Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya handana söyleme sakıneyvahedigeldismile sırnaşık şey ama ben çok korkuyorum ohaoldumsmile

bende çok korkuyorum dedim
taşa tuttu valla bak şimdi kafam rahat....

ama canım korkmana gerek yok sen de bebk istediğini ama adet düzensizliğim var dersen
ultrasyona yollar..
çünkü o gün ben ultrasyona girince doktor adet düzensizliği için mi dei sorduu

nimet handan bu konuya el attığsa hiç şansın yok...kaydirigubbakcemile3
evet aynen aynennn sempatiksalakcinni

yemezler tamam canımını,hadi bakalım hemen randevu alıyosun arıyosun bugün

ya handana söyleme sakıneyvahedigeldismile sırnaşık şey ama ben çok korkuyorum ohaoldumsmile

hay allahım bunda korkucak ne var bende bunu anlamıyorumm
eğer ihmal edesersen başına açılacak işlerden korkmuyomusun peki?

adetliyken mi gidicem?

hepsinden korkuyorum :sinifsinif:

nimet bak işte korkmana gerek yok sultan yakın geçmişte yaşadı kurtuldu şimdi kafası rahat..

hoşgeldinnn a.s.

hoşbulduk nimet .....
eeee nasılsınız kızlar ?
tuğba kendine geldi mi acaba inşş çok başarılı bi ameliyat geçirmiştir rabbim en kısa zamanda bebişleriyle unutturur bu günlerii:Saruboceq::Saruboceq:

kubiiiiiiiiiiiiiii kıs çatlattın milleti söle artık noldu sonuç nee aaaaaaaaaklava:

evet bende kurtulmak istiyorum..o zaman ben doktor araştırayım..burda hiç bi yer bilmiyorum çünkü( acaba özel hastaneler iyi midir?

alkisalkisalkis bravo evet araştır canım,vallahi iyiside var kötüsüde bu işler birazda şans meselesi,denemeden bilemiyorsun ama sor komşularına falan elbet birileri gidiyodur herkes senin gibimi :))

slm güzel gacılar opuyorumnanaktan

selam şekerim hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…