Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım sinirlerim o kadar bozulmustu ki anlatamam...özel hastanelerde tanıdıgın bi doktor olmadıkca ilgilenmiyorlar adam akıllı. 10 dak. bakıyor bitti muayene. hastaneye de kayıt parası veriyorsun sonucta paramla niye rezil olayım ki..en iyisi değiştirmek doktoru dedim ve yeni doktoruma gittim uzun uzun inceledi organlarını yakınlaştırdı her yerini gösterdi bize...kızlara da anlatmıstım, dudaklarına bakarken iki kere dil cıkardı bebişim sonra ellerini acıp kapattıı..onu öyle görünce gitti bütün sinirim artık kafama takmayacagım hiçbir şeyi dedim...her sey olacagına varıyor biz ne kadar ugrasırsak ugrasalım boşş...sen de sıkma canını en cok ilgi gösteren içini rahatlatan dogumda rahat edecegini düşündüren kimse ona git canımmma.s

sultanda ben gibi bi duramıyo durduğu yerde gidip geliyo boyuna kaydirigubbakcemile3

kızlar cumartesi günü prensesime o kadar güzel şeyler aldımki ayy bi görseniz bana kalsa mağazanın hepsini alacaktım yani ama frenledim tabi sonra her maaşta gidip bişeyler almaya karar verdim

kızlar cumartesi günü prensesime o kadar güzel şeyler aldımki ayy bi görseniz bana kalsa mağazanın hepsini alacaktım yani ama frenledim tabi sonra her maaşta gidip bişeyler almaya karar verdim
güle güle sağlıkla giysin inşallah. görmek isterdik tabi çekip ekleseydin hanfendüüüünaniknanik

güle güle sağlıkla giysin inşallah. görmek isterdik tabi çekip ekleseydin hanfendüüüünaniknanik

kız cep telefonumun aktarım kablosunu bulamadım fotoğraf makinasıylada çekersem kilobyti yüksek olur diye düşündüm eğer olmuyorsa makinayla çekip yüklüyüm sen bilirsin birsürü eklediğin için

ayyyy yerim prensesiiii nasıl da yakısır hepsi hihoyyyt neler aldın annesi?? fiyatlar nasıldı? hangi magaza bi de?? ayy ne cok soru sordummmkaydirigubbakcemile3

kız cep telefonumun aktarım kablosunu bulamadım fotoğraf makinasıylada çekersem kilobyti yüksek olur diye düşündüm eğer olmuyorsa makinayla çekip yüklüyüm sen bilirsin birsürü eklediğin için
benim dijital fotoğraf makinam arızalı olduğu için ben hep telefonumla çekip yüklüyorum. istersen sadece bir tane dene burda. sonuçta burda eleştiren falan olmaz.

ben de gecen hafta sonu aldım annemle biraz...iç zıbın, ayaklı alt, çıt çıtlı body uzun kollu kısa kollu, bi tane hastane cıkısı aldım 10'lu, iki tane 5'li zıbın, bi kadife tulum, emzik, emzik kabı, önlük, pijama takımı flan aldım..bir tane 10 lu set hastane cıkısı ve bi tane tulum daha alacagım onlar yeter sanırm cabuk büyüdükleri için hastane cıkısıyla tulumu en fazla iki tane alın diyorlar bakalım ben de öyle yapacagım az gelirse sonra alırım...a.s

kızlar ben araba konusunda cok kararsızım kaliteli, dayanıklı, kullanışlı bir model istiyorum. ama karar veremiyorum bir türlü...aslında erken henuz ama hepsini son ana bırakırsak fazla yüklenmiş olacagız o yüzden bazı seyleri yavas yavas alalım diyoruz...

evet bende araba bakıyorum sık sık. kullananlar baston tipi alın çok pişman olacaksınız diyorlar ama insanda en güzelini almak istiyor. genelde alanlar bikaç ay kulllanıp depoya kaldırdık diyor ama ben yine de alacağım. iyi bir marka olmasına ve çift yönlü olmasına dikkat edicem. şu pazarda kaçırılan bebekten sonra iyice kararımı verdim. uzun bi süre bebişim bana doğru bakmalı kesinlikle gözüm üzerinde olmalı.

ayyyy yerim prensesiiii nasıl da yakısır hepsi hihoyyyt neler aldın annesi?? fiyatlar nasıldı? hangi magaza bi de?? ayy ne cok soru sordummmkaydirigubbakcemile3

canım kompedandan ve mükaş diye biryer var burda ordan alışveriş yaptım fiyatlar ucuz da değildi pahalıda değildi yani orta karardı kaydirigubbakcemile3 şu yumuşacık battaniyeler varya ondan aldım pembe üzerinde ayıcıklar var çok şeker zıbın takımları, mendiller çoraplar atlet külotlar küçücük elbiseler aldım haaa birde mevlüt kıyafeti vardı ondan aldım küçük gelinlik gibi elbisesi var içinde badysi çorabı var bandanası var balerin ayakkabıları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…