eda bugün gelmemiş hiç...
kızlar bende çıkıyrmm.yrn yorucu birgün beni bekliyor.sabah çamaşırlarım ve ev temizliğim var.okula gidicem saat 1de.akşam okuldan çıkar çıkmaz doktora gidicem son gün gel bi ilaç vericem dedii.salı günüde sabah 7.30da hastanede olucamm.
giremezsemm merak etmeyin dualarınızı eksik etmeyinn
hepiznize iyi gecelerr
kızlar ben geldim ama hiç keyfim yok bugün, tv izliyorum ben, arada uğrarım. öpüldünüz şekerler :)
kızlar bende çıkıyrmm.yrn yorucu birgün beni bekliyor.sabah çamaşırlarım ve ev temizliğim var.okula gidicem saat 1de.akşam okuldan çıkar çıkmaz doktora gidicem son gün gel bi ilaç vericem dedii.salı günüde sabah 7.30da hastanede olucamm.
giremezsemm merak etmeyin dualarınızı eksik etmeyinn
hepiznize iyi gecelerr
mrb cnm evet dreamlike de hamile çok şükür inşş arkasından kübra ,handan,eda,maonya,suntan daha adını sayamadığım tüm kızlar sırayla hepiniz peşinden gebe olucaksınız inşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende doğum yaparsam o zamana kadar sizle dalga geçicem göbekli şişko gebeler diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
eda bugün gelmemiş hiç...
kocişi izinliyse belki gezmeye gitmişlerdirr
evet edanın kocişi bu gün evde olacaktı sanırım neyse bende öyle br gireyim dedim sizleri bir göreyim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?