Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay o mevlüt kıyafetinin erkek versiyonundan da ben baktım 3-4 yerde beğendim bi türlü karar verip alamadım. benimkilerde pantolon, gömlek, yelek, papyon yada kravat şeklinde simli beyaz satenden. bende onu alacam bu ay karar verebilirsem. bu arada buraya da kompedan açılmış yeni. güzel şeyler vardı. çok ucuz olanların kalitesiiyi değildi. çok şahane bi takım beğendim kadife o da çok fiyatlıydı. ama sonra tekrar gidicem. çok çeşit var orada.

ayy ayyyy yerim ben onun elbisesiniiii....hihoyyyt

canım o kadifenin kız için olanınıda ben beğendim hatta fiyatı 49 tl idi ama çok şekerdi kışlık yeni üründü benim baktığım

kompedanda elbise fiyatları nasıl sevgicim?? mevlüt takımı ne kadardı canım sorması ayıp ben baska magazalara baktım da pahalı geldi azcık:kedi:

canım o kadifenin kız için olanınıda ben beğendim hatta fiyatı 49 tl idi ama çok şekerdi kışlık yeni üründü benim baktığım
evet sanırım aynı ürün. ben ona çok benzeyen mavi aldım bi tane 3 lü takım o da pamuk gibi yumuşacık onu 25 tl ye aldım. bu 49,90 bana fazla geldi. hatta ben anneme biraz bekleyelim belki indirime girer sezon ortasına doğru dedim de annem bana delü dedilaelaelaelaelae ama o takıma hakkaten bayıldım çok şıktı.

canım ben de travel sistemlerden düşünüyorum ama markasına karar veremedim...ben de çift yönlülerden istiyorum bir de yatak gbi olabilenlerinden, biraz daha arastırma yapıp karar vericem artık birine...

kompedanda elbise fiyatları nasıl sevgicim?? mevlüt takımı ne kadardı canım sorması ayıp ben baska magazalara baktım da pahalı geldi azcık:kedi:

kompedanda yeni gelen ürünler biraz pahalı canım ama orda fazla elbise modeli yoktu mevlüt kıyafetide kalmamıştı ama bi görmüştüm fiyatı 29 tl yada 30 tl idi herhalde ben diğer mağazadan aldım 28 tl ye vardı birde 25 tlye vardı ben 28lik olandan aldım onun ayakkabısı daha güzeldi

ama bizim burda mevlüt kıyafetleri 50 tl den başlıyo 90 a kadar çıkıyo:bbo::sinifsinif:

diger markalar nasıl pahalı öyle yaa sevi bebe, irem bebe, kiraz bebe, nevzat bebe bi sürü marka var ama hepsi o kadar pahalı ki anlatamam...tamam cok cici ürünleri var cidden ama yazık altlı üstlü takımlar 80 lira, hastane cıkısı setleri 70-80 lira..ben senin tavsiyen üzerine kompedandan aldım 35 miydi ne sanırım hastane cıkısı 10'lu set...bir tane daha alacagım ordan ceşit gelsin diye bekliyorum...

bencede canım o kadar çok para vermeye gerek yok ordaki 80 liralık mal hemde aynı marka başka mağazalarda 30 veya 35 lira.bende çok para verme taraftarı değilim zaten o yüzden birçok mağazaya gidip bakıyorum fiyat araştırması yapıyorum

evet canım haklısın..o zıbınları, tulumları kac defa giyecekler ki...zaten cok cabuk büyüyolar bi giydigini bir daha giyemiyor nerdeyse...daha yararlı seylere harcamak en güzeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…