Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba kızlar nasılsınız?moralim çok bozuk 2 haftadır araştırıyorum alanya dediğin zaten avuçiçi kadar yer bi doğru düzgün dr. hastane bulamadım. haftaya kontrole gitmem lazım ortalıkta dr. yok. ne uyuz bi durum yaaaaaaaaaaa. öööööööööööffffffffffffffffffffff mafoldumben

ahh ahh sen bi de seriği görsen adamı sigaraya başlatır

merhaba canım o kadarda sıkma canını bebişinide üzmüş olursun o zaman mutlaka birtane bulursun doktor

önemli olan ruh zaten canımaklinialirimsmile
bencede cicim a.s
vayy benim 17 lik kuşum...
ben de 27 ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
ama ruhum 50senağlamasenağlama
amaaaan kuş niyeee ama niyeeee
ruhunu yaşlandırma böylee
canını neye sıkıyosun bu kadar?
uzaklarda tek başına olmak mı çok zorluyo seni?
selam hoşgeldin canım
neye göre araştırıyorsun peki,doğru düzgün olmadığına nasıl karar veriyosun?

sağolun kızlar valla ağladım ağlıcam gözlerim dolu dolu. tam iyi bi dr. buluyorum özel hast. doktoru çıkıyor dünyanın parasını istiyor doğum için. devlet hast. iyi bi dr. buluyorum yeni ayrılmış özel hast. geçmiş oluyor. devlet hast dr. buluyorum cd ye falan kaydetme yok diyor. sanki çok fazla şey istiyorum yaaa. neden bende diğer bütün hamileler gibi rahat rahat doğum yapacağım bi hastane ve dr bulamıyorum. sanki koca istanbul binlerce dr. var altı üstü 20 tane dr. var zaten hiçbiri bana uygun değil böyle bi şans var mı sinirlerim bozuldu yaaa:sinifsinif:

bencede canım çok şey istiyorsun,herşey maalesef bir arada olmuyor,bazı şeylerden feragat etmen lazım
eğer iyi bir doktor ve hastane olduğunu düşünüyorsan cd vermeyiversin boşver bu o kadar önemli mi yani,yeterki iyi seni doğru yönlendiren bir doktor olsun,boşver cd yi falan..
kendini de üzme böyle şeyler için..

canım cok fazla şey istememek en iyisi..ben cumartesi günümü ağlamakla gecirdim bu yüzden...doktoruma sinir oldum ve baska bir doktora gittim...yeni doktorum devlet hastanesinde calısıyor ve özel muayenehanesi var...ben normalde özelde yapmak istiyordum dogumu cünkü devlet hastanesinde özel oda yok sancını bi sürü hamilenin arasında cekiyorsun falan cok geriliyordum bunları düşündükce ama doktor her seyi ayarlayabilecegini söyledi hiçbir şeyin korktugum gibi olmadığını anlattı içimi rahatlattı...benimkinin ultrason aleti de öyle renkli cok gelişmiş falan bir şey değil ama o kadar güzel muayene etti ki gecti bütün sinirim...evet bebişleri renkli görmek, görüntüleri cd'ye yazdırabilmek güzel seyler ama napalım doktora güvenmek her seyden öenmlisi.

denizcim bende çok bilinen meşhur bi özel hastaneye gidiyorum ama doktorumun 3 boyutlu ultrasonuda yok cdye kayt edip verme gibi birşeyide yok ama doktoruma sonsuz güveniyorum o yüzden hep ona muayene olmaya çalışıyorum ne yapalım varsın cd vermesin ama benle ve bebişle güzel ilgilensin

ciddi misin? valla ben tek başıma geldi zannediyordum. içim rahatladı az da olsa. bende cd olayının üzerinde durmamaya karar verdim artık handanında söylediği gibi. nasılsa resimleri var allah kısmet ederse kendisi de yanımda olacak varsın görüntüleri kayıtları olmayıversin. bugün müsait bi zamanda eşim devlet hast. uğrayacak oradaki anestezi uzmanı arkadaşı ondan en güvenilir dr. öğrenecek tabi özel muayenehanesi olan mümkünse. duruma göre ona gidicem bende bakalım. bu hafta mutlaka çözmem lazım bu olayı.

kesinlikle haklısın. bende öyle yapcam bundan sonra. cd yi boşvercem. hatta gerekirse hali hazırda gittiğim dr. a devam edip eksta birde devlet hast. gidicem. ayda bir birine bir birine. en azından hem devlet hast dr.um olur hem özel hast.

denizim o kadar takma üzme kendini cd..çeksin
yeterince ilgilenmese de olur der gibisin
eskiden cd vardı canım..bebek ve senle iyi ilgilensin..
bu kadar önemsiz bişeye takılma..ilk bebekde acemilik olcak...
istekler çok olcak...
üzme kendini bu kadar

mesela ayın 1inde birine 15 inde birine gidersem hem ayda iki kez görmüş olurum bebişizemuszemus

efet efet sağol sultanım. yok kesin vazgeçtim cd den artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…