Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

banu gül ve sevgi size bi sorum var. bugüne kadarki duyumlarınızdan yola çıkarak bayan dr. mu iyi olur sizce erkek dr. mu? tamam dr. una göre değişir ama ben genel olarak soruyorum.

ben geldimmm opuyorumnanaktan işler bastırdı bi anda yazamadım sonra da yemek yedim ve iş te burdayımmopuyorumnanaktan

hoşgeldin banu afiyet olsun cnm ayrıca kolay gelsin hamiş hamiş çok yormasınlar senii:1hug:
dğum çantası listesini yazdım cnm geçmişte gördün mü .....?

nasıl bişey tatlı mıkaydirigubbakcemile3 benim canım şu sıra sürekli tatlı çekiyo da:roflol:

sütlü tatlı cnm yapıyorum şu an daha tadını bilmiyorum ...
ye tatlıyı doğur hakkıyı boşuna dememişler :roflol::roflol:

banu gül ve sevgi size bi sorum var. bugüne kadarki duyumlarınızdan yola çıkarak bayan dr. mu iyi olur sizce erkek dr. mu? tamam dr. una göre değişir ama ben genel olarak soruyorum.

ya aslında bi çok erkek dktr kadın dktrlara göre çok çok daha ii oluyolar ama kadın dktr oluncada aklına gelen herşeyi rahat rahat sorabiliyosun muayene sırasında daha rahat ediyosun cnm şöle diyim öncelikle bulabilirsem ii bi kadın dktr ama ii kadın dktr bulamazsam daha sonra erke dktr araştırıım bu benim fikrim ...

canım ben erkek doktora da gittim bayan doktora da ama dogum için erkek olanı tercih ettim o da ününden dolayı...eger herkes tarafından övülen ve sana da güven veren bayan bir doktor varsa da o da tercih edilir tabi ki...hem cinslerimiz de erkek doktorlar kadar iyi ben sadece tavsiye üzerine tercih yaptıma.s
görmedim canım yaaa kacırmısım bakayım tekrara.s cok saol canım.

Son düzenleme:
lilypie açtım nereden yapacam ki nereyi seçsem 2010a kadar benim doğum mart 2011 de:sm_confused:

gülcümm tamam canım buldum..hastane cantanın listesini koymussun saol canımmm...bir de normal ihtiyac listesini de boş bi vaktinde yazarsan sevinirim canım...kaç adet kaç aylık falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…