mesela ayın 1inde birine 15 inde birine gidersem hem ayda iki kez görmüş olurum bebişizemuszemus
ciddi misin? valla ben tek başıma geldi zannediyordum. içim rahatladı az da olsa. bende cd olayının üzerinde durmamaya karar verdim artık handanında söylediği gibi. nasılsa resimleri var allah kısmet ederse kendisi de yanımda olacak varsın görüntüleri kayıtları olmayıversin. bugün müsait bi zamanda eşim devlet hast. uğrayacak oradaki anestezi uzmanı arkadaşı ondan en güvenilir dr. öğrenecek tabi özel muayenehanesi olan mümkünse. duruma göre ona gidicem bende bakalım. bu hafta mutlaka çözmem lazım bu olayı.
geldim geldimmmm asma yüzünüüüüü:1hug:
güle güle sağlıkla giysin inşallah. görmek isterdik tabi çekip ekleseydin hanfendüüüünaniknanikkızlar cumartesi günü prensesime o kadar güzel şeyler aldımki ayy bi görseniz bana kalsa mağazanın hepsini alacaktım yani ama frenledim tabi sonra her maaşta gidip bişeyler almaya karar verdim
güle güle sağlıkla giysin inşallah. görmek isterdik tabi çekip ekleseydin hanfendüüüünaniknanik
kızlar cumartesi günü prensesime o kadar güzel şeyler aldımki ayy bi görseniz bana kalsa mağazanın hepsini alacaktım yani ama frenledim tabi sonra her maaşta gidip bişeyler almaya karar verdim
benim dijital fotoğraf makinam arızalı olduğu için ben hep telefonumla çekip yüklüyorum. istersen sadece bir tane dene burda. sonuçta burda eleştiren falan olmaz.kız cep telefonumun aktarım kablosunu bulamadım fotoğraf makinasıylada çekersem kilobyti yüksek olur diye düşündüm eğer olmuyorsa makinayla çekip yüklüyüm sen bilirsin birsürü eklediğin için
evet bende araba bakıyorum sık sık. kullananlar baston tipi alın çok pişman olacaksınız diyorlar ama insanda en güzelini almak istiyor. genelde alanlar bikaç ay kulllanıp depoya kaldırdık diyor ama ben yine de alacağım. iyi bir marka olmasına ve çift yönlü olmasına dikkat edicem. şu pazarda kaçırılan bebekten sonra iyice kararımı verdim. uzun bi süre bebişim bana doğru bakmalı kesinlikle gözüm üzerinde olmalı.kızlar ben araba konusunda cok kararsızım kaliteli, dayanıklı, kullanışlı bir model istiyorum. ama karar veremiyorum bir türlü...aslında erken henuz ama hepsini son ana bırakırsak fazla yüklenmiş olacagız o yüzden bazı seyleri yavas yavas alalım diyoruz...
bende istiyom ama koymuyolay kiiii:umursamaz:ama bu aldıklarınızı bende görmek istiyorum......bilmiyorumkismile
ayyyy yerim prensesiiii nasıl da yakısır hepsi hihoyyyt neler aldın annesi?? fiyatlar nasıldı? hangi magaza bi de?? ayy ne cok soru sordummmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?