemile3bende bendedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama bu diziyi izlerken kafayı yiycem ya o karolin salağını ve adamın ismini unuttum o salağı işte parçalamak istiyorum öle sinir yapıyo ki o diziden sonra sırf erkek diye eşime sarıcam kendimi zor tutuyorum:roflol::roflol::roflol:
çok kötü bi durum yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
ama ben olsam elimi vurmuşken ikisinide temizlerdim yada elimi hiç vurmazdım :roflol::roflol::roflol::roflol:
selam hoşgeldinslm kızlar opuyorumnanaktan
cnm bende ne seviniyom ne üzülüyom ortasını buldum :roflol: cnm kafan karışmasın sen güzel güzel ye böreklerini:roflol:
kubiiii kaç günün geçio kız.
hemen git bacım bi kan tahlili olda bize güzel haberler verr:teytey:
oooo maşallah şekerim ellerine sağlık..
yaa sorma çok fena bende o caroline e gıcığım,seyrederken hep bunlar gerçek değil bu bir dizi bunlar oyuncu diyorumki fazla kaptırmiim kendimi kaydirigubbakcemile3
selam hoşgeldin
ya ne bilim ama içimden sanki hamilesin gibi geliyo inşş doğru çıkar:Saruboceq:
imkanın varsa kan versene hemen kıs meraktan çıldırıcaz burdadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok cnm her ay 2 defa kan aldırıyorum bu sefer böle yapmıcam günüm geçsin öle ama sen dua et yeterkiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?