Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:Saruboceq:

Allah razı olsun cnm benim yaaaaaasenağlamasenağlama
inşş aminnnnnnnnnn:Saruboceq
inşş rabbim cümleşimizin gönlüne göre verir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

niye ağlıyon gıııı bak benide ağlatcan heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sen şimdi çok duygusalsındır dimi a.s mafoldumben

niye ağlıyon gıııı bak benide ağlatcan heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sen şimdi çok duygusalsındır dimi a.s mafoldumben

çok karışık duygular kübracım ya
heycan
duygusallık
korku
sinir
daha sayamadığım bi çok duyguyu yaşıyorum aynı anda offffffffffffffffffff :çok üzgünüm:

çok karışık duygular kübracım ya
heycan
duygusallık
korku
sinir
daha sayamadığım bi çok duyguyu yaşıyorum aynı anda offffffffffffffffffff :çok üzgünüm:

ozamn sen çok hamaratsın inşallah bu saymadıkların içinde sevinçde vardır bebeğini allahın izniyle kucağına alcaksın ne güzel bunu düşün ayy içim ürperiyo tüylerim diken diken oluyo cnm sanki bir parçamsın senin için seviniyorum cnmsenağlama

ya aslında korku endişe lerden sevinci pek hissetmiyrum vakit geçtikçe (korku endişe bebeğim için tabii)ama inşş doğduktan sonra kokusunu içime çekince oo anda korkuların yerini sevinç alıcak inşş :Saruboceq:
ya hayatında yaşamadığın çok farklı duygular kübracım inşş rabbim tüm isteyenlere yaşatır bu duyguyu:Saruboceq::Saruboceq:

aminn cnm aminnn kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar. bende 12+2 günlük hamileyim aranizda midesi bulanmayan yani rahat hamilelik geciren varmi cevaplarsaniz cok sevinirim simdidem tesekkür ederim.

ben geldimm....
bütün gün dışardaydım..yeni eve geldim sayılır...

bayanssulusmilebayanssulusmile

merhaba arkadaslar. bende 12+2 günlük hamileyim aranizda midesi bulanmayan yani rahat hamilelik geciren varmi cevaplarsaniz cok sevinirim simdidem tesekkür ederim.

meraba cnm hoşgeldin ..
hayırlı olsun cnm bebişin hayırlı sağlıklı evlat olur inşş..
cnm benim ilk 5 ayım kabus gibi geçtimafoldumben
ama tabiki bi çok kişiden duyduk hamile olupta hiç sıkıntı çekmiyen arkadaşlar da var bu çok normal sakın takma kafana ....

ben geldimm....

hoşgeldin sultan hanım ohh gez bakalım bizde evde sıkılalımboshayallersmileboshayallersmile
şaka yaptım cnm senin adına çok sevindim kafan dağılmıştır biraz zaten iice sıkıldın evde:1hug:

cnm benim hayırlısı olsun hakkında allah kucağına almayyı nasip etsin benimde bebem olsa bende hamile kalsamda benimde midem bulansın yeterki bebişim gelsin :sinifsinif:

ben geldimm....

hoş geldin canom zemuszemus ne yaptın bakem nerelerde tozdun şutarafagitti gamyoncuiremsu :roflol: :roflol:

hoşgeldin sultan hanım ohh gez bakalım bizde evde sıkılalımboshayallersmileboshayallersmile
şaka yaptım cnm senin adına çok sevindim kafan dağılmıştır biraz zaten iice sıkıldın evde:1hug:

evt canım bana iyi oldu ...
dün akşamki misafirim olmasaydı yine çıkmazdım
onun zorlamasıyla işde dolaşdık...
sen nasılsın gülüm...:1hug:

evt canım bana iyi oldu ...
dün akşamki misafirim olmasaydı yine çıkmazdım
onun zorlamasıyla işde dolaşdık...
sen nasılsın gülüm...:1hug:

misafirine benim için de teşekür et cnm ii olmuş ısrar ettiği insanın psikolojisi bozuluyo sultancım ya sürekli evde ben kafayı tırlatmak üzereydim deli olupta başına kalmıyiim diye :roflol::roflol::roflol::roflol:
eşim memlekete annemlere gönderdi gez toz kafanı dağıt dedi:roflol::roflol:

napim cnm bende eşim nöbetten geldi yemek hazırla uyanmasını bekle sonra sağı solu topla başka ne işimiz var aman hep aynı işler işte şimdi de netteyim boshayallersmileboshayallersmile

evt canım bide kimsen arkadaşın olmayınca
bütün gün evde oluyosun...
sende bu aylarını iyi değerlendir sizi
yoğun ve yorgun günler ve geceler bekliyo
hayırlısıyla bide doğumunu yapsaydın...

evt canım bide kimsen arkadaşın olmayınca
bütün gün evde oluyosun...
sende bu aylarını iyi değerlendir sizi
yoğun ve yorgun günler ve geceler bekliyo
hayırlısıyla bide doğumunu yapsaydın...

evet cnm haklısın hayırlısıyla bi doğsa kuzum boshayallersmile

kızlar fatmagül ün suçsuz olduğunu öğreniyo mustafa yavaş yavaş delikafadulden
yazık ya önceden bihter bile olsa üzüldüm fato ya boshayallersmile

kızlar fatmagül ün suçsuz olduğunu öğreniyo mustafa yavaş yavaş delikafadulden
yazık ya önceden bihter bile olsa üzüldüm fato ya boshayallersmile

bihteri bende sevdim sırnaşık şey :roflol: fatma gül çirkin :1ninca:

ya beni korkuttun sultan hamile zannettim kız öle deme insan acayip yanılıyo bu testlerle hayırlısı olsun boşver a.s

ama ben naptım ki:çok üzgünüm:

sen yanlış okumuşsun ne korkuyon:dilcikar:lülülülülülü

bekliyip görücez kubicim hayırlısı ......:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…